Re: Коронавирус (БФ)
Ну хоч повернулися відчуття. Такий новий стан - нічого не відчуваєш: ані пітнілих ніг, ані несвіжого подиху.
А паралельно газу, диму, хімічних речовин, їжі, що вже пропала, що дуже небезпечно може бути.
Я тоді й з'їв те, що не треба, і нанюхався того, що теж не треба - алергія, я про неї знаю, але за відсутності запаху якось забув.
Ну й в тестах "взагалі-взагалі нічого не чую?" надихався нашатирю так, що спазм схопив та кілька секунд ані вдихнути, ані видихнути не міг. Аромат так і не почув. Нюхав 30см калюжу на столі з відстані 10-15см.
З відчуттями повернулися ще й нові "аромати"
1 - такий собі тандем аміаку з мочевиною, яким смердить багато що. По вулиці 500м пройти не можу, щоб не відчути. А найголовніше, ним смердить їжа - курячий білок, ВСЕ м'ясо, особливо курка, особливо варене( а я лише варене/парене й їм, й переважно ту курку), та цибуля. Ці сильно, настільки, що їсти неприємно, але загалом ще багато що, але не сильно.
2 - аромат схожий на прокурений одяг, що на сезон запхали в шафу. Час від часу чую його, але не можу сказати що ним смердить.