Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто для нас являются героями?

Кто для меня являются героями?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    328
И возвращается советская..Разница не большая. Суть в том, что занимаются ерундой, а качество образования от этого не поменяется..
Как была гниль, так и будет.
А ты даже не подумал, что эти Герои в гробах переворачиваются от того, что их так чествуют новые капиталисты Добкин и Кернес.

Вот ведь какая изворотливость. А ты не подумал, что кому героев недавно давали тоже в гробу переворачиваются?
Это наши герои и ничего в этом позорного нет! Они освобождали Харьков и дети должны это помнить! А на ЗУ, пусть хоть чёрта почитают, мне на это ******ь.

Der Werwolf
Чому ветерани Армії Крайова підписали з українською діаспорою Польщі угоду про те щоб РАЗОМ вивчати цю тему, і це досі робиться, публікуються матеріали, видаються спільні збірки документів СБУ - СБП а у нас це все це замовчується?
Щодо пам'ятників. Так, я згоден що держава не повинна це питання робити загальнонаціональним та масовим. Надто вже суперечливі часи були. АЛЕ я не вважаю цілком виправданий запропонований тобою мораторій. Бо це призводить до протистояння. Як приклад - Харків. Я не вважаю що замість Леніна потрібен Бандера, але якщо у українців Харкова є потреба у цьому знаку, який насправді нікому окрім сповнених лютою ненавистю не заважає - то цей знак має право на існування. Бо у Харкові завжди був український рух. Були активісти ОУН-УПА у Харкові - але шлях боротьби був у них інший. І це також історія. Це було, вони були і замовчувати це - неоглядно.
Але треба казати і правду. Так, УПА вбивало радянських солдат. Так, є факти що УПА вбивало поляків та росіян. Так, це було. Це треба визнати і вибачитися. Так само треба визнати і вибачатися НКВС та коммуністам за те що вони вбивали українців. І жити далі. А дітей вчити не "СССР опупенньій, а УПА ******ьі-предатели". Бо вони не сповідували ******ку ідеологію, і не робили нічого такого що не робили поляки Крайови, радянські партизани. У підручниках подавати декілька точок зору на УПА, РККА, Армія Крайова та навіть Вермахту! Бо німецькі солдати також людей рятували. Німецький офіцер врятував ціле село - побачив дівчинку із мамою і сказав - "тікайте, прийде СС і всіх постріляє!". І усе село де вони тоді були поховалося - врятувалося... Він герой чи ні? Адже не усі у Німеччини були ******ами! Роммель, Канаріс - вони ненавиділи ******ів - про це щось кажуть - ні! Багато хто каже що лікарі-німці були більш людяніші ніж радянські - і про це мовчать. Коли мовчать - це не історія - це пропаганда! І вимагаючи мира то злагоди ви цього не досягнете. Це досягається взаємними поступками.

Вот ведь какая изворотливость. А ты не подумал, что кому героев недавно давали тоже в гробу переворачиваются?
Это наши герои и ничего в этом позорного нет! Они освобождали Харьков и дети должны это помнить! А на ЗУ, пусть хоть чёрта почитают, мне на это ******ь.
Який пафос! Це НЕ ТИ воював, ЦЕ НЕ ТИ визволяв, тож це не ТОБІ прикриватися радянськими героями. Та якби радянськи солдати (чи вояки УПА) побачили дикунів, у що перетворилися їх онуки, вони б НІКОЛИ ці землі не захищали б.

Останнє редагування:
Який пафос! Це НЕ ТИ воював, ЦЕ НЕ ТИ визволяв, тож це не ТОБІ прикриватися радянськими героями. Та якби радянськи солдати (чи вояки УПА) побачили дикунів, у що перетворилися їх онуки, вони б НІКОЛИ ці землі не захищали б.[/QUOTE]

Ну и что ты приплетаешь свою УПА к советским героям!УПА Харьковщину не освобождала! :yahoo::yahoo::yahoo:

Der Werwolf
Чому ветерани Армії Крайова підписали з українською діаспорою Польщі угоду про те щоб РАЗОМ вивчати цю тему, і це досі робиться, публікуються матеріали, видаються спільні збірки документів СБУ - СБП а у нас це все це замовчується?
Щодо пам'ятників. Так, я згоден що держава не повинна це питання робити загальнонаціональним та масовим. Надто вже суперечливі часи були. АЛЕ я не вважаю цілком виправданий запропонований тобою мораторій. Бо це призводить до протистояння. Як приклад - Харків. Я не вважаю що замість Леніна потрібен Бандера, але якщо у українців Харкова є потреба у цьому знаку, який насправді нікому окрім сповнених лютою ненавистю не заважає - то цей знак має право на існування. Бо у Харкові завжди був український рух. Були активісти ОУН-УПА у Харкові - але шлях боротьби був у них інший. І це також історія. Це було, вони були і замовчувати це - неоглядно.
Але треба казати і правду. Так, УПА вбивало радянських солдат. Так, є факти що УПА вбивало поляків та росіян. Так, це було. Це треба визнати і вибачитися. Так само треба визнати і вибачатися НКВС та коммуністам за те що вони вбивали українців. І жити далі. А дітей вчити не "СССР опупенньій, а УПА ******ьі-предатели". Бо вони не сповідували ******ку ідеологію, і не робили нічого такого що не робили поляки Крайови, радянські партизани. У підручниках подавати декілька точок зору на УПА, РККА, Армія Крайова та навіть Вермахту! Бо німецькі солдати також людей рятували. Німецький офіцер врятував ціле село - побачив дівчинку із мамою і сказав - "тікайте, прийде СС і всіх постріляє!". І усе село де вони тоді були поховалося - врятувалося... Він герой чи ні? Адже не усі у Німеччини були ******ами! Роммель, Канаріс - вони ненавиділи ******ів - про це щось кажуть - ні! Багато хто каже що лікарі-німці були більш людяніші ніж радянські - і про це мовчать. Коли мовчать - це не історія - це пропаганда! І вимагаючи мира то злагоди ви цього не досягнете. Це досягається взаємними поступками.

Я смотрю что ты долго сочинял этот текст. Но дело не в этом.
На счёт того, что Герои были со всех сторон то это чисто позиция человека читающего книгу или смотрящего кино. Но ты не хочешь или не можешь понять, что это совсем не кино, а война! Жестокая и продолжительная. И у людей было право ненавидеть ВСЕХ воюющих против них их родственников, друзей, знакомых и просто земляков и соотечественников. И единичные случаи гуманности со стороны солдат вермахта не чуть не обеляет действия всего третьего рейха. Ты прочти мнения твоей стороны в начале данной темы, где сразу стали плеваться на Сталина и НКВД. Ведь это не что иное, как желание очернить подвиг победы Советского народа над фашизмом и нацизмом той малой частью того общества. А с вермахтом с точностью до наоборот, ты хочешь, чтоб из-за одного человека я пересмотрел своё отношение к тем событиям. НЕДОЖДЁШСЯ !!!
На счёт памятников. В Харькове, то, так называемое движение ОУН имело единичный характер! Так с какого перепугу мы должны его чтить? Или ты считаешь, что ради сотни человек желающих иметь в городе тот памятник или памятный знак, горожане должны идти на встречу? Пока большинство не выскажется о своём желании лицезреть тот или иной памятник ничего устанавливать не нужно!!! Ты еще вспомни, что УПА писало письма на Кубань и Кавказ, может и там необходимо поставить памятник УПА или ОУН? Туда ведь тоже высылались группы ОУН для организации подполья. Так чтож не попытаться? Тут крути не крути, а КА одержала победу, как над нацизмом, так и над всеми прихлебателями, такими как ОУН-УПА, так что их могилы и памятники НЕПРЕКОСНОВЕННЫ! И следить за этими памятниками и содержать их обязано государство, так как это дело международное и там похоронены множество национальностей освобождавших нашу (твою и мою) Украину! А памятники УПА и ОУН пусть ставят там, где большинство поддерживает их идею, то есть в ЗУ и на деньги общественности!

не, очернять победы НКВД и Сталина никак нельзя! :)

Ну и что ты приплетаешь свою УПА к советским героям!УПА Харьковщину не освобождала! :yahoo::yahoo::yahoo:

А ему плевать. Как Украина в составе СССР в 39ом году присоединила ЗУ, так это они называют оккупацией хотя мнение большей части Украины на тот момент да и после так не думало и не думает.. А как им указывают, что они герои не для всей Украины так это им не понять. Одним словом – *****а включают.

не, очернять победы НКВД и Сталина никак нельзя! :)

Вот опять всплыл индивидуум. Ты сначала посмотри статистику, сколько человек состояло в КА и сколько в НКВД. А уж после поговорим.

ты смотри, какая древняя гниль :)

А Ющенко не древнеё гнилью занимался? Причём единолично! Наплевав на мнения Украинцев.

Я смотрю что ты долго сочинял этот текст. Но дело не в этом.
На счёт того, что Герои были со всех сторон то это чисто позиция человека читающего книгу или смотрящего кино. Но ты не хочешь или не можешь понять, что это совсем не кино, а война! Жестокая и продолжительная. И у людей было право ненавидеть ВСЕХ воюющих против них их родственников, друзей, знакомых и просто земляков и соотечественников.
Ні, це якраз позиція яка людяність ставить поверх громадянства та держави. Тебе послухати, так німці повинні ненавидіти росіян, українців, англійців, німців. Чому ФРГ тоді дружить з Росією?
Франція - із Німеччиною? Англія - із США? Дійсно, це саме було а не є.
И единичные случаи гуманности со стороны солдат вермахта не чуть не обеляет действия всего третьего рейха.
А ну де я виправдовував Третій Рейх? Де саме? Якщо для таких як ти Гітлер та Сталін це Боги то не треба мене своєю ідеологією мазати!
Ты прочти мнения твоей стороны в начале данной темы, где сразу стали плеваться на Сталина и НКВД. Ведь это не что иное, как желание очернить подвиг победы Советского народа над фашизмом и нацизмом той малой частью того общества.
Ну я бачу що ти виявляєш свою сутність. Твоя мета не злагода, а диктат. А цього не буде. Радянський народ переміг загарбників, бо воювали вони не проти ******ської ідеології, а проти агресора. І визнання злочинів і помилок, які тоді робили Сталін та НКВС тільки звеличує радянських воїнів, які перемогли не завдяки, а попри злочини керівників. ЗА твоєю логікою Януковича треба зараз звеличувати а той хто каже що він був злодієм та бандитом - треба карати. Той хто критикував Ющенко - і їх треба було звинувачувати о антиреволюційних діях.
А с вермахтом с точностью до наоборот, ты хочешь, чтоб из-за одного человека я пересмотрел своё отношение к тем событиям. НЕДОЖДЁШСЯ !!!
А воно в тебе є? Окрім того яке тобі наказали мати ставлення до тих подій?
На счёт памятников. В Харькове, то, так называемое движение ОУН имело единичный характер! Так с какого перепугу мы должны его чтить? Или ты считаешь, что ради сотни человек желающих иметь в городе тот памятник или памятный знак, горожане должны идти на встречу? Пока большинство не выскажется о своём желании лицезреть тот или иной памятник ничего устанавливать не нужно!!!
А коли Леніна ставили референдум проводили? Чи може проводиметимо референдум коли будуватимуть костьол чи синагогу? Логіка погана. Було-було. Є зараз бажаючи? Є. Все, достатньо.
Ты еще вспомни, что УПА писало письма на Кубань и Кавказ, может и там необходимо поставить памятник УПА или ОУН? Туда ведь тоже высылались группы ОУН для организации подполья. Так чтож не попытаться?
А чому б ні? Якщо є пам'ятники Бендеру, чому не можна ставити пам'тники УПА?
Тут крути не крути, а КА одержала победу, как над нацизмом, так и над всеми прихлебателями, такими как ОУН-УПА,
Армія Крайова? Ти з дуба впав? Якщо ти про РККА - так УПА пережило Сталіна, а їх мета досягнута - незалежна Українська соборна держава.
так что их могилы и памятники НЕПРЕКОСНОВЕННЫ!
А я хіба казав щось проти? Але відколи Ленін воював з ******ами?
И следить за этими памятниками и содержать их обязано государство, так как это дело международное и там похоронены множество национальностей освобождавших нашу (твою и мою) Украину!
Скажи, а де могили та пам'ятники героям минулих війн?
А памятники УПА и ОУН пусть ставят там, где большинство поддерживает их идею,
Яку - незалежна Україна? Так це 100% території нашої держави.
то есть в ЗУ и на деньги общественности!
ЩО й робиться. Але до чого тут це. Ти бачу свідомо відходиш від теми!

Чистый тупизм ********и и не более того. Сиди читай писюльки про УПА.

Ти бачу свідомо відходиш від теми!

От темы отходишь ты своими обвинениями в моей любви к Сталину и НКВД. Единственное к кому я более мение с пониманием отношусь так это к СМЕРШу, у них хоть и были перегибы но по делу.

Яку - незалежна Україна? Так це 100% території нашої держави.

Таку яку тобi врядли понять.

Скажи, а де могили та пам'ятники героям минулих війн?

А причём тут какие-то иные войны? Может еще первобытный строй вспомнишь и им памятник отгрохаешь? Недавно в газете 2000 было интевью Стуса, там какраз было и про пямятники. Хочешь найди почитай.

Армія Крайова? Ти з дуба впав? Якщо ти про РККА - так УПА пережило Сталіна, а їх мета досягнута - незалежна Українська соборна держава.
]

***ню не городи про достижения УПА и нынешней независимости. А про соборность так и вовсе.

А коли Леніна ставили референдум проводили? Чи може проводиметимо референдум коли будуватимуть костьол чи синагогу? Логіка погана. Було-було. Є зараз бажаючи? Є. Все, достатньо.

Памятник Ленину это уже история и не мне с тобой об этом судить.

Вот опять всплыл индивидуум. Ты сначала посмотри статистику, сколько человек состояло в КА и сколько в НКВД. А уж после поговорим.
мы будем смотреть статистику, сколько человек угробил немногочисленный НКВД? :)

Ну я бачу що ти виявляєш свою сутність. Твоя мета не злагода, а диктат. А цього не буде. Радянський народ переміг загарбників, бо воювали вони не проти ******ської ідеології, а проти агресора. І визнання злочинів і помилок, які тоді робили Сталін та НКВС тільки звеличує радянських воїнів, які перемогли не завдяки, а попри злочини керівників. ЗА твоєю логікою Януковича треба зараз звеличувати а той хто каже що він був злодієм та бандитом - треба карати. Той хто критикував Ющенко - і їх треба було звинувачувати о антиреволюційних діях.

Где ты узрел хоть намёк о диктате? Где я выражал восхищения Сталиным и НКВД а тем более Гитлером? Не передёргивай. Демократия и заключается в том что большенство решает чему быть, а чему нет.

мы будем смотреть статистику, сколько человек угробил немногочисленный НКВД? :)

Не тупи. Лучше школу сначала закончи, а уж после может быть получишь слово.;)

Ні, це якраз позиція яка людяність ставить поверх громадянства та держави. Тебе послухати, так німці повинні ненавидіти росіян, українців, англійців, німців. Чому ФРГ тоді дружить з Росією?
Франція - із Німеччиною? Англія - із США? Дійсно, це саме було а не є.

Шото я человечности не наблюдаю в понятии война. И в действиях УПА её тоже маловато (читай мою подпись там охуенно человечные приказы)

Герой Королев.
Просто удивительно как он сумел выстоять против Советской системы, сумел выжить. Его биография выживания действительно геройство. Геройство Королева еще в том, что он сумел оказаться нужным СССР и стать в СССР и в мире действительно великим.

Еще Антонова забыл. Хватит тупить шо не понимаете о чём речь идёт.

А воно в тебе є? Окрім того яке тобі наказали мати ставлення до тих подій?

Точно такое же как и у тебя, твёрдое и не изменное.

Чистый тупизм ********и и не более того. Сиди читай писюльки про УПА
Якщо малолітній я, то чому з нас двох як дворова малолітня гопота пишеш саме ти? Свою агресію з таким самім успіхом демонструй бомжу, може він зацікавиться ;) А в мене таке викликає тільки посмішку. Розказуєшь мені за війну, а сам напевно і пістолета у руках не тримав, "ветеран" контри у реальному житті нічого не значить :)

кем? сявками? )) они только в инете волки. В жизни это тихие сцикливые овцы :)

Якщо малолітній я, то чому з нас двох як дворова малолітня гопота пишеш саме ти? Свою агресію з таким самім успіхом демонструй бомжу, може він зацікавиться ;) А в мене таке викликає тільки посмішку. Розказуєшь мені за війну, а сам напевно і пістолета у руках не тримав, "ветеран" контри у реальному житті нічого не значить :)

Где ты агрессию узрел? В том что я против памятника УПА в Харькове? И у меня к тебе такой вопрос возник а шо бомж не человек или он какойто второсортный? Лично мне шо бомж шо ты одинаковые.

Ну да, конечно, для вас "праведных" усе сявки.

Еге ж. Для них показник крутості - кількість матів які вони знають :D Думають - може колись як наш лідер-пахан станемо Президентами. Елітою :іржач:

Останнє редагування модератором:
Хм, разные языки, разные обычаи и привычки, разные менталитеты и среда обитания в одной и той-же стране - ну в общем-то всё вроде понятно и много где существует, но ***** - такие "герои" :

ул.Героев УПА г.Львов

это просто ****ец!

:cranky:

Назад
Зверху Знизу