Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто сколько нынче в Харькове тратит денег "на жизнь"?

• Автор теми Автор теми tatbel
  • Дата створення Дата створення
То був ще не бабай) бабай це мій зуб, який обзивається раз на рік, коли починаєцця сира погода і дощі. В 2022 зіжрала пачку лінкоміцину за 50 грн і він узбагоївся. Через рік, в 2023, десь 4-5 тис грн обійшовся. Знову привіт. В Харкові такої ***ні не було) ***цький клімат чи х його зна що)
Спробуйте дня 3 попити німєсіл (знеболює та знімає запалення), якщо немає протипоказань, та активне полоскання - Стомолік навпіл з водою 2-3рази на добу...

Дякую, спробую на вихідних його пригасить ліками. Терапевт за мене все одно не взявся, а хірурга нема, якщо шо вже з понеділка до нього піду.
Мені ось така банальна штука частенько допомагає

1728651875236.webp

20 штук кашек АХА с клюквой в Классе по акции. И то 280 гривен как ветром листья с куста.

кашек АХА с клюквой
Там скорее волчьи ягоды, чем клюква! Клюква вроде на болотах растёт, откуда в Украине клюква? Или контрабандный товар?
2 таблетки анальгина на ночь и шерстяным платком обвязать больную сторону
Проще и полезнее стакан водки въебать!:клас::пиво:

Клюква у нас украинским словом называется. Только я забыла каким. Но я и так знаю, какую кашу хочу. Тем более там еще написано кранберри или гранберри латиницей. И это тоже клюква.

Там скорее волчьи ягоды, чем клюква! Клюква вроде на болотах растёт, откуда в Украине клюква? Или контрабандный товар?

Фєдор, ві как всєгда, жжотє напалмом правду-матку, рєспєкт.

Какие волчьи ягоды, если я все еще жива? Журавлина натурале! Сверху целые ягодки плавают, а не черти шо.

Молочка - не моя тема. Якщо, наприклад, у світі зникне сир - я цього не помічу :)
То доки ти кудись не виїхав.
Ось моя канадійська родичка дома їла без охоти, а тепер каже - як згадаю наш базарний сир, так і плАчу. :(

Так - нє подбівайтє мня на грєх. У мня на пожарний случай пачка масла в морозіловкє другий рік соваєцца. Там откушено трохі - а так нє прігоділась.
У мене бо' з півтора кіло ось так валялось, поки я не почала вівсяні кашки споживати. А тепер докупляю.

20 штук кашек АХА с клюквой в Классе по акции. И то 280 гривен как ветром листья с куста.
Не брезгуйте заглядывать в АТБ. Там частенько акции на неё, повыгоднее
Как раз на прошлой неделе была
Я жду чернику. Акция есть - каши пока нет :здивований:

Не брезгуйте заглядывать в АТБ. Там частенько акции на неё, повыгоднее
Как раз на прошлой неделе была
Я жду чернику. Акция есть - каши пока нет :здивований:
В Классе больше выбор.
В АТБ я тоже смотрю.
Просто при той же цене не снизит ли наличие сливок в каше количество ягод. Ягоды мне важнее.

Дивно. КЛЮКВА вам ближча ніж журавлина. А ще позиціонуєте себе духовною елітою українського форуму. Тьфу.
Я не поняла!
Разве не имеет право русскоязычный юзер забыть украинское название более редкой для нас ягоды, чем кавун?

Назад
Зверху Знизу