Мальдивский принц
М
У ректора ХПИ Сокола двухстороннее воспаление лёгких, у его жены 40% поражение лёгких. Студентов тоже полно больных.
Учебный год начался.
Учебный год начался.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
+ у Швеции наверняка ситуация с медициной лучше.Маскофобы тут постоянно приводят пример Швеции. Типа они как и мы нихуя не делали и у них всё заебись.
Только вот разница таки есть и она существенная.
У нас только первые 2 месяца соблюдались карантинные меры. С июня, после чемпионской победы над коронавирусом, вообще нихуя не делается. Ни властями ни населением. Не знаю, носили ли шведы маски, но почтоянно читаю, что они придерживались дистанции и рекомендаций соответствующих органов. У нас же во-первых, не всегда реально соблюдать дистанцию (предпологаю, что в Швеции общественный транспорт не ходит забитым впритык), а во-вторых, ответсвенно к пандемии относится маленькая часть общества. Остальным глубоко похуй.
Так что, Швеции до нас ещё очень далеко.
у проректора ХПИ Марченко тоже двухстороннее воспаление лёгкихУ ректора ХПИ Сокола двухстороннее воспаление лёгких, у его жены 40% поражение лёгких. Студентов тоже полно больных.
Учебный год начался.
Одна одноклассница переболела ковидом летом,
а у другой я только с похорон.
Полная была + диабет,
умерла от воспаления лёгких,
ясное дело, что ковид.
Возраст?
У ректора ХПИ Сокола двухстороннее воспаление лёгких, у его жены 40% поражение лёгких. Студентов тоже полно больных.
Учебный год начался.
Навіть матеріальновідповідальний не зобов'язаний відпрацьовувати 2 тижні.
Сам перечитай.
Тут тобі не Чехія.![]()
Короноїбанути можуть спати спокійно-вакцині бути.
Маски у чеських трамваях не працюють.![]()
Сам перечитай.
Тут тобі не Чехія.
Навіть матеріальновідповідальний не зобов'язаний відпрацьовувати 2 тижні.
*голос вируса:Какая разница? Считаете шансы проскочить?
Сьогодні написав заяву, завтра вже вільний.
Я смотрю ты уже его выучил. Это хорошоІ підпис свій перечитай.
Олександр Зарайський
1 ч. ·
Напевно ви всі знаєте про те яка ситуація зараз склалася в 25 лікарні, яка приймає хворих на ковідку - звідти звільнилось дуже багато лікарів та молодшого медперсоналу.
Мені сьогодні зателефонувало декілька хворих, хто там зараз лежить - керівництво лікарні терміново шукає молодший медперсонал: санітарок та медсестер.
Пропонують звертатися всім бажаючим, хто хотів би допомогти, зокрема і без медичної освіти - оформлення на роботу офіційне (як сказали навіть для волонтерів - їх я так розумію можна санітарами та санітарками брати).
Контактні телефон і адреса лікарні як бачите є на скріншоті з вайбера, то ж хто готовий піти туди на роботу телефонуйте.
ЗІ. І так, хворим сказали, якщо хочете , щоб було кому вас лікувати: "Телефонуйте блогерам, яких тільки знайдете, хай розповсюдять інформацію, що ми шукаємо медперсонал, бо у нас взяти його ніде".
![]()