Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Де ви їх у таком колічеству находите і зачім??? Я ні разу такого не виділа ?‍♀️ може не там ходю ... ну правда , іздєржки вчоності - я і не іщу спеціально наших, потому шо поліш вері гуд, хоть і не флюєнт тоісь хто рядом с тим і калякаю ☺ про таксістов тоже такоє - 7 з 10 будут равшани і джамшути, 1 пОляк і 2 наши ?‍♀️
упс. они сами находятся. бываю в Варшаве в центре и Воле.
в такси равшанов ни разу не попадалось..
Іщо раз. Поїзди днєвні всі сидячі і бувают регіоджети і інтерсіті . В інтерсітях всьо согласно мєстов у білєту, а в регіоджетах - хто первий вскочив - того і тапки . Обратіт на це вніманіє, шоб не встрят случайно.
Ваша всігда тьотя Анжела.
спасибо. тут я не в теме. знаю только одну *электричку* Варшава - Хелм - наверно она интерсити.

Зря ти так..пани Анджела по польски шо на родном.. :увага: окончания иногда путает, но ето нормально...наверно давно не била..:збентежений::незнаю:
Т.е она знает еще спасибо и пожалуйста, а также доброе утро? Это В2 минимум :D

Зря ти так..пани Анджела по польски шо на родном.. :увага: окончания иногда путает, но ето нормально...наверно давно не била..:збентежений::незнаю:
Чо це я путаю? Вроді ніт ?‍♀️ била совсім недавно

упс. они сами находятся. бываю в Варшаве в центре и Воле.
в такси равшанов ни разу не попадалось..

спасибо. тут я не в теме. знаю только одну *электричку* Варшава - Хелм - наверно она интерсити.
Ну і я так вроді , ну і не токо там канєш. Странно. ?‍♀️

ДА, це інтерсіті, но якшо прогавили і прямой не взяли, то як раз транвайчик-регіоджет вас добросе с пересадкой ?‍♀️

Бедный бобер, но восторг и ажиотаж автора видео не понятен. ?
Бобер ему в тапки надул?
Ээээ... Вас 15 лет назад от интернета отключили и сейчас только подключили обратно? :D Вы РЕАЛЬНО не видели этот прикол? :D

Ээээ... Вас 15 лет назад от интернета отключили и сейчас только подключили обратно? :D Вы РЕАЛЬНО не видели этот прикол? :D
Может и видела , но полно разного в инете, пьяная радость от свиньи на дороге , еще чего-то было, да...

Назад
Зверху Знизу