KRAK - not much to look atА я даже и не вдруг.
Единственное, что получилось срифмовать хоть как-то)
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
KRAK - not much to look atА я даже и не вдруг.
Корнет - кларнет.KRAK - not much to look at
Единственное, что получилось срифмовать хоть как-то)

Так ви того...вери атрактів😳 правда мені гуголь спочатку фотку якогось старого лисого фсбшніка підсовував, трохи спугалась...😳😳Да что-то между Бортником и Деймоном.![]()
Где-то так, от себя не убежишь.... якогось старого лисого фсбшніка підсовував, трохи спугалась...😳😳

Дето я вже таку пісеньку чула...😳Где-то так, от себя не убежишь.
Но моя внешняя непривлекательность компенсируется чуткостью, добротой и отзывчивостью.![]()
Ага, вiсела пiсенька. (с)Дето я вже таку пісеньку чула...😳

Так сюда по вечерам другие и не ходят.Вечір совіцько-американських анегдотів😁

Хорошо, что пока ещё своими ногамиТак сюда по вечерам другие и не ходят.![]()

Не спиться вам чи шо?😳Так сюда по вечерам другие и не ходят.![]()
У меня (UTC-05:00), ещё поп в церкви не дзэн.Не спиться вам чи шо?😳

Если бы только ногами. Их можно было бы и отмыть.Хорошо, что пока ещё своими ногами![]()

Ну ето..привіт попу дзєн, заходьте ще...всігда такскать мілості просім😳У меня (UTC-05:00), ещё поп в церкви не дзэн.![]()
...Хеккельбері Фінн теж у діжці жив,правда на березі МіссісіпіДиогена забыли, ему вообще все прекрасно было )
Спасибо, нет....Хеккельбері Фінн теж у діжці жив,правда на березі Міссісіпі

Лучше были бы акулы.Блинпанкейк... Черное море. Нет ни акул, ни крокодилов. НО есть *****![]()
![]()
Блин и конопля там получше. Выезжаю▪️У Нідерландах зафіксовано наикоротші робочі тижні. У середньому, робітники працюють 33,2 години
Так шо, куди чували тягнуть будете?В які країнах Європи працюють найменше?
....