Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Добрый день возможно помогу, есть группа в телеге ООН там очередь элек. по пятницам запись там 3 условия если люди подходят под эти критерии вэлкам. сейчас выплачивают 10800 грн
слишком много разводняков на эту тему

Ну приціницця ж тре??

Та я ж дітя всесвіту, мене тіко Барбімени смішать або ще шось таке.
А колись тьотка наша верещала на весь могаз "Маня тут такой ужас, як будто у нас у сільпо 70х попала, ми такова барахла не носім" 😁
Ну або када дєдушка с палочкой лєт 80ті вдітий як із секонда вилазе з якогоніть лендкрузера 23 года випуска, тоже странно для нас смотриця...навєрно🤷‍♀️

А як по другому??? Цитіруя вашого земляка-нєгра "зачім размєнюваться на посрєдствєнності?"

Ну шмотки в масмарките тут ведь правда очень простоватые, как говорила моя приятельница после поездки в магазин "Думала Елисон в бабушкином ходит, а оказывается это Марк енд Спенсер ".
Хотя в Харькове ассортимент был другой.

Останнє редагування:
Поспала трохи, хлопці🥱 режиим преждє всього ящетаю.

даже приветы дикпики не шлют? :D
Які інтєрєсні в вас мислі... альо, це ж ХФ. Тут на ці простігосподі дікпікі тіко посилають друг друга і то вяло🥱 старпьорська площадка вже...молодьож по пальцям перещитать☹

Ну шмотки в масмарките тут ведь правда очень простоватые, как говорила моя приятельница после поездки в магазин "Думала у Елисон бабушкины вещи, а оказывается это Марк енд Спенсер ". Хотя в Харькове ассортимент был другой.
Та простоваті канєш... вони не паряться, тіко наші фиркають. Ну я от не така, канєш шоб фиркать, я толєрантна да.
Та не тіко "М&С" другий, всі ці бренди трохи странні...особєнно резиново-пласмасова обув і бльосточки... ну якшо популярне - ок🤷‍♀️

Так довго ще ждать??? Так же і заснуть знову можна🥱
Негусто. А что за страна?
Та це німці знову ниють🥱 А як у вас соціал? Я читала-читала ті ращоти , так ніфіга і не поняла. І у вас один з найкращих показників трудящихся, в отлічії от тафєльщиків👍

Кстатє, ви ж умний, поможіть пощитать, пліз...
Лесть всегда приветствуется и ценится.

Как я могу посчитать немецкий социал, я ничего о нём не знаю. О вкусе устриц нужно беседовать с теми кто их ел.

По американскому социалу отвечу на любые вопросы.

Лесть всегда приветствуется и ценится.

Как я могу посчитать немецкий социал, я ничего о нём не знаю. О вкусе устриц нужно беседовать с теми кто их ел.

По американскому социалу отвечу на любые вопросы.
ТА чо ж лєсть? Чиста правда😳
Англійський тре пощитать, пліз. 😳

Ось тіпа того. Но може найдете інгліш вершн.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Німецький такий примітивний , шо там щитать нічого🥱

ТА чо ж лєсть? Чиста правда😳
Англійський тре пощитать, пліз. 😳

Ось тіпа того. Но може найдете інгліш вершн.

Німецький такий примітивний , шо там щитать нічого🥱
Вот тут информация, много всего:

Mаксимумы кэш выплат для Лондона и окресностей

Поточний ліміт:

• 486,98 фунтів стерлінгів на тиждень (2110,25 фунтів стерлінгів на місяць або 25 323 фунтів стерлінгів на рік) для пар і батьків-одинаків у Великому Лондоні
  • 423,46 фунтів стерлінгів на тиждень (1 835,00 фунтів стерлінгів на місяць або 22 020 фунтів стерлінгів на рік) для пар і батьків-одинаків за межами Великого Лондона
  • £326,29 на тиждень (£1413,92 на місяць або £16 967 на рік) для самотніх дорослих у Великому Лондоні
  • 283,71 фунтів стерлінгів на тиждень (1229,42 фунтів стерлінгів на місяць або 14 753 фунти стерлінгів на рік) для неодружених дорослих за межами Великого Лондона.

Вот тут информация, много всего:

Mаксимумы кэш выплат для Лондона и окресностей

Поточний ліміт:

• 486,98 фунтів стерлінгів на тиждень (2110,25 фунтів стерлінгів на місяць або 25 323 фунтів стерлінгів на рік) для пар і батьків-одинаків у Великому Лондоні
  • 423,46 фунтів стерлінгів на тиждень (1 835,00 фунтів стерлінгів на місяць або 22 020 фунтів стерлінгів на рік) для пар і батьків-одинаків за межами Великого Лондона
  • £326,29 на тиждень (£1413,92 на місяць або £16 967 на рік) для самотніх дорослих у Великому Лондоні
  • 283,71 фунтів стерлінгів на тиждень (1229,42 фунтів стерлінгів на місяць або 14 753 фунти стерлінгів на рік) для неодружених дорослих за межами Великого Лондона.
А кредіти якже???

Кароче німці, прошу забить про мене з своїми отими 500є для мусорщиків і фліксбасом набитим соціальщиками з іфонами 🥱 "зачім розмінюваться на посрєдствєнность?"(с) 😳

як там старе українське прислів'я: "баба з воза - кобилі легше"
Обідно стало? Отож. А бусінка тут розпиналась-розпиналась...а в отвєт шо? Тішина або насмєшки. Ну от так сказать і отвєточка пришла😁

IMG_20231129_190504.webp

доведеться відкупорити сьогодні бутылочку просекко, це відмітити справу:D
Кароче той. Ще не позно схаменуться і вивчить шось таке типа "Вернись я всьо прощу" ну або вспоминайте якісь жалосліві пєсні про розлуку і безотвєтну любов🤷‍♀️

Назад
Зверху Знизу