Статус: Офлайн
Повідом.: 39648
Повідом.: 39648
Угощайся!
![]()
спасибо
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Угощайся!
![]()
та да... шо у вулику(Голова гудит мандец
диджей мелииссс пришла крутить ваши пеееерцыыы!!1
![]()
Как-то неоднозначно звучит. ))))пришла крутить ваши пеееерцыыы!
ми ловили таких мурах, лісових, і облизували їх, вони такі кисліУгощайся!
Фууу! Какая гадость.і облизували їх,

ми теж так робили, а потім набридало і хапали мурашокФууу! Какая гадость. Мы просто мокрую травинку в муравейник ложили, а потом облизывали.

А перчик хоть стоящий? Не зря припрёмся-то? А то может там и ноги бить не за что?девочки,приходьте до мене,будемо начинять перчик

забула)) класне, з Закарпаття привезли. вже на донишку(( одна пляшка залишилась, якесь інше.оо, а яке?)
кефир в овсянке)
принесите мне риса) у меня нет риса))
рис можна замінити тільки рисомзаменяй рис
рис можна замінити тільки рисом
та можна, але то вже будуть не голубців голубцях можна
ні, в перець ні, тільки в котлети. якщо подобається, то можна покластиа вы часнык туди ложите?
та можна, але то вже будуть не голубці
і перець можна чим завгодно теж напхати, і в тефтелі можна гречку покласти - то вже гречаники правда будуть
я люблю з рисом і м,ясом перці, робила з білими грибами теж смачно, але мені не дуже
фігня, мені не подобається. рис набагато смачніший. люблю камоліно кругленькийпробуйте Булгур!! лудшый вкус ,а не рис.
та тоді і пшоно мабуть за щастя багатьом було(((где-то до 60-х годов 20в обычное село в центральной Украине, там риса не так много было.И голубцы в те времена с пшеном делали.
в підливку я кладу) спочатку цибулю і часник в олії припускаю, потім сметану (або сметану, тільки домашні, магазинні молочка крупками береться), потім томатний сік додаю і заливаю перець. а в середину ні.я просто седня ехала в поезде и там ели перец. и такой запах часнока и перца шо аж мне захотелось туда чеснока положить. тока не знаю куда. в фарш или в подливу.