Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Там 3 вокзали: Сходня, Центральна, Заходня. Циган нема. Повно поліціянтів, це трішечки дратує
Ну якшо вибирать між циганями і поліціянтами, то канєш виберу їх... тим більше ночью😳
Та ну здрасьті... там польських циганів нема😳
это что же, ей придется опять ночи не спять билеты мониторить? пожалели бы человека!
Ха... мені ще 2 і так тре вичіслять... ну 1 це фікс прайс допустім, навроді маршрутки, а з другим біда🤦‍♀️ а ...і наземний транспорт - той ще квест... "помогітє Даше AngelL добраться до..."😳

Если бы всё это в таком прекрасном букете было нормальным...

Да и распознать вот так сразу жмот он или транжира, не пьяница ли, не психопат, не бабник ли, очень непросто.
Идеальных людей не бывает, у каждого свои недостатки. С какими-то можно мириться, а с какими-то категорически не рекомендуется.
Нет, охоту на незнакомцев не будем обьявлять. Речь шла о знакомом (соседе, сотруднике, родственнике), о котором у вас уже сложилось благоприятное впечатление и в нем полно нерастраченной нежности.
Мне трудно сказать, но Америка сильно отличается от Европы.

Размеры, расстояния, индивидуализм, дух соревнования.

Реалии пожёстче, возможностей побольше.

Одинокой женщине с детьми здесь, наверное, сложнее чем в Европе,

по крайней мере на первых порах.

Мне трудно сказать как сейчас начинать здесь с нуля,

я начинал в 90-х, тогда было много по другому, и я человек

такого склада что мне как раз именно Америка подходит.
"Атлант расправил плечи" :)

Єзус Марія...нАшо мені ваш прадід? Я у вас питаюсь чи не у Варшаві живЕте? Мене інтересують цигані на вокзалі? Нема їх?
В Харкові я живу, вибачте, тільки по харківським циганям можу сказати, та й то не по всім.

та якась наша "Даша" непутевая. Путь покажи, принца найди, холодильник купи....
Та то я для хайпа хлопці...ну і шоб ви не скучали... а по факту - тіко з принцом пока шо лажаю... а холодильник є і білєти пошти всі тоже є... ну умнічка ж😳

Кстатє - не всі ж заядлі путішествєнніки шо сходу все знають...і такі як я є...жисть так склалась... 😳

Ох..та це вже мабуть нікада не случиться((( як новості не откроєш, то все хуже і хуже... про Америку читали? А я як срання увиділа, то зовсім грусно стало☹
Про Америку не читала...
Во Франции чечен учительницу в школе сегодня зарезал. Пишут, что так понял призыв на ,, погромы,,.
Ужас.

Про Америку не читала...
Во Франции чечен учительницу в школе сегодня зарезал. Пишут, что так понял призыв на ,, погромы,,.
Ужас.
В деяких странах листовки почали кидать в ящики з погрозами всіх вирізать🤦‍♀️

А щодо Америки прогнози невтішні на майбутнє... некст конфлікт🤦‍♀️

про Америку читали? А я як срання увиділа, то зовсім грусно стало☹
Америку не нужно рассматривать сквозь розовые очки, прежде чем ехать сюда нужно понимать ситуацию, более - менее владеть языком, желательна востребованная специальность, также очень желательно чтобы кто нибудь из местной общины встречал и помог сделать первые шаги. Молодым необременённым детьми технарям сюда прямая дорога, матери с ребёнком нужно быть осторожной.

сами же писали, что на сытой чужбине вспоминают Родину, когда к стоматологу надо. и 99% людей в самолете к врачу ехали.

А что, уже пора, холода пришли? В Германии сейчас жара, пока об отоплении и не думаем.
А де я писала шо самольот додому? Тай немає їх...Тіко про циганів питалася...

А шо ви під жарой подразуміваєте?

А что, уже пора, холода пришли? В Германии сейчас жара, пока об отоплении и не думаем.
Как вам сказать, что бы понятнее было.
Холода - возможно, не они будут решающим моментом, когда запускать отопление.

Ну - ну, интересно послушать эти прогнозы.
Ось...

США повинні підготуватися до можливих одночасних воєн з росією та Китаєм.

🔹Китайська та російська загрози стануть гострими в період 2027-2035 років
, тому «рішення необхідно приймати зараз, щоб нація була готова», йдеться у 145-сторінковому звіті.

Заявила в четвер призначена Конгресом двопартійна група. Звіт Комісії зі стратегічної позиції з’явився на тлі напруженості з Китаєм через Тайвань та інших проблем, а також загострення суперечок з росією через її вторгнення в Україну.

Високопоставлений чиновник, залучений до звіту, відмовився сказати, чи брифінги групи розвідників показали будь-яку співпрацю Китаю та росії у сфері ядерної зброї.

«Ми хвилюємося... між ними може існувати остаточна координація, яка приводить нас до цієї конструкції двох війн», — сказав чиновник на умовах анонімності.

Отримані висновки перевернуть поточну стратегію національної безпеки США, яка передбачає перемогу в одному конфлікті, одночасно стримуючи інший, і вимагатиме величезного збільшення витрат на оборону з невизначеною підтримкою Конгресу.

▪️
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

🔰ПІДПИСАТИСЯ

Назад
Зверху Знизу