Gost
G
Ты на кого батон крошишь? На самого Александра Григорьевича?
Ну почему? Многие не верят. Я сейчас был на Новой почте, абсолютно все посетители без масок. Это же замечательно.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ты на кого батон крошишь? На самого Александра Григорьевича?
правильно, многие, как и Александр Григорьевич Лукашенко, не видели этого коронавируса, потому и не верят что он есть .... хотя вирус тот как суслик ..Ну почему? Многие не верят. Я сейчас был на Новой почте, абсолютно все посетители без масок. Это же замечательно.
Прыщавый подросток..Ну почему? Многие не верят. Я сейчас был на Новой почте, абсолютно все посетители без масок. Это же замечательно.
правильно, многие, как и Александр Григорьевич Лукашенко, не видели этого коронавируса, потому и не верят что он есть .... хотя вирус тот как суслик ..
в статты все написано, чи я маю за тебе все прочитати та тобы тезисно докласти?А что там про стойкость иммунитета от Sars-Cov-2?
Ничего нового:в статты все написано, чи я маю за тебе все прочитати та тобы тезисно докласти?
я видел, его по телевизору иногда оказывают ...в новостяхЯ Лукашенка тоже не видел. Но говорят, что он есть.

Ничего нового:
"... Оцінка термінів збереження імунних реакцій ще триває...."
"... За учасниками випробувань спостерігатимуть протягом року..."
Їбануті дії влади викликали зеркальну відповідь деякої частини наріду.
По пункту першому - а хто порівнював рівень антитіл у перехворівших и вакцинованих? І скільки їх було, тих вакцинованих? 45?
Маніпуляція.
До чого тут рекомендації не ходити друг до друга в гості та прогулянки удвох по вулиці?
Їбануті дії влади викликали зеркальну відповідь деякої частини наріду.

Що є в тебе на користь відсутності імунітету після того, як перехворів? Або на користь "більшого" імунітету у вакцинованих, ніж перехворівших?
навів зAfter two vaccinations, the vaccine elicited a “robust” immune response in all participants in all dose cohorts, Moderna said. The company said the levels of neutralizing antibodies in patients in the high dose group were fourfold higher than in recovered Covid-19 patients.
Простий приклад.
В ухані, після закриття метро були переповнені трамваї та маршрутки, потенційно інфікованими?
Один з нас десь отримав вірус.
Так це реклама, а не дослідження.
Ну то х з ним. Все одно йде до того, що будуть впарювати типу вакцину тричі на рік.

у найгіршому випадку - раз на рік, як з грипом. Але дуже вірогідно що буде значно довше.Будеш робити щеплення тричі на рік?
Обратная сторона медали - придется себя ограничивать всю оставшуюся жизнь и жить в страхе заразиться. Согласен сам на такое? На всю жизнь? Потому что, если не прокатит в этот раз, то через год-два будет типа обновленная версия. Ну ведь будет же. Если поставленные цели (не знаю, какие)))) не будут достигнуты с первого раза.
Если бы с таким трепетом относились к прошлым тожекоронавирусом, возможно, статистика была бы пострашнее. Или просто схожей. Но нет.
Пусть даже этот опасней в пять раз прежних. Какой официальный эпидпорог был в Украине? До этого ковида? Он достигнут?
Я не дохтур, але стверджуввти, що імунітет від вакцини діє втричі довше, ніж у перехворівших ідає в чотири рази більшу кількість антитіл маячня якась.
У того, хто перехворів, їх може бути і менше, ала при наступній загрозі захворіти кількість стрімко збільшується. Ну я так розумію. Може це і не так.
який сенс цього посту?
Угу. А в безвредности ***ни, которую тебе будут ебашить раз в 3 месяца, которая типо "подстегивает иммунитет на определенный вирус" с *** знает какими побочками, ты таки да уверен?
ЗЫ Ни разу не "антипрививочник", скорее наоборот, но "вакцина на 3 месяца" - это какой-то трешак.
Які *** клінічні дослідження з 45 людьми? Почитай вище, що таке клінічні дослідження і не плутай з дешевою рекламою або взагалі фейком. Клінічні, *****, дослідження. Приймали участь 45 людей. Як ти там кажеш - агонь?![]()
))
то справжня наддержава, тому 100% що у них все вдастся