Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
На мій погляд - нічого особливого (ну, не на мій смак :незнаю:) Але: молоденька, до повноліття, я так зрозумів,розігрівала глядачів легкою еротікою. У день повноліття проанонсувала, що скине труси і розведе ноги - бажаючи подивитись знайшлись...Думаю, в більшості - арабський Схід...
ЗІ. "Сто тысяч по одному рублю - это ж сумасшедшие деньги!"(с)
ЗЗІ. Думаю, що найближчим часом вона ще й трансляцію дефлорації продавати буде...
:D

На мій погляд - нічого особливого (ну, не на мій смак :незнаю:) Але: молоденька, до повноліття, я так зрозумів,розігрівала глядачів легкою еротікою. У день повноліття проанонсувала, що скине труси і розведе ноги - бажаючи подивитись знайшлись...Думаю, в більшості - арабський Схід...
ЗІ. "Сто тысяч по одному рублю - это ж сумасшедшие деньги!"(с)
ЗЗІ. Думаю, що найближчим часом вона ще й трансляцію дефлорації продавати буде...
Вапще нічого смішного 🤷‍♀️ ви не представляєте скіко пожилих ізвращенцов жєлающіх ігр в малєньку дєвочку готову на всьо

Вапще нічого смішного 🤷‍♀️ ви не представляєте скіко пожилих ізвращенцов жєлающіх ігр в малєньку дєвочку готову на всьо
Тю, так купуйте антікварну шкільну форму, зірочку жовтеня чи піонерську краватку - і здрастуй, перший мільон.:незнаю:

Останнє редагування:
Каждая маленькая девочка
Мечтает о большой любви.
123.webp

Может, таки поперек? :D За что-то ж ей миллион накидали :D
О Госпади, тоже мне бином Ньютона. :D
На свежий пряник по $5 скинулись 200000 дрочеров - вот тебе и $миллион "низачто".
Точнее - за желание его заработать. :rolleyes:

Фигурка у девушки хорошая.
Линия бедер вроде правильная, что редкость.
А внутренее устройство мне не интересно.

Кстати..на улице постояний дубарь, море холднючее..а они пляжи позакривали, мол якась херня там цветет..:незнаю:я понмаю оно цвело когда погода теплая стояла, но сейчас..:незнаю:нихрена непанятно.. якись заговор аквапарковщіков..:D

Кстати..на улице постояний дубарь, море холднючее..а они пляжи позакривали, мол якась херня там цветет..:незнаю:я понмаю оно цвело когда погода теплая стояла, но сейчас..:незнаю:нихрена непанятно.. якись заговор аквапарковщіков..:D
...не ходи туди,там до туалету черги немає

Анука умніки скажіт вашой бусінкі, а як називаєцця той самольотний парковщик по-правільному і по-англійському , согласно списку профєсій? 🥱

Назад
Зверху Знизу