Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так ты б не на *****форуме писал, а подал бы в суд, как та тетка. И если бы выиграл - этим бы хвастался, а не то, что что-то когда-то писал на форуме.ещё в начале всей ковидвакханалии, в апреле 2020 года (когда объявили "карантино и локдауно"), я в этой теме писал, что введение карантина в Украине, (в том виде и организации, как это было проделано в Украине) - незаконно и противоречит действующему законодательству Украины. Меня тогда просто затюкали ковидоистерички... А в какой-то недавний момент один товарищ и все мои посты из этой темы удалил - так как они расходятся с его точкой зрения на проблему. :/

Так ты б не на *****форуме писал, а подал бы в суд, как та тетка. И если бы выиграл - этим бы хвастался, а не то, что что-то когда-то писал на форуме.
Но ты этого не сделал, а пошел укололся, хотя весь такой юридически подкованный.
Да-да, не столько для защиты от ковида (40%), сколько от репрессий (60%). Ну и как: сильно репрессируют? Я всё никак не найду где бы свой сертификат хоть кому-то показать, так зарепрессировали.![]()
Ну и как: сильно репрессируют? Я всё никак не найду где бы свой сертификат хоть кому-то показать, так зарепрессировали.![]()
Ну значит не зря кололся.по вопросу - дважды (с начала декабря) пришлось бамажку с сертификатом предъявлять.

в смысле не защищает, у меня мама привитая заболела короной, два дня темпертуры и все, на поправку, а моя сестра не привитая, месяц в тяжелом состоянии со всеми домашними, с низкой сатурацией и кислородом, и кучей выкинутых денег на "лечение"сегодня. "интер". "Социальная реклама" (кто её заказывает - известно?)
Текст "Вакцинуйся! Вакцінація захищає від смерті".
ложь. "во благо" (ибо - не защищает, если дословно понимать) :/
по вопросу - дважды (с начала декабря) пришлось бамажку с сертификатом предъявлять.
хоспади! Ковид каждый человек переносит индивидуально. У нас переболела вся семья 4 чел. непривиты
Все по-разному. Дочь тяжело, я средне, муж 5 дней провалялся в кровати кашляя... зять пробегал всё это время ухаживая за нами и ковида не заметил.
через полгода поняли, что он переболел, сдав анализ на антитела.
переболевшие не болеют повторно.
вакцинированные умирают "от ковида". Факт? Факт.в смысле не защищает,
вакцинированные умирают "от ковида". Факт? Факт.
Соотв. текст, мной приведенный "вакцинация защищает от смерти"- лжив.
Кстати. "всего лишь в 10 раз".(с) Ляшко.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
В таком виде - я согласен. А то, что тот же МОЗ в утюг подал на "раздачу ушам населения (вакцинация защищает от смерти)" - ЛОЖЬ.

? Я всё никак не найду где бы свой сертификат хоть кому-то показать, так зарепрессировали.![]()
Я всё никак не найду где бы свой сертификат хоть кому-то показать, так зарепрессировали.

переболевшие не болеют повторно.
переболевшие не болеют повторно

В общем, в зоопарк сертификат нужен. Хоть в местный, хоть в гастролирующий.Когда Зеля в декабре приезжал на день украинской армии, то при входе на площадь требовали у всех сертификат и проверяли на рамке.
Ещё сертификат нужен... при посещении зоопарка.

В общем, в зоопарк сертификат нужен. Хоть в местный, хоть в гастролирующий.![]()

Медичні маски роблять людей привабливішими в очах інших. Дослідження
Люди здаються одне одному більш привабливими в захисних масках, коли нижньої частини обличчя не видно.
Причому найпривабливішим вважається обличчя, закрите одноразовою хірургічною маскою.
Про це заявили дослідники з Університету Кардіффа, повідомляє The Guardian.
До пандемії вчені виявили, що медичні маски знижують привабливість людини, оскільки асоціюються з хворобою.
Науковці вирішили перевірити, чи змінилося це сприйняття з тих пір, як носіння маски стало звичним.
"Наше дослідження показує, що обличчя вважаються найпривабливішими, коли вони закриті медичними масками.
Можливо, це тому, що ми звикли до медичних працівників у синіх масках, а тепер асоціюємо їх з людьми, які займаються доглядом або медициною.
Коли ми відчуваємо себе вразливими, ми можемо вважати, що носіння медичних масок заспокоює, і тому краще ставимося до того, хто їх носить", – пояснює співавтор дослідження зі школи психології Кардіффського університету Майкл Льюїс.
Перший етап дослідження пройшов у лютому 2021 року – його результати опублікували в журналі Cognitive Research: Principles and Implications.
43 жінок попросили оцінити за шкалою від 1 до 10 привабливість чоловічих облич без маски, чоловіків, які носять звичайну маску з тканини, синю медичну маску або тримають чорну книгу, що прикриває низ обличчя.
Учасниці оцінили тих, хто носить тканинні маски, як значно привабливіших, порівняно з чоловіками без масок або з книгою.
А одноразова хірургічна маска на чоловіках збирала ще більше високих оцінок.
На другому етапі роботи науковці попросили групу чоловіків оцінювати фото жінок у масках.
Це дослідження ще не опублікували, але Льюїс сказав, що результати в цілому однакові.
"Пандемія змінила нашу психологію у тому, як ми сприймаємо людей в масках. Коли ми бачимо, що хтось носить маску, ми більше не думаємо, що у цієї людини хвороба і від неї потрібно триматися подалі.
Це стосується еволюційної психології та того, чому ми вибираємо партнерів. Ознаки захворювання можуть відігравати велику роль у виборі партнера – раніше будь-які ознаки хвороби були б серйозним недоліком.
Тепер ми можемо спостерігати зміни в нашій психології, що маски для обличчя більше не є сигналом зараження", – пояснює Льюїс.
На його думку, маски також можуть робити людей привабливішими, оскільки вони спрямовують увагу на очі.
Ты троллишь или серьезно пишешь?переболевшие не болеют повторно.