Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Хто що їсть/п'є прямо зараз за комп'ютером на ХФ?

  • Автор теми Автор теми lіfe:)
  • Дата створення Дата створення
Угощайся!
muraveynik.webp

спасибо
 
Останнє редагування:
та можна, але то вже будуть не голубці
і перець можна чим завгодно теж напхати, і в тефтелі можна гречку покласти - то вже гречаники правда будуть
я люблю з рисом і м,ясом перці, робила з білими грибами теж смачно, але мені не дуже
 
та можна, але то вже будуть не голубці
і перець можна чим завгодно теж напхати, і в тефтелі можна гречку покласти - то вже гречаники правда будуть
я люблю з рисом і м,ясом перці, робила з білими грибами теж смачно, але мені не дуже

где-то до 60-х годов 20в обычное село в центральной Украине, там риса не так много было.И голубцы в те времена с пшеном делали.
 
пробуйте Булгур!! лудшый вкус ,а не рис.
фігня, мені не подобається. рис набагато смачніший. люблю камоліно кругленький

где-то до 60-х годов 20в обычное село в центральной Украине, там риса не так много было.И голубцы в те времена с пшеном делали.
та тоді і пшоно мабуть за щастя багатьом було(((
 
я просто седня ехала в поезде и там ели перец. и такой запах часнока и перца шо аж мне захотелось туда чеснока положить. тока не знаю куда. в фарш или в подливу.
в підливку я кладу) спочатку цибулю і часник в олії припускаю, потім сметану (або сметану, тільки домашні, магазинні молочка крупками береться), потім томатний сік додаю і заливаю перець. а в середину ні.
 
Назад
Зверху Знизу