Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Взагалі, все не так погано ))
Ну от ви таку рекламу зробили тій Франції шо даже на карті дивитися на неї не хо. А про арабів, так люде казали шо біжать за великими бусами в деяких місцях , лупашать по багажним отсєкам і чумудани тирять... допускаю вполнє. А ще в нас сушіди є обичні французи, то нічо такого, вєжліві, не агресівні, коли галасують трошки то можна нахмуриться і міль пардонів сразу?‍♀️

Я Союз вспомнила не за тем чтобы его хвалить если что. Просто деньги и форма допуска у меня появились одновременно, и даже вшивая Болгария была недоступна.
Меня бремя белого человека возмутило. Борисполь видите ли не такой. Люди не такие, Другого сорта
Моя мама летала при Совке в Болгарию один раз.

Ну от ви таку рекламу зробили тій Франції шо даже на карті дивитися на неї не хо. А про арабів, так люде казали шо біжать за великими бусами в деяких місцях , лупашать по багажним отсєкам і чумудани тирять... допускаю вполнє. А ще в нас сушіди є обичні французи, то нічо такого, вєжліві, не агресівні, коли галасують трошки то можна нахмуриться і міль пардонів сразу?‍♀️
А я якось бухав з арабом недалеко від Барселони, ніяких чемоданів він не тирив ))

А я якось бухав з арабом недалеко від Барселони, ніяких чемоданів він не тирив ))
Так вони ж того.. не бухають вроді.. чи він ненастоящий араб був, без тюбєтєйки і чалми...тогда канєш чумудани в безопасності?

В 92-м это кстати вовремя, начало жопы 90-х. Вот тогда рабочие как раз и соснули по полной, про инженеров и говорить не приходится.
У 1992-му була моя перша офіційна робота. І деякий час платили навпіл рублями і купоно-карбованцями

Так вони ж того.. не бухають вроді.. чи він ненастоящий араб був, без тюбєтєйки і чалми...тогда канєш чумудани в безопасності?
Хто "вони"? Не усі араби сповідають іслам. Далеко не усі

У 1992-му була моя перша офіційна робота. І деякий час платили навпіл рублями і купоно-карбованцями
А я про таке вже й забула. Купони до рублів пам*ятаю. І здається, що перші гривні були без водяних знаків.

еще пару лет назад в Борисполе в зале ожидания внутренних рейсов была всего одна будка по продаже кофе\печенек с хамовитой продавщицей. сервис прямо завораживал
х/з где там такой зал

еще пару лет назад в Борисполе в зале ожидания внутренних рейсов была всего одна будка по продаже кофе\печенек с хамовитой продавщицей. сервис прямо завораживал
...прийшов ще один сказочник:іржач:

В терминале Д? До или после регистрации?

Хто "вони"? Не усі араби сповідають іслам. Далеко не усі
Та хай сповідують шо хошь аби чумуданів не крали і нас не трогали?
Це фірмєнний стиль! І кстаті , польські продавщиці тоже не очень то і привєтліві?‍♀️

..."куріца нє птіца,болгарія нє заграніца"
Одна моя двоюродная сестра вышла замуж за болгарина, ещё в 80-е. Они работали в Губкино на стройке какого-то комбината, болгары. Допетрить, что у него не болгарское имя и фамилия, мы, наивные, не могли. Поехала она к свекрухе. Приехала и говорит, а он турок. И мама турчанка, в шароварах. И сестра Фатима...И по турецки шпарят. Потом их болгарский генсек поменял всем ФИО на болгарские. И стал он Николаем Ангеловым.
И она меняла свидетельство о браке, паспорт, свидетельства о рождении детей на другую фамилию и имя их отца. Это был сюр.

Пару років тому у Люксембурзі був такий сервіс з хамовитим продавцем сувенірів. А у пабі у тому ж Люксембурзі був один варіант пива

Назад
Зверху Знизу