Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Коррупцию мы уже победили.

🔴 21:54 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:54 Повітряна тривога в Харків.обл.
ТС самозабанься как большенство кастрюлеголовых вышиватников. Заебал уже радугу постить которой нет нихуя.

А где там радуга? Нет там радуги, только пишет, что нет полного мрака. Только и всего.

Ты читал??

Коррупцию надо разделить на два вида. Есть коррупция нищих - это когда препод с зарплатой 3500 гривен не отказывается за бабки поставить дебилам зачеты и коррупция олигархов, сосущих бабло из бюджета.

Ты статейку эту прочел?

Міф №1. Корупція – найбільша загроза існуванню України

У жодному разі, ні.

Десятки тисяч російських військовослужбовців, з танками та артилерією, розташовані вздовж південного та східного кордонів України, - ось що єдина загроза існуванню України. Якщо Володимир Путін віддасть наказ, вони вторгнуться і, можливо, знищать значну частину країни. Корупція, порівняно з цим, може спустошити українські інституції, але лише в довший проміжок часу.

Дальше первого "мифа" не читал.

Коррупция сейчас большая угроза для Украины, чем российская агрессия. Кацапские танки не пошли дальше Даун-басса, только потому, что против пидоРашки и Хуйла ввели санкции, над которыми стали ржать Искандеры.

Но сейчас, через три года после победы Майдана, терпение гейропейцев и пиндосов начинает заканчиваться. Зачем им поддерживать страну, которая, по сути, не очень сильно отличается от Хуйлостана?

Я и тему об этом создавал когда-то. Там приведены слова вице-президента США, а не какого-то никому не известного профессора. https://www.kharkovforum.com/4758270-net_reform_net_sankcii

Дальше первого "мифа" не читал.

Коррупция сейчас большая угроза для Украины, чем российская агрессия. Кацапские танки не пошли дальше Даун-басса, только потому, что против пидоРашки и Хуйла ввели санкции, над которыми стали ржать Искандеры.

Но сейчас, через три года после победы Майдана, терпение гейропейцев и пиндосов начинает заканчиваться. Зачем им поддерживать страну, которая, по сути, не очень сильно отличается от Хуйлостана?

Я и тему об этом создавал когда-то. Там приведены слова вице-президента США, а не какого-то никому не известного профессора. https://www.kharkovforum.com/4758270-net_reform_net_sankcii

Напрасно не читал, я помогу.
Міф №4. Корупція – найбільша перешкода економічному зростанню.
Нонсенс. Якби це було правдою, то країни з високим рівнем корупції, такі як Бразилія, Росія, Індія чи Китай, - що займають 76-те, 119-те, 76-те та 83-тє місце з 168 країн у рейтингу сприйняття корупції, складеному Transparency International – не мали б значних показників зростання економіки.
Що ж до України, яка в цьому рейтингу 130-та, то її темпи зростання були від’ємними в 1990-ті, позитивними в наступному десятилітті та глибоко негативними з 2014 року. Корупція тут ні до чого. Скорочення в 1990-ті було наслідком падіння радянської економіки; наступне зростання відбулося попри корупцію в Україні; а скорочення після 2014 року було наслідком російського вторгнення у Крим та на східний Донбас

ТС самозабанься как большенство кастрюлеголовых вышиватников. Заебал уже радугу постить которой нет нихуя.

Cлушай, ты ж тоже задолбал пузыри носом дуть.
Всё тебе не так.

Пусть хоть равновесие будет.

:)

Напрасно не читал, я помогу.

Міф №4. Корупція – найбільша перешкода економічному зростанню.

После 1-го "мифа" читать нет смысла.

Из-за этой коррупции пиндосы и гейропейцы сдадут нас Хуйлу и Украина исчезнет как независимая страна. Никакого економічного зростання не будет.

Автор: Олександр Мотиль, професор політології та експерт з української політики в університеті Ратгерс (США)
ТСЕ. ты веришь этому уебану?
Олександр Мотиль відстоює позицію, що Донбас треба «віддати і забути»[2] Він вважає. що «втрата Криму і Донбасу — позитивна зміна. Це були найбільш регресивні регіони із совковим населенням, які стримували рух уперед. Україна без Криму й Донбасу — значно сильніша й має більше шансів на успіх. Якщо ці території повернуться в такому стані, як нині, — це буде кінець українського демократичного проекту.»[3]

ТСЕ. ты веришь этому уебану?
Олександр Мотиль відстоює позицію, що Донбас треба «віддати і забути»[2] Він вважає. що «втрата Криму і Донбасу — позитивна зміна. Це були найбільш регресивні регіони із совковим населенням, які стримували рух уперед. Україна без Криму й Донбасу — значно сильніша й має більше шансів на успіх. Якщо ці території повернуться в такому стані, як нині, — це буде кінець українського демократичного проекту.»[3]

Ты читал всю статью? Что там не так?? То, что он пишет по другому поводу совсем не связано с этой статьей.

По теме. Вот думаю, - по пунктам разъебашить в пух и прах эту статью или просто мысленно послать нахуй этого автора-пидараса-пороходрочера?:D

реальность такова, што хватит регулировать там где регулировать нельзя. иначе под разговоры о коррупции девятый вал пиздеца (экономического) всех накроет. НЕМЕДЛЕННО телеграфируйте в ВР, а то они не знают. сидят там блеать чорти чем занимаюца

Дык я каждый день являюсь участником коррупционных схем. Мне виднее, а не этому мотылю, где у нас коррупция.

Так возьми конкретный пункт(миф) и разоблачи конкретно, с фактами, которые ты знаешь.

По теме. Вот думаю, - по пунктам разъебашить в пух и прах эту статью или просто мысленно послать нахуй этого автора-пидараса-пороходрочера?:D

А здесь есть мыслечитатели?

Какой смысл так посылать, никто же знать не будет!. :D
Попробуй по пунктам, может кто-то подумает, что ты умный..

Назад
Зверху Знизу