Ахуєнний приклад, надійний як швейцарський годинник.Та не придумывайте)) Конкретный пример - я.
Я виїжджав з батьками в березні 2023. Коли доїхали до Яремчі, там вже починалася локальна епідемія ковіду, місцеві плювалися що приїжджі всіх позаражають. В інших містах на заході теж ситуація була схожа. Люди їхали, на адреналіні доїжджали, потім валилися.
Ми теж заразилися в дорозі, але позаяк всі вакциновані, а я перехворів в 2020-21, перенесли як сильну застуду.
В Харкові ковідні відділення 17-ї теж далеко не пустували - ні в березні, ні потім. Зараз заповнюваність знову росте, тому що на вакцинацію всі забили хєр.
), но нет, дочери было интересно, а я всю дорогу материлась, что поддалась на это приключение)) По приезду нам надели браслеты, выдали чистое постельное, мыльно-рыльное и отправили кормиться. Еда - ужасная - холодные рыбные палочки с завявшим салатом (не, я не ждала в принципе там ничего, просто я хз, как там люди месяцами жили). Дочь спала, аки младенец, а я бродила всю ночь по бесчисленным огромным залам - смотрела быт людей. В эксурсионных целях - познавательный опыт. И таких центров по Польше было несколько. Все фунционировали без эпидемий.