Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кодекс Українця

• Автор теми Автор теми In7na
  • Дата створення Дата створення
Так и я о чём! Ходи с "Местным" по сёлам в шароварах,мовнякайте на "мови"! А нас не задрачивайте.Мы сами знаем,что нам нужно!

І що ж вам потрібно, пане Малишев?
Я так розумію як і усім іншим хочеться добре харчуватися, мати добрий відпочинок, пристойну роботу з адекватною платнею чи приватне діло з нормальним доходом, відчувати себе щасливим та мати багато позитивних емоцій в житті. Що вам зараз заважає отриманню цих тривіальних благ?

1. Я національно свідомий українець.
Українець - це народне самовизначення, але ніяк не національне.
таке поняття як нація - це суто американський образ.
вони кажуть "я американець" і байдуже на колір шкіри, корні, род....
афроамериканець
латиноамериканець
и т.п.
в Україні нація - це найнижчий статус. Статус фізичної особи...
і у вьетнамця з барабашова, і у азербайджанця з благбаза, і навіть у ****а, який вже дороги у Харкові ремонтує такий само паспорт як і у багатьох з Вас.
І видає паспорт вже не паспортній стол, а міграційна служба.
Національна держава Україна - це 52 штат США, або інакше колонія
Жодного слова про фізичну особу у Конституції України нема!

Конституція - це міжнародний договір
Українці - це НАРОД(род, родина, родичі, природа...)

выражение "клал с прибором" отсюда и пошло. в смысле клал, но благодаря завязочкам прибора на щиколотках, в окружающую среду ничего не попало. все осталось в приборе

А ви не пробували перед тим, як накласти, спочатку звільнитися від зав'язок на приборі? :D

афроамериканець
латиноамериканець
и т.п.
і у вьетнамця з барабашова, і у азербайджанця з благбаза, і навіть у ****а, який вже дороги у Харкові ремонтує такий само паспорт як і у багатьох з Вас.

Ця тирада віддає божевільнею. :rolleyes:

Автор оставляет за собой право делать поправки и изменения, уточнять некоторые положения за рекомендацией государсвенных и общественных организаций.

Итак, юзеры ВИРТУАЛЬНОЙ общественной организации *Политика ХФ* , поехали рекомендувати :)

Можете уточнити, в чому сенс даної теми?
Обговорити попунктно весь кодекс? Чи просто визначити, чи згодні ті громадяни України, що вважають себе свідомими українцями, з усіма пунктами цього кодексу? Якщо останнє, то це не за адресою, бо цей кодекс стосується лише членів організації „Земляцтво житомирян”.

Останнє редагування:
І що ж вам потрібно, пане Малишев?
Я так розумію як і усім іншим хочеться добре харчуватися, мати добрий відпочинок, пристойну роботу з адекватною платнею чи приватне діло з нормальним доходом, відчувати себе щасливим та мати багато позитивних емоцій в житті. Що вам зараз заважає отриманню цих тривіальних благ?

Заважае дуже пагана економiка краiни,яку постiйно вбивають: ******и-бандерIвцi,бандюгани донецькi,оранджи,та iншi тягнибоки-фарiОни!Тi,якi у "корита",та тi,якI лiзуть до нього!Поки Ненька не вiзьме модель розвитку Сiнгапуру-справ не буде,не буде держави! Треба змiнити "систему" дуже швидко, навiть iз "смертною карою" для держчиновникiв!
Тiльки так!:D:пиво:

Noch ein mall-(читай предидущий пост про модель Сингапура)!:іржач:
что ты подразумеваешь под *модель Сингапура*? Экономическую/идеологическую/религиозную... модель?
В теме мы говорим об идеологии. Напомню

Предлагают тем, кто может отказаться и кто отказывается. Скажем, немцам никто не предлагает отказаться от немецкого.

судя по вики (2001), в Украине проживает 8 национальных меньшинств (так понимаю считали жителей, которых больше 1%)
Это: русские, белорусы, татары, модлаване, болгары, венгры, румыны и поляки.
Немцев нет.
https://ru.wikipedia.org/wiki/Национальный_состав_регионов_Украины

Заважае дуже пагана економiка краiни,яку постiйно вбивають:
1 ******и-бандерIвцi,
2 бандюгани донецькi,
3 оранджи,
4 та iншi тягнибоки-фарiОни!

Можете по кожному пункту зробити уточнення: хто конкретно складає дану категорію, у який час проводили дії із руйнівними для України наслідками та чому і досі при владі або чому її отримали?

Треба змiнити "систему" дуже швидко, навiть iз "смертною карою" для держчиновникiв!
Тiльки так!:D:пиво:
У Китаї є смертна кара для держслужбовців за корупційні дії, але рівень корупції там зростає із року в рік.

Моя особиста думка, у всіх негараздах українського сьогодення винуватий лише сам громадянин України, своєю пасивністю або потоканню корупції.

что ты подразумеваешь под *модель Сингапура*? Экономическую/идеологическую/религиозную... модель?

Я так зрозумів, що Малишев пропонує фізично позбавитися опозиції. Тільки от кого на роль влади він бачить, зовсім незрозуміло.

1.Экономическую
2.Идеологическую.,которая поможет вытянуть из ****а экономику,которую усиленно тормозят,причём искусственно!
3.Поменять Конституцию,с обязательной смертной казнью (взятки,********и и подобные),с отсрочкой исполнения на 5лет.
4.Их модель подходит для всех стран мира,не взирая на религии и народную самобытность(что бы не ****ели нацики!).
5.Разумеется наши власти и "стремящиеся к корыту" будут сопротивляться,будет "подгавкивать и Европа" с Россией,у которых тоже не всё в порядке!:пиво::D
6.Не провести эти реформы-это смерть для государства Украина!
7.Мозгов тут не надо вообще:-уже всё расписано "по-шагово" ,продумано и испробовано!Нужен нормальный президент(не нацик,не блатной или оранжевый),чтобы взял на себя эту ответственность.Рузвельту удалось сломать хребет мафии и приструнить банки(пиявки на теле нашей страны).:D:пиво:Даже будучи в ********** коляске!Президент Сингапура тоже сделал похожие реформы и страны выиграли на 100%!

Ты желаешь, чтобы волюнтаристским решением английский стал государственным языком ("аби не мова") и в Украине?

Мой юный друг! Эта фраза написана по-немецки!И переводится,как "ещё раз!" Хотя по-английски она тоже может звучать похоже!:D:пиво:

Так, треба побільше в Україну сінгапурців і тоді модель України буде сінгапурська.

Пару человек из Сингапура-достаточно!:D:пиво:

Останнє редагування:
Нда... Потому так все и получается через ****. Без мозгов обходится не только Малышев, но и все руководство нашей страны.

Именно так. :D
Чужими мозгами всегда жить проще кажется.

Именно так. :D
Чужими мозгами всегда жить проще кажется.

Это называется "перенимать полезный опыт" ,село!
В 50-х и 60х годах японцы не стеснялись :записывали всё в блокнотики,ездя по америкам и европам,а потом "надели на цугундер " весь мир!
Они не стеснялись перенимать опыт!:D:пиво:
Ось такi справи,малята!:іржач:

Вот только принципиальная разница в том, что делали они это, задействуя мозги. А если без мозгов, то будет и дальше как сейчас.

Ты тут на ХФ выполняешь роль "затычки"! ,как я понял?:іржач:

афроамериканець
латиноамериканець
и т.п.

ваша мысль возбуждает, конечно, своей смелостью и опастностью:)
Но если мы ее будем внедрять, то боюсь на планете останусь я да вы. А с учетом моих требований к человеку, чувствую, буду одинока как Вселенная.
А теперь сядем и помедитируем на вот это

вы много видели чистокровных родов (т.е. поляне с полянами, древляне с древлянами, etc?)
Ведь судя по вам, поляне никакие не родичи галичанам/угличам... . Как они могут быть одной природой - народом(нашим родом)?
Судя по вам, дети некого юзера dav_poltava (Полтава, спокойно. Ваша семья как пример) не могут быть украинцами: dav_poltava с супругой разных родов, разной природы:)

Якщо останнє, то це не за адресою, бо цей кодекс стосується лише членів організації „Земляцтво житомирян”.

как правило на литературе пишут *для медработников, юристов, студентов технических ВУЗов, служебного пользования...*
На Кодексе акцентации *лише для членів....* не стоит.

Можете уточнити, в чому сенс даної теми?
ищите страницами выше.

У Mestny есть... в схроне...:D
как там бедолаха Мышь поживает?:D
Палкый йому прывит на веревочке с сыром

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу