Статус: Офлайн
Повідом.: 18171
Повідом.: 18171

Благімі намереніямі, вистлана дорога в Ад..

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Благімі намереніямі, вистлана дорога в Ад..
Людей нетС чего такие оргвиводи?
Я б такой тоже дал бы пендаля. Ещё и ****уху смотреть не даёт.
Так это он ночью. На вспышку.Людей нет
Людей нет
Городок сімпатічьний очінь 🥱 а шо там транваї які ходют? Шоб в Бєдронку яку мотнуцця . А раз сьодня костьольний день, то і фоткать возлі його тре. Хоть гляну шо там у секендах новОго.так одни спят еще, другие в костеле, третьи в ганделях..
Оні тут в неділю ток после 12 виползают..![]()
Прю..так там служба с 10 до 12..кожну неділю..Городок сімпатічьний очінь 🥱 а шо там транваї які ходют? Шоб в Бєдронку яку мотнуцця . А раз сьодня костьольний день, то і фоткать возлі його тре. Хоть гляну шо там у секендах новОго.
Гутен абенд🥱
Отож. Раз месса, то нарід толпицця. Вдітий. Тоісь моди можно глянут🤷♀️Прю..так там служба с 10 до 12..кожну неділю..а транваев я тутай не відел..
![]()
Не, ну в костел я не піду..Отож. Раз месса, то нарід толпицця. Вдітий. Тоісь моди можно глянут🤷♀️
А чоб не сходит? Ьам красіво, лавки і караокє можна поспіват тєматіческе 🤷♀️Не, ну в костел я не піду.....
Нате вам ще един..![]()
Беси не пущають..А чоб не сходит? Ьам красіво, лавки і караокє можна поспіват тєматіческе 🤷♀️
Ну і зря. У концу месси ще сухаріка дают под кагор чи шо оно там 🥱Беси не пущають..![]()
Депрессивно там у вас. Тучи, мряка, газоны не срижены, асфальт порепанный. Неудивительно, что одни жители заливают тоску вином в кабаках, другие подались в религиюНе, ну в костел я не піду.....
Нате вам ще един..![]()
То ти ще асфальт порепаний не бачив..Депрессивно там у вас. Тучи, мряка, газоны не срижены, асфальт порепанный. Неудивительно, что одни жители заливают тоску вином в кабаках, другие подались в религию
Евоно как?..Ну і зря. У концу месси ще сухаріка дают под кагор чи шо оно там 🥱
...сьогодні їхав мимо якогось молєльного дому,прихожани там чай пили поряд з пластикових стаканчиків,що їли,не зрозумілоЕвоно как?.., а можно на котлетку якусь сменять?..без кагору..
![]()
Евоно как?.., а можно на котлетку якусь сменять?..без кагору..
![]()
Шото на вас не похоже,вечер?Городок сімпатічьний очінь 🥱 а шо там транваї які ходют? Шоб в Бєдронку яку мотнуцця . А раз сьодня костьольний день, то і фоткать возлі його тре. Хоть гляну шо там у секендах новОго.
Гутен абенд🥱
Папрашу! В первих бєднєнько, но чистєнько. У вторих де в польських кабаках стіко вина???Депрессивно там у вас. Тучи, мряка, газоны не срижены, асфальт порепанный. Неудивительно, что одни жители заливают тоску вином в кабаках, другие подались в религию
Нікак нєт. В меню тіко сухарік 🥱Евоно как?.., а можно на котлетку якусь сменять?..без кагору..
![]()