Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Когнитивный диссонанс на россии

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
о что там есть интересного в основном украдено и является плагиатом
до речі, той міф що рус літ знають і шанують у світі - брехня... ну може чули дивне прізвищє tolstoy.. чи невимовлюванне dostoyewsky. але майже ніхто не читав. да і нахуй зараз нікому не потрібно...

чи невимовлюванне dostoyewsky.
В основном Достоевский и Чехов узнаваем, верно.
але майже ніхто не читав
Я встречал тех кто читал. Потом после короткого разговора про его педофилию люди мнение меняли моментально.

Я математик и пытаюсь найти какую то логику в Ваших высказываниях.
шукай тоді логіку у визначенні власне терміну культура -сукупність матеріальних і духовних цінностей, створених людством протягом його історії; історично набутий набір правил усередині соціуму для його збереження та гармонізації. тобто культура у сучасному соціумі має служити насамперед інтелектуальному та емоціонально-моральному розвитку людини. тепер дивимося, яких мутантів, з якими судилося зіткнутися Україні, викарбувала російська "культура", імена діячив якої на хоругвях війська вбивьц-гвалтувальників-мародерів?

Я встречал тех кто читал. Потом после короткого разговора про его педофилию люди мнение меняли моментально.
звичайно є ті, що читали. але то або дуже зацікавлені люди, або фахівці. взагалі я вважаю, що література має значення лише для своєї цільової аудиторії, тобто носіїі мови, на який вона викладена.

звичайно є ті, що читали. але то або дуже зацікавлені люди, або фахівці.
Да нет, в основном просто с университетским образованием. Не то что специально изучали русскую литературу. Я так понимаю - зарубежка в америке/канаде такая.

Напоминает СССР когда там с экранов телевизоров одно вещали, а вся страна дрочили на джинсы и часы Монтана
Попадается в Тик-токе Артемий Лебедев. У него в голове такая же каша. В рашке всё плохо, своего ничего нет. Но мы покажем всему миру!

а ну так, ми також вивчали щось з османьскої, перської та китайської літератури 15 віків... :D
Симургха пресловутого наверное. Вообще такая литература для меня интереснее Достоевского. Эпос это действительно сила. Античная литература тоже вполне доставляет. Один Апулей чего стоит.

Самый большой когнитивный диссонанс от несоответствия русской культуры политике русского государства.
Русская культура гуманна, лирична, даже немного наивна. И вот это всё "хотят ли русские войны" навсегда сломалось...
Хотят
Як може зламатися, ще й назавжди, те, що ніколи не існувало в природі?
Вже давно відомо всьому світу, що подвійна мораль - невід'ємна риса "рускава мєнталітєта". Ще за часів пєрєстройкі ходив такий анекдот щодо псевдомиролюбності та псевдогуманізму рускіх: "На гербі замість серпа і молота має бути Купідон: голо**пий, зате озброєний, і своєю зброєю несе всьому світу Любоффф!"

Як може зламатися, ще й назавжди, те, що ніколи не існувало в природі?
Вже давно відомо всьому світу, що подвійна мораль - невід'ємна риса "рускава мєнталітєта". Ще за часів пєрєстройкі ходив такий анекдот щодо псевдомиролюбності та псевдогуманізму рускіх: "На гербі замість серпа і молота має бути Купідон: голо**пий, зате озброєний, і своєю зброєю несе всьому світу Любоффф!"
це було задовго до ульянова та бронштейна.

Симургха пресловутого наверное. Вообще такая литература для меня интереснее Достоевского. Эпос это действительно сила. Античная литература тоже вполне доставляет. Один Апулей чего стоит.
Ты интеллектуал, однако.
Я из восточного в европейском варианте только Гессе читала.
Мудреное название на букву С. По памяти не воспроизведу.

Из русской литературы меня больше всего заинтересовал написанный незнамо кем "Тихий Дон".
Там такие аналогии с Украиной прослеживаются. начиная с того, что "адиннарод". А этого не видно из книги.
Очень полезное чтиво, если отбросить Аксинью с Мелеховым, как популярную часть фабулы. Но такого много везде.

заинтересовал написанный незнамо кем "Тихий Дон".
ну не знаю, не впадаючи у конспірологію: у 20 років, не маючи жодної фахової освіти чи досвіду романістики, та ще й рукопис втрачений, та ще алкоголіком був - щось дуже тут багато аргументів контра...
mmmmmmmmmmmmmm-seems-suspicious.jpg

ну не знаю, не впадаючи у конспірологію: у 20 років, не маючи жодної фахової освіти чи досвіду романістики, та ще й рукопис втрачений, та ще алкоголіком був - щось дуже тут багато аргументів контра...
Шолохов накануне был в каком-то комсомольском отряде, и вдруг зрелый роман образованного человека. Одно это заставляет усомниться.

и вдруг зрелый роман образованного человека. Одно это заставляет усомниться.
ну не раптом... він його начебто 20 років писав... але нам професор по стілистиці розповідав що були дослідження, які доводили незмінність стилістичного (це найважче для письменника, його сигнатура) складу всіх 4 томів, що неможливо для письменника, який без підготовки почав його писати у 20 років, а скінчив у 45... і до речі, інші його твори - інакшими прийомами написані. (що цілком можливо, але притаманне лише справжнім майстрам)... коротше, черговий "самородок Калашніков"

Назад
Зверху Знизу