Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
А шо ви там скриваєте, англічани і німці з іспанцями???

До п’ятірки країн, до яких Державна податкова служба найчастіше звертається із запитами на обмін інформацією, входять Кіпр, Швейцарія, Великобританія, Німеччина і Люксембург.

Як випливає з даних Податкової, переважна більшість спеціальних запитів про отримання податкової інформації скеровується до компетентних органів:
▪️Республіки Кіпр — 32%
▪️Швейцарії — 18%
▪️Великобританії — 9%
▪️Німеччини та Люксембургу — по 7%
▪️Нідерландів, Італії та Іспанії — по 5%
▪️інших країн — 12%

Обмін податковою інформацією з компетентними органами зарубіжних країн не припиняється навіть у період воєнного стану

Я, взагалі, як на долоні. :-)
А для чого ж тоді ото всьо? Гішпанські вілли етісі 😳 ну як предположеніє...

ПіСі Я щітаю себе слабеньким воєнно-міждународним експертом несмотря на неабияку вчоность в цьому вопросі, тому товчусь тута, хлопці😳

А для чого ж тоді ото всьо? Гішпанські вілли етісі 😳 ну як предположеніє...
Тебя посодють, а ты не воруй (с) :)
ПіСі Я щітаю себе слабеньким воєнно-міждународним експертом несмотря на неабияку вчоность в цьому вопросі
Для "професійної дискусії" це зайве :-)

Як там, доречі, Ваші квитки? :)

Тебя посодють, а ты не воруй (с) :)
Ну так отож ... а то "фастайтєсь вашими жиліщами-машинами"... ага.. дурних нема😁
Для "професійної дискусії" це зайве :-)
Ооо... я стіко не випью, да... ну і часу нема, єслі чесно... білєти ж не куплені😳
Як там, доречі, Ваші квитки? :)
Питаюсь впіхнуть невпіхуєме як обично... там же стиковкі ще тре ращітать...шоб не 3 дні перти...здоровья не то... сидю мухлюю як циган сонцем😁

Ми не іщем льогких путєй!😁

Ну які авіакомпанії можуть інтересувати африканських біжєнців? "Bomzh zhyrafiya airlines" 😁
Ця авіакомпанія має назву, як така вам Аерофлот або може ще якийсь S7.

Мені-то конєшно... а то ж заходять сюда провокатори провоцировать... А потом хлабись - спецзапит... оно нікому не надо.
Ця авіакомпанія має назву, як така вам Аерофлот або може ще якийсь S7.
Так я ж вроді написала назву , оті неруські буковки - то назва😳

Мені-то конєшно... а то ж заходять сюда провокатори провоцировать... А потом хлабись - спецзапит... оно нікому не надо.
Сейчас спецзапит - реальный повод получить беженство и перманентный ВНЖ. Поэтому с этим тоже нужно осторожнее. Пример Толика я уже приводил.

Сейчас спецзапит - реальный повод получить беженство и перманентный ВНЖ. Поэтому с этим тоже нужно осторожнее. Пример Толика я уже приводил.
Ну процедура полученія бєжєнства трохи напряжна і длітєльна для привикших до комфорта😳

При наличии временной защиты все проще.
Я за гішпанщину не знаю, але думаю шо по всьому ЄС однакові правила. І проще там тіко то шо ти вже находишся в страні, а не починаєш з того шо трєскаєш паспорт в туалеті перед погранцями🤷‍♀️

Как выясняется даже временной защиты везде разные правила.

Не только.
Ну ТЗ це нова разработка тому тут навмання, а правила надання МЗ давно розроблені...ну якби ніхто не МЗ не рветься особо, а даже тих хто рветься , обламують намного частіше ніж дають. Опять же - за гішпанські манци стверджувати не буду.

Назад
Зверху Знизу