Статус: Офлайн
Повідом.: 1203
Повідом.: 1203
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Потому что тема еды всегда актуальна)
мій чоловік теж не їв окрошки. в них її готували по-іншому. коли спробував як готують у нас, став їсти з задоволенням. так що гарно приготоване - завжди смачно, ну майже завжди))
Да,надо было бутерброд в кофе макатьты не умеешь смаковать![]()
Ну съела я бутерброд с колбасой, и выпила кофе, что тут интересного?![]()
и шоппинга, и машинок!
на самом деле рецептов акрошки масса. Ем всю подряд включая с креветками. Единственное, считаю ********ием акрошку на квасе, или на сыроватке..
Мне лично всеранво, это надо быть задроченным фетишистом и интернет дрочером, что б было интересно кто что ест.
наводить на неприємні роздуми. коли читаєш на етикетці -зі смаком- якісь підозрілі думки пролітають. а що ж там насправді?протеиновый батончик quest bar со вкусом печенья и крема. отменная штука
Тетя, да иди спать уже. всем пох шо ты там поглощало![]()
А зачем создавать такое, это ж деградация.![]()
Ну а тема shopping для женщины ....
Дядя, так вот мне, и еще тысяче нормальных юзеров пох шо ты там ело, и не засоряй эфир таки гауном, вот тебе намек, иди деградируй в песочнице, давно пора создать раздел такой, для таких.
Дядя, так вот мне, и еще тысяче нормальных юзеров пох шо ты там ело, и не засоряй эфир таким гауном, вот тебе намек, иди деградируй в песочнице, давно пора создать раздел такой, для таких.
почему я голодная, я вполне сыта.
если вообще тетка![]()
все куда проще. печенье - это печенье. в батончике есть куски печенья.наводить на неприємні роздуми. коли читаєш на етикетці -зі смаком- якісь підозрілі думки пролітають. а що ж там насправді?
колись по діскавері дивилася програму про зміну смаків у продуктів - була дуже вражена. теоретично, смак полуниці, вкуснячого м,яса або ще чогось ласого можна придати навіть гімнові. це якось напряжно
укуси себя за **** и иди спать
Ви маєте на увазі гімн України?можна придати навіть гімнові
ви не подобрішаєте від такої їжі. ваш організм не отримав ніякої користі. у вашій їжі зовсім не було ні вітамінів ні мінералів - це погано. якщо бутерброд з цільнозернового хліба, листок салату, якийсь шматочок овоча і сир, то такий бутер корисний. все це можна запити кавою без цукру. смачного))Ну съела я бутерброд с колбасой, и выпила кофе, что тут интересного?