Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Это новостные каналы за ними следят, а я читаю новости всякие, не только наши. 😊А ви його відслідковували...Були якісь плани?
ЗІ. Я навіть про його існування не чув...
Хто сказав?Это плохо ?
Ну, кто-то удивился...😊Хто сказав?![]()
Так нєкоьорі пробуют і пробуют...і ще раз пробуют... а їх не берут 🤷♀️ тіко англійські медсьостри чото везучі.В реалі треба пропобовать...😊
В реалі так?
![]()
Ну якшо ви слідите за дворцовими сплєтнями то должні знат шо ніякого "случайно" в таких случаях не биває. Жєртва тщатєльно ізучаєтся шоб буть сражонной наповал. Це аксіома. 🥱Уверена, той медсестре заклятые подружки так и говорили - в реале так не бывает. Тем более после развода он начал встречаться со своей одноклассницей-ровесницей, замужней дамой с детьми, из своего общества, которая знала и этикеты-шмитикеты, и была ему ровней по образованию и кругу общения. Шло к серьёзному. Брал с собой на Аскоты и т.д. Фоткали их вместе
Та да. И не только в случае с принцами. А в любом. 😁Ну якшо ви слідите за дворцовими сплєтнями то должні знат шо ніякого "случайно" в таких случаях не биває. Жєртва тщатєльно ізучаєтся шоб буть сражонной наповал. Це аксіома. 🥱
Ви мене трошки непойняли, но ладно 🥱 вам всьо равно оно не актуальноТа да. И не только в случае с принцами. А в любом. 😁
Да все я поняла, хоть мне и не актуально.Ви мене трошки непойняли, но ладно 🥱 вам всьо равно оно не актуально
І домкратомС ключами..![]()
Чию лисіну? Жєніхов? Та они її не прячут обично особенно єслі принци які🤷♀️Да все я поняла, хоть мне и не актуально.
Лысину придётся прятать, в тик-токах можно найти как? Было бы у вас желание.😜
Хто пра шо , а Моня про мерседес..І домкратом
Ну ви ж понімаєте шо це работа? Тоісь не фоточки тицкать, а раскрутить всі ці просмотри , фаловєри і прочії монєтизації🤷♀️😫 Lil Tay открыла OnlyFans и заработала миллион за 3 часа
Тиктокер Lil Tay, родившаяся в 2007 году, запустила аккаунт на OnlyFans прямо в день своего 18-летия. Меньше чем через три часа она получила более миллиона долларов.
В свое время Lil Tay стала известна благодаря эпатажным видео, а теперь снова привлекла внимание — на этот раз уже взрослым контентом.
![]()
![]()
А ніхто і не казав що буде лехко..Ну ви ж понімаєте шо це работа? Тоісь не фоточки тицкать, а раскрутить всі ці просмотри , фаловєри і прочії монєтизації🤷♀️
...кому важко,той рве бурьян на капусті😁А ніхто і не казав що буде лехко..![]()
...ню. І викладає відео в Онліфанс......кому важко,той рве бурьян на капусті😁
Можна ще жука колорадського травити, по сезону...ню. І викладає відео в Онліфанс...![]()