Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Хто що їсть/п'є прямо зараз за комп'ютером на ХФ?

• Автор теми Автор теми lіfe:)
  • Дата створення Дата створення
О, незвично. А де взяти черемшу, де вона продається? чи можна чимось замінити?

Черемшу можна придбати на будь-якому базарi, а також зiбрати безпосередньо у лiсi (знаю одне мiсце бiля Покотилiвки), її пагони трохи нагадують конвалiю, а на смак вона - як справжнiй часник, тiльки м'якше. Для використання з арм'янським лавашем її треба тiльки помити та вiдрiзати нижню бiлу частину пагона, рiзати не потрiбно. Замiнити її можна будь-якою зеленню - крiпом, петрушкою, зеленою цибулею, або навiть подрiбненими огiрком та редискою - загорнуте у лаваш разом iз солоним сиром воне усе буде дуже смачно (якщо сир сухий - треба додавати сметану).

Да не.Нормальное.Тут не будут наебывать своих.У них так не принято.Наоборот все лучшее для своих.Похуже -для чужих.

Я в чамьюве не нашёл супермаркет. Да и не искал сильно, так в мелкие магазинчика заходил, которые для местных. Там и покупал. Это в последний раз. А до этого по лавкам для туристов шарился, да.

Черемшу можна придбати на будь-якому базарi, а також зiбрати безпосередньо у лiсi (знаю одне мiсце бiля Покотилiвки), її пагони трохи нагадують конвалiю, а на смак вона - як справжнiй часник, тiльки м'якше. Для використання з арм'янським лавашем її треба тiльки помити та вiдрiзати нижню бiлу частину пагона, рiзати не потрiбно. Замiнити її можна будь-якою зеленню - крiпом, петрушкою, зеленою цибулею, або навiть подрiбненими огiрком та редискою - загорнуте у лаваш разом iз солоним сиром воне усе буде дуже смачно (якщо сир сухий - треба додавати сметану).

Я люблю в тонкий лаваш завернуть тертый сыр, черемша, укроп, базилик. В сетку для гриля положить и на угли. Буквально 2 минуты и такая вкуснятина!!!!!

Вот дороже..Ни хрена не пойму..
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Оно разное. И по цене и по аромату. Когда-то видел как его делают. Технологии сотни лет. Очень круто.

По теме. Рис с овощамии курчокой, салат из редиски с огурцами. Вкусненько.

У нас тут возле моря прямо есть мангалы,специально оборудованные площадки.Приходи,жарь отдыхай купайся.Все бесплатно.Ну кроме мяса ессно)))

У меня во дворе мангал, дрова, угли. Бери жарь. Освещение, музыка. Стол и стулья. Беседки только нет....

sergioking2 сказав(ла):
У меня во дворе мангал, дрова, угли. Бери жарь. Освещение, музыка. Стол и стулья. Беседки только нет....
Прям возле моря? Везет же людямм....

gg4cag.webp

h0hcje.webp

красота ! :клас:

Дык с тобой то все понятно.Верю.

Назад
Зверху Знизу