Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Коронавирус

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Какой вакциной от коронавируса вы привились?

• Covishield

Голосів: 16 1.4%
  • Coronavac

Голосів: 166 14.1%
  • AstraZeneca

Голосів: 52 4.4%
  • Pfizer

Голосів: 339 28.8%
  • Johnson & Johnson

Голосів: 12 1.0%
  • Moderna

Голосів: 123 10.5%
  • Ещё не сделал прививку от коронавируса

Голосів: 250 21.3%
  • Делать прививку от коронавируса не буду

Голосів: 218 18.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1176
Ну почему? Многие не верят. Я сейчас был на Новой почте, абсолютно все посетители без масок. Это же замечательно.
правильно, многие, как и Александр Григорьевич Лукашенко, не видели этого коронавируса, потому и не верят что он есть .... хотя вирус тот как суслик ..

в статты все написано, чи я маю за тебе все прочитати та тобы тезисно докласти?
Ничего нового:

"... Оцінка термінів збереження імунних реакцій ще триває...."

"... За учасниками випробувань спостерігатимуть протягом року..."

Для общего понимания, на пальцах, о временных рамках НОРМАЛЬНЫХ исследований, связанных с вакцинами... (много букоф) :
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ничего нового:

"... Оцінка термінів збереження імунних реакцій ще триває...."

"... За учасниками випробувань спостерігатимуть протягом року..."

От бачиш, все там є.
А вже багато хто тут носиться з тезами що:
1 імунитету немає (вже спростовано, він є у всіх хто отримав певні вакцини і він значно більший за тих хто переболів)
2 він не стійкий (тривають дослідження)

Отже на сьогодні є всі перспективи отримати вакцину з стійким імунитетом. Можливо потрібна буде ревакцінація - так це не проблема. Через декілька років при достатній вакцинованості населення ковід зникне (принаймні в загрозливому стані).

По пункту першому - а хто порівнював рівень антитіл у перехворівших и вакцинованих? І скільки їх було, тих вакцинованих? 45?

45 поки що.
Згодом буде 30к, буде більш об'єктивно.
Але на користь ефективності є 45 з 45 протестованих, а на користь відсутності імунитету після вакцини що в тебе є?

Маніпуляція.
До чого тут рекомендації не ходити друг до друга в гості та прогулянки удвох по вулиці?

И в том, и в другом случае ты контактируешь с другими людьми ближе, чем допустимая социальная дистанция. Что сильно повышает риск зараженя

Їбануті дії влади викликали зеркальну відповідь деякої частини наріду.

В чём они были ****утыми, в данном случае? Тот же Китай вводил куда более жёсткие меры, когда полыхнуло в Ухане. И не только Китай.

Но почему-то только в Украине эти меры считаются ****утыми :незнаю:

Що є в тебе на користь відсутності імунітету після того, як перехворів? Або на користь "більшого" імунітету у вакцинованих, ніж перехворівших?

те що наведено у посиланні вище

After two vaccinations, the vaccine elicited a “robust” immune response in all participants in all dose cohorts, Moderna said. The company said the levels of neutralizing antibodies in patients in the high dose group were fourfold higher than in recovered Covid-19 patients.
навів з
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Простий приклад.
В ухані, після закриття метро були переповнені трамваї та маршрутки, потенційно інфікованими?

А какое это отношение имеет к запрету гулять в парках (именно эта мера была названа ****утой)?

Про то, что в плане общественного транспорта в Украине были непродуманные полумеры, я, как раз, не спорю.

Один з нас десь отримав вірус.

Если вы оба соблюдаете предосторожности - то вероятность "десь отримав" очень мала. Если и все окружающие соблюдают карантинные ограничения - то вообще стремится к нулю.

Именно эту мысль я пытаюсь донести - что нужно делать всё возможное, чтобы не принести заразу в дом.

Так це реклама, а не дослідження.
Ну то х з ним. Все одно йде до того, що будуть впарювати типу вакцину тричі на рік.
:рл:
Будеш робити щеплення тричі на рік?
у найгіршому випадку - раз на рік, як з грипом. Але дуже вірогідно що буде значно довше.

Так буду.
В мене і на сьогодні є більше ніж базовий набір актуальних вакцинацій. Не бачу проблеми додати ще одну. А можливо вона буде додана у комплексну вже існуючу.

Обратная сторона медали - придется себя ограничивать всю оставшуюся жизнь и жить в страхе заразиться. Согласен сам на такое? На всю жизнь? Потому что, если не прокатит в этот раз, то через год-два будет типа обновленная версия. Ну ведь будет же. Если поставленные цели (не знаю, какие)))) не будут достигнуты с первого раза.

Я не считаю, что есть какие-то цели. И именно поэтому не думаю, что будут какие-то ограничения на всю оставшуюся жизнь.

Но что нужно сделать сейчас - это дать переболеть и выздороветь (или, увы, *******) тем, кто уже заражён, ограничив по максимуму возможность распространения вируса от этих людей дальше.

Полный локдаун и строжайшая самоизоляция всех заболевших ИМХО позволили бы сделать это за несколько недель, но на полную остановку экономики власти не пойдут.

В условиях более мягких мер процесс будет идти дольше, и тем дольше, чем больше ковидиотов будут класть *** на меры предосторожности.

Если бы с таким трепетом относились к прошлым тожекоронавирусом, возможно, статистика была бы пострашнее. Или просто схожей. Но нет.

Атипичная пневмония имела все шансы. Но, именно благодаря ещё большей летальности, чем у ковида, она сама себя выкосила, не успев разгуляться в мировых масштабах.

Пусть даже этот опасней в пять раз прежних. Какой официальный эпидпорог был в Украине? До этого ковида? Он достигнут?

Этот порог разный для каждого заболевания. По кори один, по гриппу и ОРВИ - другой, по какой-нибудь ещё заразе - третий.

Откуда возьмётся эпидпорог по заболеванию, с которым раньше Украина (да и мир, в целом) не сталкивались?

Я не дохтур, але стверджуввти, що імунітет від вакцини діє втричі довше, ніж у перехворівших ідає в чотири рази більшу кількість антитіл маячня якась.
У того, хто перехворів, їх може бути і менше, ала при наступній загрозі захворіти кількість стрімко збільшується. Ну я так розумію. Може це і не так.

***ть :D який сенс цього посту?

Ти не дохтур, але ти не згоден з результатами клінічних досліджень на 45 пацієнтах проведених фахівцями.
Агонь :браво:

Угу. А в безвредности ***ни, которую тебе будут ебашить раз в 3 месяца, которая типо "подстегивает иммунитет на определенный вирус" с *** знает какими побочками, ты таки да уверен? :рл:
ЗЫ Ни разу не "антипрививочник", скорее наоборот, но "вакцина на 3 месяца" - это какой-то трешак.

Не уверен. Но если уровень заболеваемости будет как США, я предпочту рискнуть и вколоть прививку.

Які *** клінічні дослідження з 45 людьми? Почитай вище, що таке клінічні дослідження і не плутай з дешевою рекламою або взагалі фейком. Клінічні, *****, дослідження. Приймали участь 45 людей. Як ти там кажеш - агонь?:D

ти знаходишся на стадії "заперечення"
попереду в тебе довгий шлях, проте "дорогу осіліт ідущій" :клас:

Дивно що анвколо стільки людей які й досі споживають російські вброси
Ти нагадуєш мені недорозвинених сусідів :)))

135618137e749950c2.webp

Але :сша: то справжня наддержава, тому 100% що у них все вдастся :клас:

Назад
Зверху Знизу