Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
І в чому може допомогти такий тормоз як ти, якому лише війна відкрила очі на копійчані зарплати і що там ще в твоїй легенді було.
згоден гальмував дуже, але допомога інформацією найважливіша, отже багато людей мають знати про альернативу та можливості... адже ще багато тормозів які не знають...

згоден гальмував дуже, але допомога інформацією найважливіша, отже багато людей мають знати про альернативу та можливості... адже ще багато тормозів які не знають...
Статті ні о чим - це не інформаційна допомога🤷‍♀️

Однодумців шукаєте? :-)
) ціную гарний юмор ) ніт не шакую однодумців, я так бачу тут всі дуже скептично настроєні і не вміють користуватися гуглом, тим не менш, хтось прочитає, прогуглилить - построє план дій та схопить можливостей. Я просто дивиюсь не можу повірити що так змінмились харкіяни, начебто інших завезли ).

Я вже не знаю куди бігти їй богу...чували то збираю, то розбираю... там хати дають, там 2000 плотють, там ще шось.... а я лише 20с копійками невдало торгувати пробую☹
та ні куди бігти не треба робить своє 20 -ка тех не погано , але в Європі та Англіі, таке нікому не треба ))) тут навіть пальцем за це ніхто ворушити не буде ))). допомога в Німечинні по курсу ПБ на зараз 22 000 грн + квартира )))

Я така...а ще у нас вже майже фінансовий бізнес з паном Морганом, да... 😳
Вы там работу ищете или бизнес открываете?

Из Европы хорошо в Америке антиквариатом торговать, предметами искусства и т. д., но нужна экспертиза.

це з мене люди стебуться що я ім правду пишу, що вони тут стараються 20 000 грн із трудом заробляють, коли в Німеччині зараз 22 000 грн + квартира = і не треба робити .

це з мене люди стебуться що я ім правду пишу, що вони тут стараються 20 000 грн із трудом заробляють, коли в Німеччині зараз 22 000 грн + квартира = і не треба робити .
Шарик, ты балбес! (с)
:-)

Вы там работу ищете или бизнес открываете?

Из Европы хорошо в Америке антиквариатом торговать, предметами искусства и т. д., но нужна экспертиза.
То я себе трохи рекламую пану німцю, використовуючи ваше відоме прізвище... можна?😳 Єслі шо - з Вас подарунок на весілля😁

Експертиза мене і напрягає, єслі чесно...накупиш цього барахла, а потом шо?

То я себе трохи рекламую пану німцю, використовуючи ваше відоме прізвище... можна?😳 Єслі шо - з Вас подарунок на весілля😁

Експертиза мене і напрягає, єслі чесно...накупиш цього барахла, а потом шо?
Нет проблем, только мой ник Moran а не Morgan, хоть разница и невелика.

А с вас тогда что? Приглашение на свадьбу?

Мы живём в 21-м веке, посылаются фотки, покупаем только если нечто стоящее и недорогое в пересылке.

Да хоть с предоплатой.

Но нужно понять что там у вас ценного встречается.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу