Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Хто що їсть/п'є прямо зараз за комп'ютером на ХФ?

• Автор теми Автор теми lіfe:)
  • Дата створення Дата створення
їм запіканку творожну з мигдалем, кешью, грецькими горіхами і в,яленими мандаринами. і чай з бергамотом.

Санька, з твоїх покупок можна тільки йогурт залишити, решту їсти ніззя

Не ну реально же вкусно.Упорол пачку чипсов с колой,закусил мороженым с карамельным соусом.Вкусно
не знаю, можу посперечатись на рахунок вкусно)) чіпси не їм зовсім, коли не п,ю зовсім, соуси не люблю ніякі, морозиво роблю сама і інколи його їм:D:D

а шотакоє? нормальне життя) я просто не розумію як то можна їсти. воно ж не смачне.

колись тема була про мівіну. і там хтось написав про якісь фігню, на р називається. я спитала шо то. мене матами обізвали. а я дійсно ніколи не куштувала мівіну а ту фігню і подавно)

а шотакоє? нормальне життя) я просто не розумію як то можна їсти. воно ж не смачне.

колись тема була про мівіну. і там хтось написав про якісь фігню, на р називається. я спитала шо то. мене матами обізвали. а я дійсно ніколи не куштувала мівіну а ту фігню і подавно)

на вкус и цвет....
один любит арбуз, другой свиной хрящик (С)

:)

И правильно, что не ели. Я её ела не от хорошей жизни)

Назад
Зверху Знизу