Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
photo_2025-08-03_11-45-16.jpg
Благімі намереніямі, вистлана дорога в Ад..:увага:

:D так одни спят еще, другие в костеле, третьи в ганделях..:незнаю:
Оні тут в неділю ток после 12 виползают..:D
Городок сімпатічьний очінь 🥱 а шо там транваї які ходют? Шоб в Бєдронку яку мотнуцця . А раз сьодня костьольний день, то і фоткать возлі його тре. Хоть гляну шо там у секендах новОго.
Гутен абенд🥱

Городок сімпатічьний очінь 🥱 а шо там транваї які ходют? Шоб в Бєдронку яку мотнуцця . А раз сьодня костьольний день, то і фоткать возлі його тре. Хоть гляну шо там у секендах новОго.
Гутен абенд🥱
Прю..так там служба с 10 до 12..кожну неділю..:незнаю: а транваев я тутай не відел..:збентежений:

Не, ну в костел я не піду..:збентежений:...
Нате вам ще един..
IMG_20250803_133137_1.jpg
Депрессивно там у вас. Тучи, мряка, газоны не срижены, асфальт порепанный. Неудивительно, что одни жители заливают тоску вином в кабаках, другие подались в религию

Депрессивно там у вас. Тучи, мряка, газоны не срижены, асфальт порепанный. Неудивительно, что одни жители заливают тоску вином в кабаках, другие подались в религию
То ти ще асфальт порепаний не бачив..:D

Евоно как?..:eyecrazy:, а можно на котлетку якусь сменять?..без кагору..:збентежений::D
...сьогодні їхав мимо якогось молєльного дому,прихожани там чай пили поряд з пластикових стаканчиків,що їли,не зрозуміло

Гутен абенд🥱
Шото на вас не похоже,вечер?

Папрашу! В первих бєднєнько, но чистєнько. У вторих де в польських кабаках стіко вина???
І скажу по секрєту, аміго, мене давно питались заманіть у ваше гішпанське адіще, то я у гуголі глянула і сказала адьос. 🥱

Назад
Зверху Знизу