Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто сколько нынче в Харькове тратит денег "на жизнь"?

• Автор теми Автор теми tatbel
  • Дата створення Дата створення
Та то ж наоборот і перевощиками. Їми якто можна.
Так - нє подбівайтє мня на грєх. У мня на пожарний случай пачка масла в морозіловкє другий рік соваєцца. Там откушено трохі - а так нє прігоділась.

Чому *******, так багато хто робив i все добре було, потiм все одно його нормалiзують на заводi (купажують типу та додають воду).
Та то ви нічого не чули про хвороби корів ;)

Там нічого цікавого. Якщо не рахувати страшилок типу того, що я колись бачив у блозі одної столичної дами. Вона час від часу їздила на дачу й потім писала, що у селян половина корів лейкозні, причому селяни навмисно продають дачникам лейкозне молоко, тому краще купувати молочку в АТБ :рл: Навіть коментувати не бачу сенсу.
Молочка - не моя тема. Якщо, наприклад, у світі зникне сир - я цього не помічу :)

Т.н. натуральное молоко и домашнее кисломолочное - это та еще *******
Безусловно! Лучше покупать у одного постоянного молочника.
ЕС запрещает ввоз на свою территорию украинской молочки по одной причине - сбор сырья у населения. Само собой контроля при этом НОЛЬ. Но также понятно, что никакое наше правительство не запретит это нашим молокозаводам, потому что это убъёт село.

Оно ж прогоркнет-испортится :незнаю:
Вы на дату годности смотрели вообще ???
Яж уже расказивал тут про м"ясо свіно-коров"є з лєдніков армєйскіх. 20+лєт тому мясу було. При варкє пованювало трохі. Ніхто не вмер.

Яж уже расказивал тут про м"ясо свіно-коров"є з лєдніков армєйскіх. 20+лєт тому мясу було. При варкє пованювало трохі. Ніхто не вмер.
Знайомий також розповідав схожу історію. Там фігурувала яловичина чи то 56-го, чи 58-го року

Знайомий також розповідав схожу історію. Там фігурувала яловичина чи то 56-го, чи 58-го року
...це загальновідомий фольклор, всі чули про таке м'ясо і тушонку вищої якості 40х років минулого століття

...це загальновідомий фольклор, всі чули про таке м'ясо і тушонку вищої якості 40х років минулого століття
Може й фольклор, а може й ні. Там мова також йшла про армію у 90-х. Те, що м'ясо могло зберегтися замороженим 40 років - легко.
А про тушонку ніколи не чуа

Всі чули, а я їв. Синій штамп на мясі. Зірка і рік. Мясо їстівне, пованювало трохі.

Може й фольклор, а може й ні. Там мова також йшла про армію у 90-х. Те, що м'ясо могло зберегтися замороженим 40 років - легко.
А про тушонку ніколи не чуа
...я в кінці 90х і чув,коли займався роздрібною торгівлею

А ми й не балувались. Оказуєцца, шо дєнєжноє довольствіє солдата, то нє на пожрать, а на подворотнічкі, ніткі, голкі і гуталін.
Я ж і кажу. Вас м'ясом витриманим (майже хамон, йопт) годували. Яке вам ще забезпечення? :D

Назад
Зверху Знизу