Arkktur
A
- 🟠 23:02 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
-
ТС самозабанься как большенство кастрюлеголовых вышиватников. Заебал уже радугу постить которой нет нихуя.
Коррупцию надо разделить на два вида. Есть коррупция нищих - это когда препод с зарплатой 3500 гривен не отказывается за бабки поставить дебилам зачеты и коррупция олигархов, сосущих бабло из бюджета.
чтокоррупция олигархов
Міф №1. Корупція – найбільша загроза існуванню України
У жодному разі, ні.
Десятки тисяч російських військовослужбовців, з танками та артилерією, розташовані вздовж південного та східного кордонів України, - ось що єдина загроза існуванню України. Якщо Володимир Путін віддасть наказ, вони вторгнуться і, можливо, знищать значну частину країни. Корупція, порівняно з цим, може спустошити українські інституції, але лише в довший проміжок часу.
Согласен, по идиотски выразился. Но смысл понятен.
ну в общей картине предложения даСогласен, по идиотски выразился. Но смысл понятен.
Да прочел. Хуйня этот твой Мотыль.Ты статейку эту прочел?
Дальше первого "мифа" не читал.
Коррупция сейчас большая угроза для Украины, чем российская агрессия. Кацапские танки не пошли дальше Даун-басса, только потому, что против пидоРашки и Хуйла ввели санкции, над которыми стали ржать Искандеры.
Но сейчас, через три года после победы Майдана, терпение гейропейцев и пиндосов начинает заканчиваться. Зачем им поддерживать страну, которая, по сути, не очень сильно отличается от Хуйлостана?
Я и тему об этом создавал когда-то. Там приведены слова вице-президента США, а не какого-то никому не известного профессора. https://www.kharkovforum.com/4758270-net_reform_net_sankcii
Міф №4. Корупція – найбільша перешкода економічному зростанню.
Нонсенс. Якби це було правдою, то країни з високим рівнем корупції, такі як Бразилія, Росія, Індія чи Китай, - що займають 76-те, 119-те, 76-те та 83-тє місце з 168 країн у рейтингу сприйняття корупції, складеному Transparency International – не мали б значних показників зростання економіки.
Що ж до України, яка в цьому рейтингу 130-та, то її темпи зростання були від’ємними в 1990-ті, позитивними в наступному десятилітті та глибоко негативними з 2014 року. Корупція тут ні до чого. Скорочення в 1990-ті було наслідком падіння радянської економіки; наступне зростання відбулося попри корупцію в Україні; а скорочення після 2014 року було наслідком російського вторгнення у Крим та на східний Донбас
ТС самозабанься как большенство кастрюлеголовых вышиватников. Заебал уже радугу постить которой нет нихуя.
Да прочел. Хуйня этот твой Мотыль.
Напрасно не читал, я помогу.
Міф №4. Корупція – найбільша перешкода економічному зростанню.
ТСЕ. ты веришь этому уебану?Автор: Олександр Мотиль, професор політології та експерт з української політики в університеті Ратгерс (США)
Дык я каждый день являюсь участником коррупционных схем. Мне виднее, а не этому мотылю, где у нас коррупция.Не, в сравнении с тобой, конечно да. Я и не спорю..
ТСЕ. ты веришь этому уебану?
Олександр Мотиль відстоює позицію, що Донбас треба «віддати і забути»[2] Він вважає. що «втрата Криму і Донбасу — позитивна зміна. Це були найбільш регресивні регіони із совковим населенням, які стримували рух уперед. Україна без Криму й Донбасу — значно сильніша й має більше шансів на успіх. Якщо ці території повернуться в такому стані, як нині, — це буде кінець українського демократичного проекту.»[3]
Дык я каждый день являюсь участником коррупционных схем. Мне виднее, а не этому мотылю, где у нас коррупция.
Кремлебот?
Ты читал всю статью? Что там не так?? То, что он пишет по другому поводу совсем не связано с этой статьей.
По теме. Вот думаю, - по пунктам разъебашить в пух и прах эту статью или просто мысленно послать нахуй этого автора-пидараса-пороходрочера?