Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
ну вот и славненько, если вас от чего-то тошнит - научитесь от этого воздерживаться ради своего же блага, а то вполне возможно, что это яд, который может вас *****.

Німці, калавур!!!!😱

Німеччина планує скоротити допомогу біженцям у 2024 році

Сьогодні Берлін
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
федеральні землі про те, що у 2024 році на підтримку біженців буде виділено максимум 1,7 млрд євро порівняно з 3,75 млрд євро цьогоріч. Ці кошти надаються федеральним землям на покриття витрат з прийому та інтеграції біженців.

Уряд скасує свій внесок у витрати на догляд та інтеграцію українських біженців.

Німці, калавур!!!!😱

Сьогодні Берлін
федеральні землі про те, що у 2024 році на підтримку біженців буде виділено максимум 1,7 млрд євро порівняно з 3,75 млрд євро цьогоріч. Ці кошти надаються федеральним землям на покриття витрат з прийому та інтеграції біженців.

Ждем тему от кролика о неблагодарных немцах.

Ну іздалєка рассуждать я теж вмію... а по факту нарід і з вашого рая біжить світ за очі...і з наших пампасів аж свистять як розлітаються... і чула декілька сед сторі про повернення після юфою, не солоно хлібавши...про канадців вапще мовчу...
В Канаді овердохуя наших. Які щоденно спростовують твої міркування.
Щоправда - вони одразу туди їхали працювати, а не підчас війни зі спробою вписатись на соціал.

Ну тоді на зароблену іностранську пенсію можна вернутись жити додому і будете тут реально царем себе відчувати з тими 1600є + ще шонебуть. Не дякуйте😳
Ну, сюди це навряд... А от в Гоа таких пенсів - овердохуя :)
В Тайланд, сказачноєБалі :)

Будь-де, де на 1600 ойро можна відчути себе середнім класом, і де клімат цікавіше.
Не те, щоб прям мільони, але - дохуа таких пенсів прохаваних є :)

Если есть профильное образование и опыт работы программером в прошлой жизни то самый правильный путь имхо - продолжать карьеру

IT это очень обширная область,
Спасибо за ответы, скопировала и отправила.
Мне, конечно, знакомые не отчитываются обо всех деталях своего жития-бытия , но уверена, информации лишней не бывает, тем более от ,,бывших,, харьковчан.

вот и хорошо. 1600€ оч хорошие деньги и не надо фыркаться
вы, кстати, где в Польше, случайно не в Сувалках? я любовницу туда отослал, ей скоро понадобиться няня. работы у вас нет, очевидно, раз сидите день деньской напролет на форуме, а мы как раз подыскиваем женщину приблизительно вашего возраста, лет под 50, если не найдете работу - обращайтесь
А чому з основного ніка не пишете, заботлівий?
так большинство украинцев уже успело пройти интеграционные курсы, пора теперь работу искать и себя обеспечивать. Вот и не понадобится уже столько много денег.
Коменти "німців" в чатіках трохи не такі позитивні. Та і статистику раніше писали -18% працює, за рік приріст був аж 1%...
В Канаді овердохуя наших. Які щоденно спростовують твої міркування.
Щоправда - вони одразу туди їхали працювати, а не підчас війни зі спробою вписатись на соціал.
Я про куаєтчиків, не заробітчан.
Ну, сюди це навряд... А от в Гоа таких пенсів - овердохуя :)
В Тайланд, сказачноєБалі :)

Будь-де, де на 1600 ойро можна відчути себе середнім класом, і де клімат цікавіше.
Не те, щоб прям мільони, але - дохуа таких пенсів прохаваних є :)
Так я вапще не проти а як раз навпаки. Це пан німець каже шо це ніщета, на яку не прожити🤷‍♀️

Не, вдруг вернутся, и потом каждый из них будет меня по Харькову сковородкой гонять. Для фиктивного брака надо сначала свой настоящий расторгнуть...
Такой совет воздержусь транслировать.

Німці, калавур!!!!😱

Сьогодні Берлін

они сокращают потому что многие пошли работать а не выплаты сокращают .

Кстатє, наше птиче молоко намного краще...😳
Простите, но я не соглашусь, конечно. Ничего личного, только субъективное мнение. Есть немало украинских продуктов, которыми можно гордиться, но птичье молоко - не уверен, тем более, что придумали его именно в Польше, а наши даже не *******и рецепт, а просто попытались сделать что-то похожее. Вот похожее и получается, но не торт.

я помню эту статистику. на начало 24 года ситуация будет кардинально другая. многие к концу этого года закончат интеграционные курсы. для продления выплат нужно уже будет предоставлять доказательства поиска работы. некоторые пойдут на аусбилдинг.
Ну ви, я так розумію не з 24 пар і не дуже цікавитесь, а шоб не цитувати простині саме тої категорії, вкрації популярна риторика така : всрались нам ці курси *****ьної мови, ми тут пересидіть трохи поки плотять та додому. Ну і совістліві люди є які підтверджують шо успєваємость нижче плінтуса масова по причині вище, а ще громадяне вважають норм приходити підбуханими , відверто дивитись на часи, зівати, лежати і всім видом демонстрірувать своє прєзрєніє к тому навчанню. 🤷‍♀️ І мені здається шо не брешуть...
Не пішли, а планують випхать, бо см. вище
Простите, но я не соглашусь, конечно. Ничего личного, только субъективное мнение. Есть немало украинских продуктов, которыми можно гордиться, но птичье молоко - не уверен, тем более, что придумали его именно в Польше, а наши даже не *******и рецепт, а просто попытались сделать что-то похожее. Вот похожее и получается, но не торт.
Може от виробника завісіт? Ну от щас їм і не воно... 🤷‍♀️

да вы вроде ж тоже не по 24-му и даже не в Германии:незнаю:
Під 24 пар я мала на увазі ТЗ звичайно, і канєш мене хвилює інформація щодо всякого разного в конкретних країнах, тому так.
Вас, до речі, хочу похвалити, як і пані Hafer, за багато практічних полєзностєй життя в Дойчлянді😳

Скорее, потому что денег в федеральном бюджете не хватает.
Да и украинцы - не единственные "беженцы". В статьях пишут, что очень возрос поток за последний год.

Скорее, потому что денег в федеральном бюджете не хватает.
Да и украинцы - не единственные "беженцы". В статьях пишут, что очень возрос поток за последний год.
В Італії он шо твориться, читали? Так осаждають з моря, шо вже бідні сенйори якісь заставні платежі планують вводить або посилювать охорону шоб не могли підпливать.
у меня мама в Германии по п24, поэтому я знаю почти все бюрократические процедуры, которые проходят украинские беженцы и слежу за новой информацией.
Я зрозуміла давно🙂 мала на увазі шо у вас коло спілкування і інтересів трохи інше, ніж мєста обітанія співгромадян з 24пар.

Нельзя просто взять и общаться без токсичной ***ни я гляжу. :іржач:

В Італії он шо твориться, читали? Так осаждають з моря, шо вже бідні сенйори якісь заставні платежі планують вводить або посилювать охорону шоб не могли підпливать.
Та ****ец. Хлопцы плывут в поисках лучшей жизни.

Назад
Зверху Знизу