Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Коронавирус

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Какой вакциной от коронавируса вы привились?

• Covishield

Голосів: 16 1.4%
  • Coronavac

Голосів: 166 14.1%
  • AstraZeneca

Голосів: 52 4.4%
  • Pfizer

Голосів: 339 28.8%
  • Johnson & Johnson

Голосів: 12 1.0%
  • Moderna

Голосів: 123 10.5%
  • Ещё не сделал прививку от коронавируса

Голосів: 250 21.3%
  • Делать прививку от коронавируса не буду

Голосів: 218 18.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1176
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

У МВС запропонували ввести кримінальну та адміністративну відповідальність за порушення правил карантину під час коронавірусу

Может пслизь , нахожящаяся в перловке обволакивает легкие и както защищает? Но я не понимаю в этом. Я думала, оно там както все в жедлудок идет. Но опять же если перловка полезна своей слизью, то тогда и овсянка

перловка идет в желудок по пути смазывая легкие, a oвсянка - нет.

Это сообщение отредактировал sergpan2 - 16.03.2020 - 16:03

автор вконце указан красным
ША источник дам
простите пропустил источник
обязательно ссылку даю в конце и тут пусто
вот откуда
....хотя стоп
это уже на всех форумах выложено
гуглим
Я для порядка придралась))

Сегодня, 16 марта, в Киеве лабораторно подтверждены два случая COVID-19. Об этом сообщает в Facebook Минздрав.

Ахтунг! Рагули до Вьетнама добрались. И их там много.
Коротко про коронавірус головного мозку у В‘єтнамі.

* * *
Вчора я застряг у горах, пробивши заднє колесо мотоцикла. Був дуже важкий і довгий день штовхання свого залізного коня по розжареному асфальті (в повітрі було +37). І після багатьох вистражданих годин, коли я вже в сутінках таки дістався до першого населеного пункту (а він був за 19 км від місця, де я пробив колесо!) - маленького гірського селища, то будь-які мої спроби контакту з місцевими жителями там сходили нанівець. Люди, лише побачивши мене, відразу починали кричати - “No! No!”, розмахуючи руками і не даючи мені можливості пояснити свою ситуацію. Я не зміг поїсти у єдиному на моєму шляху придорожньому кафе, а за весь день я нічого не їв, окрім скупого сніданку. Переді мною закрили двері у єдиному в тому районі готелі, на який я натрапив вже у наступному містечку. Потім мене навіть не захотів слухати механік, якого я заледве знайшов, проїхавши до нього на пробитому колесі 25 км і перетворивши це саме колесо на якесь місиво з гарячої резини та дротів.

Зрештою я купив у магазині (о, слава здоровому глузду продавця!) якогось печива та молока (це єдине більш-менш їстівне, що я зміг там знайти) і так-сяк втамував свій голод. Різного віку діти бігали довкола, викрикуючи - “Corona! Corona!”, світили на мене своїми бісовими ліхтариками і демонстративно закривали носи руками та футболками, а я навмисне кашляв на них і показував їм фак. Пізно ввечері, коли діти вже розійшлися по своїх домівках, я зовсім стомлений і розбитий сидів у темряві на тротуарі перед тим самим єдиним готелем і слухав, як на мене гавкають чи не всі собаки на вулиці, а час від часу, виходить хтось із сусідів і криком дає мені зрозуміти, що я мушу забиратися геть з цієї вулиці, цього містечка і мирного, спокійного життя його жителів. Я був такий розлючений на тих людей, що нестримно бажав якимось чином повернутися назад у часі, вступити добровольцем в ряди американської армії під час війни у В’єтнамі та випалювати всі ці *****і села напалмом без краплі співчуття. Усіх цих клятих вузькооких corona-дітей та довбаних no-дорослих.

Я пройшов нечисленні будинки та невелику заправку, що була чомусь зачиненою, і вперше в житті влаштувався ночувати біля припаркованого на обочині дороги мотоцикла. Вночі трохи надокучали комарі, але я радів, що було тепло і, найголовніше, сухо. Адже, ні намету, ні спального мішка, я, звісно, не мав. І, оскільки, гірська дорога була з мінімальним трафіком вдень, вночі нею майже взагалі ніхто не їздив. Проспавши кілька годин, я прокинувся на світанку, допив залишки води і вирішив заправитись, щоб доїхати до іншого механіка, який попереднього дня був зачинений, так як бензин вже майже закінчився.

Коли я після всіх цих подій, невиспаний, голодний, брудний та злий, прийшов на ту, єдину в радіусі 50 км, заправку і побачив, як жінка, що повинна була б обслуговувати її, почала так само, як і решта здалеку кричати до мене - “No! No!”, роблячи жести руками, які мали б означати, щоби я забирався, мій терпець урвався. Хотілося підійти до неї впритул, зірвати маску з її смердючого рота, і крикнути їй просто в обличчя - “Що ні, тупа ти ******?! Я не можу заправитись на єдиній їбучій заправці через те, що я європеєць?!”. Натомість я підкотив мотоцикл до потрібної колонки, вихопив пістолет і сам швиденько залив собі, в пориві емоцій, повний бак, після чого розвернувся і почав штовхати мотоцикл на виїзд. І тоді (о, чудо!), все в мить змінилося. Я враз став цікавий цій ****аній працівниці автозаправної станції, навіть з моїм гіпотетичним вірусом covid-19. Вона бігла за мною, тримаючи в руці цеглину і щось викрикувала, вимахуючи нею. Я жестами пояснив їй, що повернуся заплатити пізніше, адже планував залити лише літр пального і тримав решту грошей для ремонту колеса, завів мотоцикл і так швидко, як тільки міг на пробитому колесі, доїхав до механіка звивистою дорогою через густий ранковий туман.

Механік, на щастя, виявився нормальним, не став надягати маску, побачивши мене, і за якихось 15 хв на моєму мотоциклі вже стояло новісіньке заднє колесо. Правда місцевих грошей заплатити йому мені все-таки не вистачило і довелося мчати у найближчий банкомат, що знаходився за 50 км звідти. Менше, ніж за дві години ми з ним розрахувалися, я подякував на в‘єтнамській, примотав до багажника свої речі і поїхав на заправку заплатити за, так нагло отриманий вранці, бензин. Нехай знають, що білі мандрівники на мотоциклах не такі вже й уйобки (уйобки, звісно, але не такі вже) і можна принаймні ставитися до них нормально. Кхе-кхе!

Ну шо?
С утром.
Вот сегодня проверим. насколько готовы к разным мероприятиям
И, кажется, понаблюдаем за дурдомом в магазинах. Я вчера дрожжей Саф Момент в больших пакетах купить не смог. Размели. Зато бумажных полотенец и белизны в Ашане валом. Ещё в пятницу валом было и антибактериальных влажных салфеток. Но уже нет.

Какая шутка? Зачем же в армии кормят перловкой?
Защита от возможных патогенов вероятного противника.
И вырабатывают иммунитет на органические отравляющие вещества.

поподпевай бубочке - он поступик как *****! можно было не впускать просто и все! не таскать гондонов из уханя! и закрыть границу с италией! был в италии - сдай паспорт украинский!
Когда корчишь из себя алкана, лучше получается. Убогонько конечно, но по сравнению с подобными высерами... сойдет для приезжих.

Вам не кажется, что все эти карантины - прямая дорога к дефолту?
Имхо, вот и причина его введения!

Я просто не могу понять одной вещи: на западной толпы шастали туда-сюда через границу. Реально толпы. И что? И ничего.
Все, вернувшиеся из Китая - здоровы.
Все гастарбайтеры здоровы.
Какого хера?

Вчера маску спросил в аптеке,ради интереса ... 20грн.шт. месяц назад 1.30

Верховна Рада постановила звільнити від ПДВ лікарські товари і медичні вироби та ввела відповідальність за порушення карантину.

Я просто не могу понять одной вещи: на западной толпы шастали туда-сюда через границу. Реально толпы. И что? И ничего.
Все, вернувшиеся из Китая - здоровы.
Все гастарбайтеры здоровы.
Какого хера?

тестов небыло,

Назад
Зверху Знизу