Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Не, вы все-таки реально не в состоянии
строить фразы БЕЗ попыток личных оскорблений.

Пишете что-то нормальное-обычное...
иииии - завершаете каким-либо оскорбительным пассажем, неважно в чью сторону.
И это не совпадение, не один-два раза так,
это - система.
В Германии это комплимент, изучите тему пожалуйста

раніше тема була релевантніша. але
...писати стало нікому, нажаль, з різних обставин...3 каліки з 1 постом раз на місяць... ні інфо, ні чогось цікавого... а маючий очі і зараз побачить все шо тре, не переймайтесь 🙂

ну, якщо бачите його - значить дорога пряма)

раніше тема була релевантніша. але декому стало нудно і саме цю тему вони обрали аби зганяти свій нуд, попри те, що є профільна тема для флудерів і тролів.
люди заходять в тему за суттєвою інфо, а отримують натомість гори безглуздого флуду
Название темы нужно внимательно читать даже новым клонам, особенно последние два слова.

распугали всех...вон последний самурай попыталась рассказать пару страниц назад, как устроилась, так уже 2 дня стебут её.
Жах якій... А хто ж цей запугіватєль, невже я? 🤔
Мислітє масштабно і образно, пліз, а нє прямимі лініямі...🤷‍♀️

...з нашого селища і після визволення баби поперли до Німеччини, бо подруги їм сказали,що вони дурепи,треба їхати задарма мандрувати, доки є можливість
У меня соседка такая, а когда б ещё попутешествовала без загранпаспорта, без денег.

так і є.
ось ось лишаться на форумі пару тролів, кілька флудерів, і двійко пенсіонерок. і за ними суворо наглядатимуть куратори.
потім лишаться самі куратори. і все
А ви пане в якій якості тут?

так, останні десятки сторінок теми - ваш безглуздий флуд і троління
Вам уже сказали подивитись на назву теми - це раз, інформацію адекватні люди шукають на профільних ресурсах - це два. Коли люди тут шось запитують - їм завжди відповідають. І в **** собі запхніть свої дизлайки - це три.

С женой вместе! (с) :D
Посмотрите пожалуйста, тут есть что-то нормальное из портвейна. Я уже отфильтровала.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Он серьезный чувак.
Он клона зарегистрировал специально, что-бы 30+ сообщений нахуярить, как тута скучна и нехорошо.
Дякую, коллєга😍 лізуть всякі в нашу убєжантську іділлію, панімаіш... сидимо щебечемо, нікого не трогаємо і тут на тобі🤪
вечер перестает быть томным:попкорн:
Та я дуже добра, спокійна і весела дівчинка -позітівка... то була обєскуражєна хамством 😳

И вы посмотрите пожалуйста мою ссылку. Я тут еще пару магазинов онлайн просмотрела. Там 700 артиклей. Меня это пугает.
...у любому німецькому маркеті мільйон видів якісного вина по доступним цінам,можна щодня пити нове і дуже довго 🙂

Назад
Зверху Знизу