Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто сколько нынче в Харькове тратит денег "на жизнь"?

• Автор теми Автор теми tatbel
  • Дата створення Дата створення
...мій бар тоді родич випив,аби на здоровья
Так, звісно. Для своїх взагалі не шкода. Але свої випили сем і коньяки. А вина і колекційне шампанське їм було пох. А підари усе вигребли

Горілка не може бути ані солодкою, вні гіркою по визначенню. То не горілка
По чийому визначенню - вашому особистому? Одним із синонімів до слова "горілка" с "гіркА". Це ж не просто так?
Для мене - горілка, коньяк (за рідким виключенням), самогон, віскі і т.д.- речі з гірким смаком. Не сприймаю - тому й не вживаю.

По чийому визначенню - вашому особистому? Одним із синонімів до слова "горілка" с "гіркА". Це ж не просто так?
Для мене - горілка, коньяк (за рідким виключенням), самогон, віскі і т.д.- речі з гірким смаком. Не сприймаю - тому й не вживаю.
Вибачте, але горілка жодним чином не може асоціюватися з коньяком, віскі, самогон і т.д. Це в корні різні напої.

Я мовчу про те, що горілка не гірка. У горілки взагалі немає ніякого смаку

Вибачте, але горілка жодним чином не може асоціюватися з коньяком, віскі, самогон і т.д. Це в корні різні напої.

Вибачте, якщо образив. Але особистий досвід експериментів довжиною майже 40 років дає мені привід мати незаангажовану думку ))

Може й різні, для мене - однакові: гіркі й дуже міцні. Хоча пару разів пробувала гаванський ром - добре пішло.
Якщо немає смаку - навіщо ви її п'єте? Щоб "вштиріло"?:D

Може й різні, для мене - однакові: гіркі й дуже міцні. Хоча пару разів пробувала гаванський ром - добре пішло.

Якщо немає смаку - навіщо ви її п'єте? Щоб "вштиріло"?:D
Вибачте, де я сказав,що п'ю горілку? Її пив Кактус. Я вже дуже багато років не вживаю горілку. Саме через те, що в неї немає смаку. Ніякого.

Зи. У ромі, ба більше, гавайському (про гаванський нічого не знаю) забагато цукру

Останнє редагування:
Вибачте, де я сказав,що п'ю горілку? Її пив Кактус. Я вже дуже багато років не вживаю горілку. Саме через те, що в неї немає смаку. Ніякого.
І ви вибачте. Я так зрозуміла, шо ви "спец".
Ну, як це - немає смаку? Може в вас щось з вкусовими рецепторами? Коли набираєш у рота - гірко, наче лимона їси. Тому всі підказують, що треба залпом. А який сенс пити залпом, і не відчувати смаку?
Зи. У ромі, ба більше, гавайському (про гавайнський нічого не знаю) забагато цукру
Подруга привозила з Куби.

І ви вибачте. Я так зрозуміла, шо ви "спец".
Ну, як це - немає смаку? Може в вас щось з вкусовими рецепторами? Коли набираєш у рота - гірко, наче лимона їси. Тому всі підказують, що треба залпом. А який сенс пити залпом, і не відчувати
Вибачте, але я чекав саме такої відповіді. Лимон - то не гірко. І смак горілки і близько не смак лимону.

Можливо,з моїми рецепторами не все добре, але смак усіх напоїв крім горілки я відчуваю. Дуже добре відчуваю ))

Вибачте, але я чекав саме такої відповіді. Лимон - то не гірко. І смак горілки і близько не смак лимону.

Можливо,з моїми рецепторами не все добре, але смак усіх напоїв крім горілки я відчуваю. Дуже добре відчуваю ))
Ок, не будемо сперечатися.
О вкусах не спорят.

Колись давно, за царя Панька, був дуже добрий сухий херес від Масандри. А потім прийшли кацапи
Масандровський херес не такий вже й сухий був, скоріше напівсухий. Доречі, у Винах світу зараз великий вибір хересу та мадери, ще й ціни прийнятні. Нещодавно купили херес за смаком дуже схожий на масандровський.
А Я здуру по акції купила того простігосподі Бейліза, і ніяк не домучаю уже місяця 3. Він до кохва харош навєрно, а я його не пью вообще...😳 а викинуть жалко.
А Ви спробуйте лікер Black Velvet toasted caramel. Точно сподобається

Масандровський херес не такий вже й сухий був, скоріше напівсухий. Доречі, у Винах світу зараз великий вибір хересу та мадери, ще й ціни прийнятні. Нещодавно купили херес за смаком дуже схожий на масандровський.
У них було, як мінімум, 2 варіанти (відомих мені) - Херес і Херес сухий. Саме про другий варіант я і писав. Про перший варіант нічого не можу сказати, бо не дегустував

Може й так, давно це було, мабуть забула. На початку 14-го ще встигли купити дітям по пляшці вина їх років народження і кілька пляшок портвейну Сонячної долини 90-го року. Портвейн нікому не даю, сказала, що тільки після перемоги

Хотелось попробовать Мускат белый Красного камня. :)
Отдыхала при союзе в Гурзуфе, где неподалеку тот камень.
Но хозяйка сказала - мы его сами не видим, все на экспорт.
И угостила чем-то другим.
С этой мыслью - в торговле муската нет! - увидела в начале 90-х возле гостиницы Мир в киоске за бешеные деньги. Да щас!
В конце 90-х попробввала подделку, с деньгами было полегче. Только и того, что этикетка на бутылке.
Не знаю, на каком Дерибасе его разливали.

...солодке спиртне взагалі не признаю,мене від нього нудить

Назад
Зверху Знизу