Кулуары (архив)

• Автор теми Автор теми Tu1man
  • Дата створення Дата створення
Та у нас тут какой-то призрак бродит. Жалобы на совершенно безобидные посты.
Там изначально было "исписялся".;)
РФ диасвора детектед? :D
Хде то так. Эдику уже видно жизнь хвост поприжала, причем давно. И у Нордекса прыти нет на "россия фсех порвет".:D

Я лепшика Мамаду назвал. Жалоба в результате. Это таки Мамаду? Если да, заиггнорю обоих навечно. Такое мелкое паскудство просто отвратно. :(

Хтось пожалівся на то, що я написала, що дечиєю головою пробивають окошко в Європу...:D Я-то видалила, але дико цікаво, ХТО цей ображений мусчинка:D Чи не той, що обзивався "нєвмєняемой"?

Хтось пожалівся на то, що я написала, що дечиєю головою пробивають окошко в Європу...:D Я-то видалила, але дико цікаво, ХТО цей ображений мусчинка:D Чи не той, що обзивався "нєвмєняемой"?

А чого видалила? :eek:
Якщо будеш видаляти усе, що іншим не сподобається, станеш геть як усі. :мораль:

Диктатором решил стать? Или приличия соблюдать? :)
Кого-то жаба душит, вот по кнопкам и кнопает на всех подряд.
Модераторам виднее, конечно. Я б за бестолковое кнопанье в бан отправил бы. Зачем истерики устраивать. :кінь:

Ну вот на шо тут можно пожаловаться?

https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=14999032&postcount=2

Я заинтригован до безобразия...

ЗЫ. Сообщение не редактировалось.

Странно, почему тебе штраф не влепили. Непорядок! Недорабатывают модераторы! Недомудерирувают! Обмяк ихний дуралекс совершенно!

А чого видалила? :eek:
Якщо будеш видаляти усе, що іншим не сподобається, станеш геть як усі. :мораль:
Бо відчула вину, що ранила тонкогранну душу цього привида комунізму, вишукані манери якої не дозволяють сприймати такі грубі вислови. В мене і так 2 попередження висять за "х*хл*в", мабуть матюк якийсь:)

Бо відчула вину, що ранила тонкогранну душу цього привида комунізму, вишукані манери якої не дозволяють сприймати такі грубі вислови. В мене і так 2 попередження висять за "х*хл*в", мабуть матюк якийсь:)

За це все вірно: згідно пункту О.4

О.4. Запрещено умышленное искажение имен, имеющее оскорбительный смысл, и прямое оскорбление действующих государственных деятелей, политиков, названий государств, национальностей, партийных направлений Украины и т.п.

А тонкогранних тут вже нема, то ти переймаєшся. :пиво:

Хоча були тут прецеденти, коли можна наклепувати на всю націю ґуртом. Тоді тобі за це нічого не буде. Тільки добавляй фразу: "Нічого особистого!" :)

Назад
Зверху Знизу