Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Коронавирус

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Какой вакциной от коронавируса вы привились?

• Covishield

Голосів: 16 1.4%
  • Coronavac

Голосів: 165 14.1%
  • AstraZeneca

Голосів: 52 4.4%
  • Pfizer

Голосів: 338 28.9%
  • Johnson & Johnson

Голосів: 12 1.0%
  • Moderna

Голосів: 123 10.5%
  • Ещё не сделал прививку от коронавируса

Голосів: 249 21.3%
  • Делать прививку от коронавируса не буду

Голосів: 215 18.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1170
Бунт у Нових Санжарах триває, і активісти, які виступають проти евакуації 48 українців з Уханя в санаторій під Полтаву, висунули вимогу президенту Володимиру Зеленському. "Пропустимо транспорт, коли президент поселить поряд з санаторієм власних дітей", - кричать мітингувальники. Про це повідомляє місцеве ЗМІ "Полтавщина".

Зараз в Нових Санжарах перебуває міністр МВС Арсен Аваков, який пробує переконати активістів про відсутність симптомів коронавірусу у прибулих людей

Читая всё это в голову приходит лишь одно:
Упаси меня сатана когда-то попасть в ситуацию, в которой нужно будет обратиться за помощью в дипломатическое представительство Украины, а также полагаться на украинских сограждан и их сознательность

Искренне жаль тех, кто оказался в такой ситуации и особенно несчастных иностранцев которые теперь будут знать в какой Гондурас их занесло

Упаси меня сатана когда-то попасть в ситуацию, в которой нужно будет обратиться за помощью в дипломатическое представительство Украины, а также полагаться на украинских сограждан и их сознательность

Искренне жаль тех, кто оказался в такой ситуации и особенно несчастных иностранцев которые теперь будут знать в какой Гондурас их занесло

:браво::браво::браво::браво::україна:

В SkyUp рассказали, что будет с доставлявшим украинцев из Китая самолетом

Подробности читайте на УНИАН:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

беги подальше :D

Радиоточка в наличии- это класс!:D

:іржач: та да, а хуле, есть чем удивить европейцев

Коктейли Молотова приготовили?

О как, а у него изолированная канализация
"Ваш санаторий подходит, потому что он изолированый, в нем изолированная система канализации, мы полностью будем охранять", - добавил Аваков.

Также министр сообщил, что задержанных в ходе акции протеста выпишут административный протокол и отпустят.

"Есть несколько задержанных людей. Сейчас устанавливаются их личности, им выпишут административный протокол и, я так думаю, они будут дома. Я не вижу критических ситуаций. Позиция полиции очень простая - препятствовать действиям полиции противозаконно", - сказал министр.

На вопрос одного из местных "за что их били" Аваков ответил: "я видел, что полицейских били, а не наоборот".

Депутати написали скаргу на чиновників, які не пустили до Тернополя літак із Китаю

Народні депутати з фракції партії "Слуга народу" підготували звернення до правоохоронних органів стосовно дій чиновників на місцях, які давали вказівки не приймати літак з евакуйованими з Китаю.

Про це в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат Олександр Качура.

"Мною було підготовлено з нашими колегами заяву про вчинення злочину щодо неприпустимих дій та перевищення влади, зокрема, Василем Деревляним... це перший заступник голови Тернопільської облради, який направив відповідне подання до голови обласної ради і, фактично, дав вказівку аеропорту,... щоб літак не допускали на територію аеропорту. Це також Сергій Надал, міський голова Тернополя, який також виступив на підтримку того, щоб не допускали літак. Це точно не державницька позиція, це точно не ставлення, яке має бути в політика до українських громадян", - сказав Качура.

За його словами, депутати звертаються до генерального прокурора, голови Державного бюро розслідувань, міністра внутрішніх справ щодо надання правової оцінки діям цих чиновників.

Качура додав, що триває збір підписів народних депутатів під відповідним зверненням.

"Я думаю, буде достатньо підписів кількох десятків народних депутатів. Ми направимо сьогодні депутатське звернення, і я впевнений, що буде внесено запис до Єдиного реєстру досудових розслідувань, тому що є факти злочину. Після цього буде проведено розслідування", - зауважив парламентарій.

Интересно, среди протестующих в ентих санжарах кого больше - ватников или поЦреотов? Или поровну? Как думаете - ув. форумчане?

В SkyUp рассказали, что будет с доставлявшим украинцев из Китая самолетом

Подробности читайте на УНИАН:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

СкайАп красавчики!
Той випадок коли піар заслужений :клас:

Среди смертельных заболеваний, эпидемии которых могут поразить планету, самым страшным признан туберкулез. По данным ВОЗ, в Европе каждый час туберкулезом заболевает 30 человек.

К примеру, в 2017 году туберкулезом заразились в мире 10 млн человек, а умерли от него около 2 млн.

Стыдно за протестующих сограждан. У меня к ним только один вопрос. Как вы до такого докатились?

Назад
Зверху Знизу