Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

******** ХФ - это полезные люди для государства Украина, или РФ ?

• Автор теми Автор теми fesky64
  • Дата створення Дата створення
Да ? Ну, значить, цього разу - не судьба. Боя тоже вже в трусах і соплях .
Застуда, зараза, звалила , байдикую тут з вами.

Я теж чморкатий вже другу добу:незнаю: Вчора був жар, а сьогодні ще і біль у горлі:рл:

Я не знаю, шо там хто проводил. Но такой ***нёй никогда не страдал.
Впервые столкнулся тут, сегодня, когда гнида типа общается, а потом втихаря жмакает треуголки. И это вежливо и на Вы с большой буквы.

Нє ну шо ти хочеш від людини , яка в патрон звичайної дрилі, засовує бур від пєрфоратора ( бо там алмаз краще сверлить) і пишається своїм винаходом ? :D:D:іржач:
Як думаєш, може потрібно йому розказати, що вже давно в продажу є сверла із побєдітовими напайками , заточеними для ударної дрилі ?:D

Рябко, шо-то, гляжу, тебя та дрель тогда сильно потрясла.
Постоянно вспоминаешь

Як таке забудеш , коли чувак навіть відео зняв, як він туди сверло пхає та свердлить !?:confused::D:D
Жалко тіко шо Брат Лонгін не дочекався цього відео . Тоб там у нього, в норвєжских шхерах, ржака стояла. :D:іржач:

Пора аутсайдерів - крітічєскі гєліні дні, та гівногілку від ригого відкріпляти , а нашу - закріпляти !

О, я юбілєйний номер вибив, десятка !

А я если пару сообщений напишу, то у нас с Натальей будет одинаковое количество сообщений. Это приравнивается к одновременному оргазму.:D

и переименовывать мою тему в Посиделки за круглым столом:кручусь:

Ти мені щє відступні за тему в чашку не набулькала .:)
І, пропоную Посіделки перейменувати в Попіздєлки
Або в По ****єлки , в смислі шо все балакається, то все по ****є для государства.

Наталья, подожди меня, не кончай так быстро:D

Назад
Зверху Знизу