Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Хто тут закликав не допускати пенсіонерыв до виборів?

вы не быкуйте, и я вас, может, чему-нибудь научу)
Конституцией гарантируются три вида выборов, а Избирательный кодекс определяет права и гарантии граждан в этом деле. Основной закон вместе с этим законом и гарантирует выборный процесс в стране.
Зачем детям выдают паспорт в 14 лет? А голосовать можно только с 18

Телепню, ти навіть зараз не розумієш: якшо в радянській школі людина вчилась для себе, по-справжньому, вчилась думати, а не просто запам'ятовувати, то рано чи пізно в неї виходили антирадянські висновки..
банку з водою та креми перед телевізором заряджав, визнай, "громадянин самої читаючої країни"? :D

Я причастен разве что к победе 1991 года.
що, встиг три блоки Космосу урвати десь? :D ти, тупа худоба, кожним своїм "пєрлом" спростовуєш висновки британськіх вчених у старт-пості. і у свої 60 несеш важку дичину, що з боку виглядає, звичайно, яскравіше...

Останнє редагування:
Зачем детям выдают паспорт в 14 лет? А голосовать можно только с 18
Вы считаете можно провести параллель, типа " нерозумне шо мале, шо старе"?
Я так не думаю. Если в 14 лет дети еще не интересуются, не имеют представлений о программах, циничности и обмане политиков и прямой зависимости жизни от выборов (подросткам есть чем интересоваться в таком возрасте)), то пенсионеры на этом уже зубы съели. Но все же имелось в виду молодых пенсионеров, а не тем, кому за 80.
Наверно, этот вопрос исследовался.

Помните, как выбрали Януковича, в том числе таская избирательные урны тысячам древних старушек и показывая где расписаться?)
Если будет электронное голосование, то древний контингент отпадет может сам собой.

що, встиг три блоки Космосу урвати десь? :D ти, тупа худоба, кожним своїм "пєрлом" спростовуєш висновки британськіх вчених у старт-пості. і у свої 60 несеш важку дичину, що з боку виглядає, звичайно, яскравіше...
Ему вроде 75. Закат Европы на частном примере.

За свои 75 я видел вагон и маленькую тележку таких форумных повелителей, как ты..)))

Ему вроде 75. Закат Европы на частном примере.
я не схильний до ейджизму, але роки ні про що не кажуть у його випадку. він просто тупий із коробки, на заводьских налаштуваннях. звичайно, багато хто з нас інтелектом не світить, але ця "сіра посередність" дозволяє собі зухвало повчати оточуючих на ХФ, та ще й постіно спираючись на свій вік і начебто неабияку "мудрість"... :D не вистачає лише у якості аргумента - "я лєніна відєл"...

при твоєму обожнюванному горбі те де мешкав, ідіото?
Я ніколи і нікого не обожнював. Мабуть на відміну від тебе, що колись помилився...Але ж СССРу немає завдяки Горбі, а не твоя заслуга, задрипанцю малолітній.:добіса::ги:

Але ж СССРу немає завдяки Горбі,
тупа радянська худоба, ссру немає завдяки ссру... а горбі хотів його зберегти, а всі спроби сприяти дезінтеграції втоплював у крові. але тобі про це у газеті Правда не писали...

я не схильний до ейджизму, але роки ні про що не кажуть у його випадку. він просто тупий із коробки, на заводьских налаштуваннях. звичайно, багато хто з нас інтелектом не світить, але ця "сіра посередність" дозволяє собі зухвало повчати оточуючих на ХФ, та ще й постіно спираючись на свій вік і начебто неабияку "мудрість"... :D не вистачає лише у якості аргумента - "я лєніна відєл"...
Меня просто убивает этот сплошной одобрямс всего, что исходит от власти или ее придворных.
Неужели так глубоко вошла КПСС в его голову?
Какой-то неукраинский менталитет с его тягой к свободе. :(

Типове голослівне ствердження, на тобі можна проводити навчання, як не треба дискутувати

на тобі можна проводити навчання, як не треба дискутувати
не тобі "навчання" проводити, ПТУшнік. я не збираюся з тобою "дискутувати" бо ти тупий *********, і кожним своїм "пєрлом" лише це підтверджуєш. :D
download.webp

тупа радянська худоба, ссру немає завдяки ссру... а горбі хотів його зберегти, а всі спроби сприяти дезінтеграції втоплював у крові. але тобі про це у газеті Правда не писали...
Шмаркля, він хотів зберегти, але не в тому вигляді, що був, інакше він не робив би перебудову та гласність. Якби вдалось зробити щось схоже на ЄС, так це було б те, що треба. Я читав не тільки "Правду" , але й "Хроніки". Якраз дезинтеграції навіть РФ зараз лякаються США , тому що там же немає в керівництві таких дурнів, як ти.))

він хотів зберегти, але не в тому вигляді, що був,
то він тобі на вушко, шептав, тупий ПТУшник? а ти всьому вірив?
Якби вдалось зробити щось схоже на ЄС, так це було б те, що треба.
от ти вскрилася, радянська тупа консерва... махровий совок. можеш далі не продовжувати... ***ло б за таке тобі медальку би повісив...
Я читав не тільки "Правду" , але й "Хроніки".
всі розумні люди тоді дупи витирали тима хроніками та правдами. ти їх читал до чи після процесу? :D

не тобі "навчання" проводити, ПТУшнік. я не збираюся з тобою "дискутувати" бо ти тупий *********, і кожним своїм "пєрлом" лише це підтверджуєш. :D
download.jpg
Знову типове голослівне ствердження, на тобі точно можна проводити навчання, як не треба дискутувати..Ти дуже зручний об'єкт.:ги:

Назад
Зверху Знизу