Статус: Офлайн
Повідом.: 6089
Повідом.: 6089
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ти живеш в країні мрій та побажань, а не в реальності.в Саудівській Арабії християнство заборонене.
Це альфа і омега в доказах про дикість країни, яку США вибрала собі в союзники, в соромязливо мовчить, коли йдеться про кричущий стан справ з правами людей в Арабії, особливо з правами жінок.
І яким мєстом я до цієї коняки?
Вы же пишите, что вы ускакали от меня.І яким мєстом я до цієї коняки?
Щось вас потягнуло до літніх чоловіківХм... так а з ким їздите-то? Часом не з місіс KRAK? ? Бо я тоді пас?

Почему? Могут же у потенциального жениха быть проблемы со зрениемДа тебя с бородой никто не возьмет. Уже надо смириться.![]()

Такие обычно лицо щупают.Почему? Могут же у потенциального жениха быть проблемы со зрением![]()
Можно сказать, что это был затылокТакие обычно лицо щупают.

Та не я, а моя колісниця?♀️?Вы же пишите, что вы ускакали от меня.
Так тут других немає... вивелись?♀️?Щось вас потягнуло до літніх чоловіків![]()
У нього можуть бути свої недостатки, які я мужєствєнно не буду замічать...як варіант?Почему? Могут же у потенциального жениха быть проблемы со зрением![]()
) Це на якій мові ви пишете, вибачайте ?У нього можуть бути свої недостатки, які я мужєствєнно не буду замічать...як варіант

Это теперь так называется?Та не я, а моя колісниця?♀️?
Радуйтесь, шо стоматолог не нужен

Ну да, если шо напильничком - чик-чик, подравил.Радуйтесь, шо стоматолог не нужен![]()

Варвар. Вы еще подковать предложите.Ну да, если шо напильничком - чик-чик, подравил.
![]()

нагадайте якшо ваша ласка 
Гражданка сказала, шо у нее борода и я дал заднюю. Она теперь американца из Бруклина присматривает.Не помню на чем остановились:
Жах якийсьГражданка сказала, шо у нее борода и я дал заднюю. Она теперь американца из Бруклина присматривает.

Шайтан. Лучше не из сосновых.Лучше скажите : варенье из сосновых шишек - халяль ?)
Авторський стіль, унікальна разработка?) Це на якій мові ви пишете, вибачайте ?![]()
Ну знаєте, кобилой меня ще ніхто не обзивав!!! Ееехх..а говорив шо мусульмнєн...?Это теперь так называется?
Философское такое отождествление. Тело это всего лишь колесница для нашей души, которую нам дают во временное пользование. И ничего страшного, если она с бородой.
соседи (4 чела) в марте прошлого года убежали в Карпаты, выделили им в селе *недорогую* хатку бесплатно.Якщо без жартів, то я весь минулий рік думала над тим щоб знайти недорогу хатку в Карпатах і з'їздити ненадовго, але не склалось.