Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Хватит того что мою, когда домой прихожу. А неприятных предметов полно вокруг. И незнакомых.
Эта ***кость у меня есть, я ее использую для протирания клавиатуры ноутбука.
Ну тоісь терпіти от транвая до дома? А якшо хачапурю погризти захочеться? Фу... зразу вишов , руці протер і спокойно йдеш дальші.
Взагалі-то ефективніше і безпечніше протирати "до". Особливо для незнайомих і неприємних
Я про руки 😳

То я ващет про працівників ****-індустрії писала...

Але й не всі "вурсти" однаково корисні:)
Та почитайте, там про сосіськи в целофані
Звісно, що про руки
Ну тоісь протер руці і взявся за грязну тачку в маркеті??? 😳

Кстатє хлопці жодного разу не виділа шоб в тих тачках собак возили або дітятю в грязних сапогах, як у нас🤷‍♀️

Та почитайте, там про сосіськи в целофані

Ну тоісь протер руці і взявся за грязну тачку в маркеті??? 😳

Кстатє хлопці жодного разу не виділа шоб в тих тачках собак возили або дітятю в грязних сапогах, як у нас🤷‍♀️
Помню фотки как Бритни Спирс на полу в супермаркете сыну памперс меняла.... Не в тележке, да.

Помню фотки как Бритни Спирс на полу в супермаркете сыну памперс меняла.... Не в тележке, да.
Не разу не виділа нічого подобного🤷‍♀️ ну і учитивая названу тьотку как би не показатель🤷‍♀️ она б і собі там труси начала мінять вльогку а може і міняла🤷‍♀️
КСтатє щас подумала шо і собак то я в магазах не виділа тута, не то шо в тачках

Останнє редагування:
Неодноразово бачила як діти їдять умовний персик у магазині, валяють його по полу, візочку, лєнті на касі, не забуваючи продовжувати його їсти :)
І батьки на це ніяк не реагували :-)

Неодноразово бачила як діти їдять умовний персик у магазині, валяють його по полу, візочку, лєнті на касі, не забуваючи продовжувати його їсти :)
І батьки на це ніяк не реагували :-)
А ішшо в ботах у спальні ходют!

...цікаво, а як правильно їсти мандарини,їх треба мити перед тим,як чистити?

Назад
Зверху Знизу