Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Лавочка Форева.

• Автор теми Автор теми Пошляк
  • Дата створення Дата створення
Не..не.. я больше мясо люблю.. то так.. за компанію..:D,
Но ошеек бу завтра .:збентежений::D
Поверю тока когда увижу. ;) :D
Все шо завгодно було на світлинах, але червоне м'ясо ??? Не пам'ятаю такого :)

PS. студенчество ... простите ) , без "т"

От, завтрак готов..:збентежений:
IMG_20250726_212607_compress59.webp

Купив зненацька зестав сирів..ага.. я хоч їх не дуже.. але тутай вони дуже непогані..:клас:..
Предвосхищая Монін апрос.. отот брандзовий..був самий смачний.. скандинавський..:збентежений:..то..я те як гідравлік кажу..:D
IMG_20250726_214143_compress58.webp

Купив зненацька зестав сирів..ага.. я хоч їх не дуже.. але тутай вони дуже непогані..:клас:..
Предвосхищая Монін апрос.. отот брандзовий..був самий смачний.. скандинавський..:збентежений:..то..я те як гідравлік кажу..:D
IMG_20250726_214143_compress58.webp
Гід-равлік пішецця через дефіс. :)
А чорне оте в сирУ, то протеїн?

Гід-равлік пішецця через дефіс. :)
А чорне оте в сирУ, то протеїн?
Моничка .. сам ти равлік..:любов:, я в душЕ..не ебу шо то чорне.. но смачно сук..:yahoo:..хош те пришлю..:збентежений:
А то ти там старий за тьотками 30 летніми бігаш..ще впадеш без сіл.. позрить нас тут буш..:незнаю::D:цехф:

Моничка .. сам ти равлік..:любов:, я в душЕ..не ебу шо то чорне.. но смачно сук..:yahoo:..хош те пришлю..:збентежений:
А то ти там старий за тьотками 30 летніми бігаш..ще впадеш без сіл.. позрить нас тут буш..:незнаю::D:цехф:
Не хочу. Нє жилі богато - нєуй і начінать.

Ему с Германии сыры шлют.

Назад
Зверху Знизу