Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто сколько нынче в Харькове тратит денег "на жизнь"?

• Автор теми Автор теми tatbel
  • Дата створення Дата створення
Тогда следующим шагом будет запрет русскоязычным юзерам читать украинские книги.
А то еще выучат, как будет клубника на мове.
Лохину я уже выучила, бо только лохи могут покупать голубику за такие деньги.
За какіє - такіє? Єто єслі в фублях - то такіє, а в грівнє біло в сезон совсєм нєдорого, я брал по 149 грн за кіло.

Чому? Оптовики як раз ящиками й купують, ще й вагонними нормами, потiм прилiлюють своi 100% прибутка та продають вроздрiб вже по 148 грн/кг
Фєдор, я всє понімаю, но давайтє по дєлу только, пліз, мі нє оптовіє покупки обсуждаєм в єтой тємє.

Чому? Оптовики як раз ящиками й купують, ще й вагонними нормами, потiм прилiлюють своi 100% прибутка та продають вроздрiб вже по 148 грн/кг
Виноград можно покупать или опять сало взять?

Лохи детей позаводили, ягоды им покупают.
Ось мене моi батьки, царство iм небесне, як завели - так рiзними ягодами-фруктами годували, але лохиною - анi разу! I я не вмер вiд цього!:незнаю: Скажу бiльше - я цю лохину в життi нiколи не пробував, а як скуштую - мабуть не впаду на неi, як якийсь наркоман! Але цiна на ягоду, яка росте в Украiнi, дорожча за м'ясо - це вже занадто!:відстій: Привознi банани дешевше коштують, як i лимони з апельсинами!

Виноград можно покупать
В мене в тьощi росте, жiнка рве його та iсть, а я - зрiдка. Мене щось не тягне на фрукти та ягоди, я краще шашлика з'iм пiвкила пiд пiвлiтру горiлки!:клас:
мі нє оптовіє покупки обсуждаєм в єтой тємє.
Як раз оптовi цiни насамперед впливають на роздрiбнi, за якi му купуемо вже. I тема тут - про грошi та цiни, так що я не вiдхилився вiд неi анi на крок!

Ось мене моi батьки, царство iм небесне, як завели - так рiзними ягодами-фруктами годували, але лохиною - анi разу! I я не вмер вiд цього!:незнаю: Скажу бiльше - я цю лохину в життi нiколи не пробував, а як скуштую - мабуть не впаду на неi, як якийсь наркоман! Але цiна на ягоду, яка росте в Украiнi, дорожча за м'ясо - це вже занадто!:відстій: Привознi банани дешевше коштують, як i лимони з апельсинами!
Федор, вы больше на пиво тратите и что покрепче, чем
На пиво, водку, коньяк, виски денег не жалко. Причём, регулярно. ?

За какіє - такіє? Єто єслі в фублях - то такіє, а в грівнє біло в сезон совсєм нєдорого, я брал по 149 грн за кіло.
А це мало? Була й по 180.
Фубли в руках не держала, курса не знаю. Как пел Высоцкий, мне туда не надо

Федор, вы больше на пиво тратите и что покрепче, чем

На пиво, водку, коньяк, виски денег не жалко. Причём, регулярно. ?
) Таким "умникам" можно сказать только одно: своим детям - не покупайте.
Загвоздка в том, что у подобных "умников" детей нет. )

Все, у меня интернет глючит. Всем пока-пока.
А то насмешу ещё. ?

На пиво, водку, коньяк, виски денег не жалко. Причём, регулярно.
Красиво жить не запретишь!(С) А лохина по 148 грн/кг - це баловство, а не насущна iжа для пересiчного УкраIнця, на вiдмiну вiд сала та м'яса!

Назад
Зверху Знизу