Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто сколько нынче в Харькове тратит денег "на жизнь"?

• Автор теми Автор теми tatbel
  • Дата створення Дата створення
АХА нет. Самый большой выбор в Классе. В АТБ тоже кое-что есть.
С черникой вкусная, с клюквой.
Сейчас появились плюс с вершками. Эти не пробовала еще.
Я просто масло добавляю к тем, что без вершков. Идет теперь масло за милую душу.
ягоды можно замораживать и добавлять в горячую овсянку прямо в тарелку. Главное, чтобы электричество не пропадало

ягоды можно замораживать и добавлять в горячую овсянку прямо в тарелку. Главное, чтобы электричество не пропадало
У мня полморозіловкі аличі. Це при тому, шо я її не люблю. Морозіловка на 200 літров.

Шо мєня останавліваєт от покупкі слівочного масла. Развєрнітє пачку самого дєшового і самого дорогого масла. Шо ві увідітє?
Пока пользую тока олію. Хотя і там всьо пєчально.

Шо мєня останавліваєт от покупкі слівочного масла. Развєрнітє пачку самого дєшового і самого дорогого масла. Шо ві увідітє?
Даже недешовое сливочное масло из холодильника легко мажется на батон, а должно крошиться.

Даже недешовое сливочное масло из холодильника легко мажется на батон, а должно крошиться.
Да. Я помню єті потугі в дєццтвє разморозіть масло на скібкє батона, хєкая на нього.

:D А потом на Анжелочку бочки катите :рл:

На днях в фб бачила сюжет, люди купили дуже круте обійстя на Полтавщині за 5 тис доларів. Велика хата, сараї, в хату проведений газ і каналізація, скважина на ділянці. Може в єбєнях, куди 100 км по ямах добиратись, ото й ціна така.
В нємєцкіх єбєнях таке обійстя коштує в 80 раз дорожче. При том, шо земля там - ****о неродюче.

рекомендую чорнобаївську молочку. Не Чорнобаївка, якшошо, а Чорнобай (Черкаська область) :кручусь: Дешево й сердито, там точно присутнє справжнє молоко.
Мені подобається Чорнобай, я б туди і жити переїхав. Цього літа їздив туди на риболовлю))
За молочку нічого не скажу, я її майже не їм, але ферм у них немає. Місцевий молокозавод просто їздить по околишніх селах і скуповує молоко у селян. А це ******* ((

Мені подобається Чорнобай, я б туди і жити переїхав. Цього літа їздив туди на риболовлю))
За молочку нічого не скажу, я її майже не їм, але ферм у них немає. Місцевий молокозавод просто їздить по околишніх селах і скуповує молоко у селян. А це ******* ((
Чому *******, так багато хто робив i все добре було, потiм все одно його нормалiзують на заводi (купажують типу та додають воду).

Хай пєдікюрщиця у посилкі пришле🥱 чи тьоща

Ето крімінальна стаття. На сухарі мня посодіть хочєтє?

Назад
Зверху Знизу