Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Куряжский ДСК

• Автор теми Автор теми buldozer
  • Дата створення Дата створення
у меня нет

С одной стороны даже правильно!:)

да вываливать данные о себе в нет+фото считаю неправильным. это лишь мое мнение. Правда на жену оно тоже распространяется:ги:

Для этого люди покупают старые иномарки убитые временем

Теперь ты меня обижаешь - нехорошо :увага:
:D

Во блин, оказывается во всём Песочине воду вырубили. К родителям на Надию приехал, а тут такое. Благо кругом колодцев штук 6 имеется. Думал возле самого близкого очередь будет, пошел по дальше, а там вёдра скоммуниздены. Как оказалось просчитался и возле самого ближнего колодца очередь с пару человек была (когда такая же ситуация была, так в колодцах вода мутной стала от великого количества жаждущих).

Кстати, а у кого есть страницы в соц сетях?:)

У нас есть (контакт, одноклассники, ХФ :D). А шо?

Теперь ты меня обижаешь - нехорошо :увага:
:D

Во блин, оказывается во всём Песочине воду вырубили. К родителям на Надию приехал, а тут такое. Благо кругом колодцев штук 6 имеется. Думал возле самого близкого очередь будет, пошел по дальше, а там вёдра скоммуниздены. Как оказалось просчитался и возле самого ближнего колодца очередь с пару человек была (когда такая же ситуация была, так в колодцах вода мутной стала от великого количества жаждущих).

У нас есть (контакт, одноклассники, ХФ :D). А шо?

Эээээй, неееее, я даже без этой мысли!!! Не про тебя вообще! Короче проехали! Скидывай в личку ссылку контакта!

Ну наконец-то дали нормальное давление холодной воды :)))

Народ, давно я тут не появлялся, всё никак пароль восстановить не мог, вижу тема разрастается)))
Подскажите пожалуйста, кто с Технологической-4, что решили с долгами за газ делать, который нам тупо выставили на оплату летом причем даже за те месяца, когда и жить мы там не могли и электричества не было?
В ЖЭКе я был, спросил что это за развод на что они ответили мол тепловые сети выставили долг КДСК, а он спихнул его на вас, класссс

Я неплатил пока. На подьезде висит обьявление, что если не погасим долги перед жеком, то не дадут отопление. Но оно давно уже висит..

Да я тоже так думаю, температура была зимой около 15-16 градусов, дом сдали позже положенного срока, теперь хотят чтобы мы заплатили за их же бока, или мы должны были сразу же телепортироваться в квартиры с голыми стенами, без электричества и других коммуникаций?
Если так и дальше продолжаться будет предлагаю написать коллективный иск, аргументов у нас предостаточно.

Народ, давно я тут не появлялся, всё никак пароль восстановить не мог, вижу тема разрастается)))
Подскажите пожалуйста, кто с Технологической-4, что решили с долгами за газ делать, который нам тупо выставили на оплату летом причем даже за те месяца, когда и жить мы там не могли и электричества не было?
В ЖЭКе я был, спросил что это за развод на что они ответили мол тепловые сети выставили долг КДСК, а он спихнул его на вас, класссс

я уже писал ранее - пока нет счета от ХТС ко мне - платить я не буду. Будет счет - если все правильно - оплачу в тот же день.
То что КДСК повесил долг на ЖЭК - меня мало интересует. Одна контора - пусть разбираются как хотят. Ибо:
1 - ЖЭК частная контора и платить мы можем только за услуги указанные в договоре. В случае чего - ХТСу будет глубоко фиолетово, кому именно мы платили, главное, что не им.
2 - Чисто по-человечески. Когда КДСК опоздало на пару лет со сдачей купленных мною квадратных метров - они прикрывались договорами и что надо было сделать нечто невозможное, чтобы они компенсировали эту задержку. То есть их абсолютно не интересовала моя проблема. Теперь наоборот. Абсолютно никаких угрызений совести. В принципе, если захотят - могут сделать взаимозачет:ги:

Свежие фото с новостроев ...
Кушнарева 3
DSC_0457a.webp

безадресный шестнарь возле Кушнарева 1
DSC_0458a.webp

рядом с кушнаерва 3 начали сваи забивать под новый дом

Свежие фото с новостроев ...
Кушнарева 3
DSC_0457a.webp

безадресный шестнарь возле Кушнарева 1
DSC_0458a.webp

Спасиба за апдейт!
Смотрю у них споро дело движется одно строят другое уже полу покрашеное!!
Жду надеюсь и верю что к следующему году все будет!

вчера во дворе был обнаружен чернобай собственной персоной, никто не знает цель его визита?

вчера во дворе был обнаружен чернобай собственной персоной, никто не знает цель его визита?

И ты не вышел и не ляснул чиновника букетом цветов? Или хотя бы горшком запустил? Отстаешь от моды... :D

22 вересня 2011, 13:50

«Через велику кількість рекламних конструкцій сел. Пісочин має сьогодні хаотичний вигляд. На зовсім невеликій ділянці траси Харків – Київ, приблизно до 5 км, встановлено 63 великих рекламних щита. Це псує зовнішній вигляд населеного пункту. Тут повинен бути наведений порядок», – зазначив сьогодні під час брифінгу за підсумками робочої поїздки голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

За його словами, в області необхідно застосовувати досвід міста Харкова в наведенні порядку в розміщенні рекламних конструкцій. «Зараз багато гостей міста відзначають, що в Харкові є чітка політика щодо рекламних конструкцій. Вони є в місті, але в той же час вони не є головними елементами міської інфраструктури. Так само потрібно зробити і на трасах. Крім того, потрібно перевірити чи отримує обласний бюджет або облавтодор кошти від установки рекламних конструкцій, тому що, я впевнений, багато з них встановлені самовільно», – підкреслив Михайло Добкін.

Як зазначив сьогодні після ознайомлення з ходом ремонтних робіт на ділянці траси Київ-Харків-Довжанський голова ХОДА Михайло Добкін, після завершення ремонту ця дорога, яка є західними в'їзним воротами до Харкова, буде справжньою європейською трасою.

«Якщо не завадить погода, шляховики завершать роботи до 1 жовтня. Разом з укладанням дорожнього покриття приводиться в порядок узбіччя, лісосмуга, ремонтуються зупинки, ставляться нові колесовідбійники, буде нанесена пластикова розмітка та обладнана нова розділова смуга. Після завершення робіт це буде справжня європейська дорога», - підкреслив Михайло Добкін.

22 вересня 2011, 10:43

Сьогодні під час робочої поїздки в Харківський район голова облдержадміністрації Михайло Добкін ознайомився з ходом ремонтних робіт на трасі Київ-Харків-Довжанський на ділянці між 462-м км – 472-м км.

Кошторисна вартість поточного ремонту цієї ділянки траси протяжністю 10,488 км складає 86 млн.грн. Вже виконано: фрезерування покриття – 210 тис.кв.м; влаштування вирівнюючого шару – 25,6 тис. тон; влаштування верхнього шару покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону, 11,4тис.тон, (5,5км). Розпочаті роботи з організації безпеки дорожнього руху та облаштування дороги. Вартість виконаних робіт складає 38 млн. грн. Завершити роботи заплановано до 1 жовтня.
На цій ділянці автодороги Київ-Харків-Довжанський розташовано 63 рекламних конструкції. Як зазначив заступник голови облдержадміністрації Валентин Дулуб, вони будуть приведені в порядок і стануть однотипними по всій дорозі. За його словами, на полотно дороги буде нанесена європейська розмітка та шумові смуги перед світлофорами. Впорядкують і розділову смугу. Крім того, всі зупинки по ділянці оновлять, пофарбують у зелений колір до Євро-2012, і біля кожної з них з'явиться туалет.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу