Статус: Офлайн
Повідом.: 2763
Повідом.: 2763
Re: Коронавирус COVID-19
Ох, і підрахйники.
Але тобі вже розтулмачили як виявляють коефіцієнт ефективністі. А Я добавлю, - а ти далі читав, що там в тексті подається?
Among all participants in the Per-Protocol Set analysis, which included COVID‑19 cases confirmed by an adjudication committee, no cases of severe COVID‑19 were reported in the Moderna COVID‑19 Vaccine group compared with 30 cases reported in the placebo group (incidence rate 9.138 per 1,000 person-years).
Мої вітання, - повністю вакцинована Модерною.
ZakharMilyutin
Мова йде про, як на мене, цілковито шахрайське вираховування "офіційних" відсотків ефективності ін'єкцій.
Цитую:
Ох, і підрахйники.
Але тобі вже розтулмачили як виявляють коефіцієнт ефективністі. А Я добавлю, - а ти далі читав, що там в тексті подається?
Among all participants in the Per-Protocol Set analysis, which included COVID‑19 cases confirmed by an adjudication committee, no cases of severe COVID‑19 were reported in the Moderna COVID‑19 Vaccine group compared with 30 cases reported in the placebo group (incidence rate 9.138 per 1,000 person-years).
Мої вітання, - повністю вакцинована Модерною.

это при том, что всего неделя до того как, записал на 2 часа дня, ни одного человека. Причем, что достопримечательно - мигранты по ходу уже все провакцинировались, а местным похуй. Страна спящих ангелов етить