Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кто что ест/пьет прямо сейчас за компом на ХФ?

• Автор теми Автор теми lіfe:)
  • Дата створення Дата створення
мій чоловік теж не їв окрошки. в них її готували по-іншому. коли спробував як готують у нас, став їсти з задоволенням. так що гарно приготоване - завжди смачно, ну майже завжди))

Абсолютно з Вами згоден, є принаймні 10 різновидів рецептів її приготування, що відрізняються як інгридієнтами так и особливостями приготування, і це інколи зовсім не схожі одна на одну страви. "Кисла" то мабуть якщо із сироватки готувати :) у мене, приміром, вона скоріше солодка віходить, а не кисла :)

протеиновый батончик quest bar со вкусом печенья и крема. отменная штука
наводить на неприємні роздуми. коли читаєш на етикетці -зі смаком- якісь підозрілі думки пролітають. а що ж там насправді?
колись по діскавері дивилася програму про зміну смаків у продуктів - була дуже вражена. теоретично, смак полуниці, вкуснячого м,яса або ще чогось ласого можна придати навіть гімнові. це якось напряжно

Дядя, так вот мне, и еще тысяче нормальных юзеров пох шо ты там ело, и не засоряй эфир таки гауном, вот тебе намек, иди деградируй в песочнице, давно пора создать раздел такой, для таких.

на хрен вы ругаетесь? у всех свое мнение! согласна на 100% - никто не заставляет читать то, что не нравится, не школьная программа все-таки

Дядя, так вот мне, и еще тысяче нормальных юзеров пох шо ты там ело, и не засоряй эфир таким гауном, вот тебе намек, иди деградируй в песочнице, давно пора создать раздел такой, для таких.

почему я голодная, я вполне сыта.

укуси себя за **** и иди спать

наводить на неприємні роздуми. коли читаєш на етикетці -зі смаком- якісь підозрілі думки пролітають. а що ж там насправді?
колись по діскавері дивилася програму про зміну смаків у продуктів - була дуже вражена. теоретично, смак полуниці, вкуснячого м,яса або ще чогось ласого можна придати навіть гімнові. це якось напряжно
все куда проще. печенье - это печенье. в батончике есть куски печенья.
а вкус крема - это вкус протеиновой смеси

Ну съела я бутерброд с колбасой, и выпила кофе, что тут интересного?
ви не подобрішаєте від такої їжі. ваш організм не отримав ніякої користі. у вашій їжі зовсім не було ні вітамінів ні мінералів - це погано. якщо бутерброд з цільнозернового хліба, листок салату, якийсь шматочок овоча і сир, то такий бутер корисний. все це можна запити кавою без цукру. смачного))

Назад
Зверху Знизу