Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

******** ХФ - это полезные люди для государства Украина, или РФ ?

• Автор теми Автор теми fesky64
  • Дата створення Дата створення
О, став звертати увагу на підписи
Ось один виставив свою "сильну сторону" на показ Ну, як інвалід культю, шоб розжалобити та зібрати грошей побільше з миру

/в игноре провокаторы и олигофрены/
:D:D *****, ти нахуя свою культю виставив ? Тут не наливають, ****уй в крітічєскіє, там тебе пожаліють.

Перестань бегать за мной по всему форуму.
а чейта мне можно, а ей нельзя?:D выбрось свой игнор-лист и поживи человеком, посрись как положено со всеми оппонентами, .уле прятаться:D

а чейта мне можно, а ей нельзя?:D выбрось свой игнор-лист и поживи человеком, посрись как положено со всеми оппонентами, .уле прятаться:D

Не, я этих не выпущу, они сразу бегут мамке жаловаться:рл:

Панда, якщо прочитати твій підпис, то може скластися таке враження, що ти розумна людина.
Выбор украинцев на обоих выборах 2014 года отражает реальный уровень наших притязаний.
В тебе так вітієвато написано , то може роз'ясниш нам свій підпис ?

Який реальний уровень твоїх претязаній в 2014 році, при голосуванні за пост Президента тебе задовільнив би ?

---------
Гарно в інеті колись прочитав таке : люди повидумували стільки розумних слів.. То тепер так тяжко розпізнати *****а !
ну, щось на кшталт цього, але російською

Чогось згадав це , читаючи підпис панди. Сам не розумію чому згадав :незнаю:

А как с ними бороться? Только ихними же методами.
Ты методичку зрадойобской видела?

he9bga.webp

Панда, якщо прочитати твій підпис, то може скластися таке враження, що ти розумна людина.

В тебе так вітієвато написано , то може роз'ясниш нам свій підпис ?

Який реальний уровень твоїх претязаній в 2014 році, при голосуванні за пост Президента тебе задовільнив би ?

---------
Гарно в інеті колись прочитав таке : люди повидумували стільки розумних слів.. То тепер так тяжко розпізнати *****а !
ну, щось на кшталт цього, але російською

Чогось згадав це , читаючи підпис панди. Сам не розумію чому згадав :незнаю:

))) можешь считать меня *****ом, я ж тебе писал уже сегодня, мне все равно. себя ты показал, а в особенности реакцией на историю про женю-амарока. ты все равно написанный текст не воспринимаешь а если и воспринимаешь - то только по своей ********ной логике. живи в своем мирке, где у нас все хорошо.

эти семинары сами проводили.
Я не знаю, шо там хто проводил. Но такой ***нёй никогда не страдал.
Впервые столкнулся тут, сегодня, когда гнида типа общается, а потом втихаря жмакает треуголки. И это вежливо и на Вы с большой буквы.

Назад
Зверху Знизу