Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Коронавирус

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Какой вакциной от коронавируса вы привились?

• Covishield

Голосів: 16 1.4%
  • Coronavac

Голосів: 165 14.1%
  • AstraZeneca

Голосів: 52 4.4%
  • Pfizer

Голосів: 338 28.9%
  • Johnson & Johnson

Голосів: 12 1.0%
  • Moderna

Голосів: 123 10.5%
  • Ещё не сделал прививку от коронавируса

Голосів: 249 21.3%
  • Делать прививку от коронавируса не буду

Голосів: 216 18.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1171
Це якраз моє запитання.

Осенью подружка болела, так врач ее просила покашлять по телефону. И больничный выписала по телефону. Но идти все равно пришлось за больничным. Скоро и горло и язык будем показывать по Вайберу.:D
.

У меня сегодня украли колбасу из пакетов :((

Зашла после маркета в маленький кондитерский магазинчик, поставила сумки на пол. Какая-то тетка еще зашла, ушла, колбасы в пакете уже нет :(
И это же только начало..[emoji849]
Раньше мобилы воровали, а после введения ограничения на число пассажиров, карманники кинулись в продуктовые..

Это я еще не проверял, что там мне не пробовали в Пэцином кондитерском магазине на 500+ грн.. Еще не вечер...[emoji849]

якись рептилоиди удаляют уси статьи об искусственном происхождении ковид-19.
да потому что заипали этими *****скими придумками ...Соловьев их чуть ли не каждый день вещает

25f0792cf98fe756fd7752d.webp
:)

Извините, но тут всё понятно. Как Вы думаете - какой социальный слой общества может сутками сидеть на форуме и *****ить ни о чём?
Ну вот тут говорят, что люди работают на форуме. Так что зря я о них так

У меня сегодня украли колбасу из пакетов (
Зашла после маркета в маленький кондитерский магазинчик, поставила сумки на пол. Какая-то тетка еще зашла, ушла, колбасы в пакете уже нет

Самый продвинутый пользователь в России. Какой у него windows?
Вероятно какой-то из Линуксов с какой-то оболочкой. Там в РФ наклепали кучу всяких ОС, наверняка просто деньги попилили, к примеру у них есть такая хрень как Мобильная система Вооружённых Сил (МСВС) . Да там целый зоопарк.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Но вот говорят что он компом вообще не пользуется)

Сообщение от Garrik13
Извините, но тут всё понятно. Как Вы думаете - какой социальный слой общества может сутками сидеть на форуме и *****ить ни о чём?
Ну вот тут говорят, что люди работают на форуме. Так что зря я о них так
Научники, программеры, инженеры и даже некоторые продажные менеджеры. В общем все те кто сидят много за компом и выполняют не механическую работу, и которые могут себе позволить отвлечься чтоб отдохнуть-расслабиться. Таких много в стране. Не понимаю удивления.

Наблюдения и выводы врача в Мадриде, относительно кошек и собак, перевод Гугл:

"Доктор Сабіна Олекс-Кондор, польська лікарка, яка щодня працює в невеликій лікарні в Мадриді, розповідає про ситуацію в Іспанії та боротьбу з пандемією COVID-19, а також про свої спостереження щодо людей, заражених коронавірусом, у яких є домашні тварини. Чи собаківники та любителі котів стійкіші? Чи присутність кішки чи собаки дає людині кращі шанси у боротьбі з коронавірусом?
"Ви лікар у лікарні в Мадриді?
Так, у відділенні швидкої допомоги.

Чи стикалися ви з людьми, зараженими коронавірусом?
Зараз щодня ми маємо справу лише з такими пацієнтами.

Працюючи в відділенні невідкладної допомоги, ви також проводите початкову діагностику та опитуєте пацієнтів?
Так."

"Спостереження над тим, як домашні тварини впливають на здоров'я людини, вперше зробили колеги, лікарі, медсестри та інші. Ми знаємо одне одного, і ми якось помітили, що ми «коти» все-таки здорові і працюємо, навіть коли хтось із нашого професійного середовища захворіє. Поки ті, хто не має домашніх тварин, один за одним йдуть на лікарняні.

Ви також почали помічати таку кореляцію серед пацієнтів, які звертаються до СОР?
Пацієнтів, які йдуть до лікарні, також іноді запитують про домашню ситуацію. Серед тих, хто приходить до нас, я помітив, що у більшості з них немає домашніх тварин.

"Відомо, що коти мають котячу форму коронавірусу, який не заражає людей. Тому можливо, що люди, які мають тісний щоденний контакт з котячим носієм, можуть мати антитіла до вірусу котячих. І ці антитіла також можуть знищити вірус людини.

Це називається перехресною реакцією і вона існує в природі. Звичайно, для підтвердження моїх припущень знадобиться поглиблене дослідження та статистика."

"
Що саме є перехресною реакцією і з чого вона складається?
Антитіла проти одного вірусу також знищують інший подібний. Найвідоміший приклад - з коров’ячою віспою. Жінки, що доїли корів, чинили їй опір і, отже, не мали чорної віспи. Відомо, що цей захист не на 100%, не кожна кішка контактувала з коронавірусом котячих, і не всі люди виробляють імунітет однаково.

Чи є якісь дослідження, які доводять, що у нас собак, власників котів та власників домашніх тварин взагалі підвищений імунітет?
Я нічого не знайшов про коронавірус, це лише моя гіпотеза, яка ще не вивчена. Але важливість контакту з тваринами для імунітету людини вже вивчена, і цей факт був доведений. Однак я не знаю деталей цих тестів, я знаю, що вони були проведені.

Докторе, повертаючись до коронавірусу, ви зробили спостереження над групою з близько 100 людей?
Більше чи менше, але я не рахував, я не проводив жодних структурованих досліджень чи опитувань. Це просто спостереження.

Ви маєте намір поділитися своїми гіпотезами з вірусологами, епідеміологами чи це вже робили?
Я поділився з директором, який є біологом і знає тему перехресних реакцій. Якщо я знайду контакт з вірусологом, я з радістю поділюся зі своїм спостереженням і вислухаю його думку."

Вся статья здесь:

Шо-то давно не слышно было про оплот коллективного иммунитета на Туманном Альбионе..[emoji848]

Ах вот оно, что: согласно ****изу уважаемой и известной в определенных кругах FT, кол-во смертей там занижено более, чем в 2 раза.[emoji41]

"April 22, 2020 3:00 am*by*Chris Giles*, Economics Editor

The coronavirus pandemic has already caused as many as 41,000 deaths in the UK, according to a Financial Times analysis of the latest data from the Office for National Statistics.

The estimate is more than double the official figure of 17,337 released by ministers on Tuesday, which is updated daily and only counts those who have died in hospitals after testing positive for the virus.

The FT extrapolation, based on figures from the ONS that were also published on Tuesday, includes deaths that occurred outside hospitals updated to reflect recent mortality trends."

#Германия ослабляет карантин:

Adam Parsons

@adamparsons. 20 апр.

NEW: Bundesbank says German economy is in a “severe recession” which could be prolonged because restrictions are likely to be in place for an extended period “until a medical solution, such as vaccination, is available”.

У Китаї закрили місто Харбін. Його називають епіцентром другої хвилі епідемії коронавірусу в країні

Украинские ученые и производители утверждают, что препарат способен "существенно снижать или полностью нейтрализовать угрозу смерти" от осложнений коронавируса.

В Украине начинаются клинические исследования украинского лекарственного препарата от коронавируса. Об этом сообщает пресс-служба офиса президента в среду, 22 апреля.

Как заявляют в ОПУ, предварительные выводы украинских ученых и производителей свидетельствуют, что лекарство "может существенно снижать или полностью нейтрализовать угрозу смерти" от осложнений, вызванных коронавирусной инфекцией.

"Изучается возможность комплексного использования этого средства как для лечения коронавирусной болезни, так и для профилактики заболевания", - продолжает пресс-служба и уточняет, что более подробная информация будет предоставлена ​​позже.
что это?
Мы все в чем то способны... только не получается .. зачастую...:)

вид шелла на экране - типичен для вин7.
Да в общем я изначально подумал что семёрка. Но... Сомнительными выглядят две вещи: что кто-то бы ставил в таком месте сборку с изменённым интрефейсом, и то что сам хозяин стал бы ставить другую тему.Ну и у них там целая госпрограмма запила собственных вариантов Линукса. Логично было бы предположить что это какой-то из вариантов.

Назад
Зверху Знизу