Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто сколько нынче в Харькове тратит денег "на жизнь"?

• Автор теми Автор теми tatbel
  • Дата створення Дата створення
Повелась на це "своїх" ага 🤦‍♀️ вибрала колєчко патріотичне у харьковськой ювєліркі, поміряла, всьо ок, но продавщица отвліклась на дрУгих покупців, а мені тре було бігти, попросила отложити. Прибігла через время, тьотка як мьод " от ваше кольцо, я вже сложила, запакувала , щот оформила" блаблабла. Ну взяла канєш, побігла дальше. Потом уже дома достаю і видю шо оно велике якето. Міряю- читаю - таки да🤦‍♀️. Подсунула тьотка неходовий размєр замісто мойого 🤦‍♀️ ото і поддєржала "своїх", а оно ж не 100 грн. стоє.

А... а в столовках тіпа тої "Вилки" ще і готовлять настіко отвратітєльно шо аж удівітєльно як можна спортить обичні продукти 🤦‍♀️
...це у Рості діло було?🤦‍♂️

Так, хоча на мій смак виходить зазвичай трішки пересушеним. Але в ньому зручно розігрівати вже готове, виходить краще ніж у мікрохв.
Да, трошки суховато, тре наловчиться олійкой смазувать чи совусом яким, тада отлічно. Однозначно лучче мікрохв.

Я не вмію записувати відео.
І навіть забула, як фотографувати.
Крім того, може попасти в кадр недоречне.
Я пропустила початок співу.
Він інколи робить паузу, щоб ковтнути води, а я могла саме в цей час пробігти і не глянути.
Народу у нас там повно.

Зате як почула, то не відходила, поки він не почав збиратись.
Дивилась хто зупиняється і щось кидає в скриньку. І старшого віку, що приємно, і молоді, і дехто у камуфляжі.
Але більше байдужих, нажаль.
Харків... чого чекати.
Як одна моя сусідка. У якої від мови судоми. А сама мабуть теж українка.

Дивилась хто зупиняється і щось кидає в скриньку. І старшого віку, що приємно, і молоді, і дехто у камуфляжі.
Харків... чого чекати.
Може справа не у байдужості чи в судомах? Постійно майже скрізь прохання про донати на абсолютно різні потреби. Від знайомих і незнайомих. І тут вже кожен сам вирішує: перекинути умовні 100 грн на банку для придбання дрону, лікування пораненому, допомогу переселенцям чи за гарне виконання пісень.

Харків... чого чекати.
Не чіпайте Харків. Теж саме я спостерігала в Дрогобичі. Гарний хлоп, чудовий голос, гарні українскі пісні. Але, хтось покладе гроші, а багато хто пройде. З різних причин.
Я вуличних музик майже завжди намагаюся підтримати, після слів вчителя музики моїй дитини: "Ну все, можна випускати грати в метро!" :)))

Не чіпайте Харків. Теж саме я спостерігала в Дрогобичі. Гарний хлоп, чудовий голос, гарні українскі пісні. Але, хтось покладе гроші, а багато хто пройде. З різних причин.
Я вуличних музик майже завжди намагаюся підтримати, після слів вчителя музики моїй дитини: "Ну все, можна випускати грати в метро!" :)))
В Дрогобичі мо' звикли до гарного українського співу.
А у нас це екзотика. Та ще й такий репертуар різнобічний - і лірика, і щось стрілецьке (не Калина), і сучасні про війну, і навіть щось з часів союзу - не Червона рута, але звідтіля.
І гітарою володіє так вправно.
Я просто в захваті від цих виступів.

Між іншим, що цікаво...
Майже поруч фірмовий ПоРошен, але жодної української пісні.
Суцільна англомовщина.

Я просто в захваті від цих виступів.
Це ж добре:) Але я що хочу сказати - якщо ви бували на Дні музики, яки були у нас до війні, то ви б здивувалися як багато було українських пісень:) Ми співоче місто. Як це було чудово - гуляти по місту та слухати як спивають, різні пісні, різні люди :) Вибачте. Спогади накотили...

Це ж добре:) Але я що хочу сказати - якщо ви бували на Дні музики, яки були у нас до війні, то ви б здивувалися як багато було українських пісень:) Ми співоче місто. Як це було чудово - гуляти по місту та слухати як спивають, різні пісні, різні люди :) Вибачте. Спогади накотили...
А я вважала, що окрім олі полякової та інших світлан лобід у Харкові ніхто не співає.

Останнє редагування:
ХОССП давали концерт в Харкові в 2023 здається.
"МЕГАХОР в ЄрміловЦентрі на День музики 22.06.2024 (Харків)Хор одиноких сердець сержанта Пеппера + Весняні голоси + ХаХаХор + глядачі"

Назад
Зверху Знизу