Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Не зглазь раді бога🤦‍♀️
Мама давно просит меня зарегать ее в социальной сети. Для общения. Так вот, если я пойду у нее на поводу и внедрю на ХФ, вам "бабця" покажется "Янголом 001".

Мама давно просит меня зарегать ее в социальной сети. Для общения. Так вот, если я пойду у нее на поводу и внедрю на ХФ, вам "бабця" покажется "Янголом 001".
...це,як фрау і фройляйн-дискримінація по віковій ознаці🤣

Та тут і так вже майже ХарПенсФорум, де відсоток громадян віком 50+ , а то і 55+ значно перевищує всі інші, то на 1 пенса більше, чи менше - немає різниці 🤷‍♀️

Та тут і так вже майже ХарПенсФорум, де відсоток громадян віком 50+ , а то і 55+ значно перевищує всі інші, то на 1 пенса більше, чи менше - немає різниці 🤷‍♀️
...а ти просто вспомни,скільки років ХФ?так скільки років повинно бути найстаршим юзерам?ці люди у своїй більшості звикли до спілкування тут,вони і продовжують це робити,незважаючи на свій біологічний вік

...а ти просто вспомни,скільки років ХФ?так скільки років повинно бути найстаршим юзерам?ці люди у своїй більшості звикли до спілкування тут,вони і продовжують це робити,незважаючи на свій біологічний вік
Думаю, даже в этой теме мало кому 35.
Ещё если дата регистрации 2013.
Явно сорок плюс, пятый десяток.
Селяви.😇

...а ти просто вспомни,скільки років ХФ?так скільки років повинно бути найстаршим юзерам?
Та мені якось пофіг, молоді це нецікаво, за 20 років соц ресурсів вже більше, ніж треба.

Ну, значит, молодым тут неинтересно. Они в инстаграммах, телеграммах и прочих граммах.:увага:

Останнє редагування:
ці люди у своїй більшості звикли до спілкування тут,вони і продовжують це робити,незважаючи на свій біологічний вік
Я бачу, скільком це перестало бути цікаво, а з вожжами консерв порозбігаються ще більше🤷‍♀️

Та мені якось пофіг, молоді це нецікаво, за 20 років соц ресурсів вже більше, ніж треба.
...що тобі пофіг?не зовсім зрозуміло,нехай люди пишуть,якщо хтось не подобається,є функція ігнору

Я бачу, скільком це перестало бути цікаво, а з вожжами консерв порозбігаються ще більше🤷‍♀️
...люди,кому цікаво ,повернуться,просто всі ми більше року жили у стані абсолютного стресу і було не до флуду і писанини

Ну, значит, молодым тут неинтересно. Они в инстаграммах, телеграммах и прочих граммах.
Саме так, спілкування з можливістю фото, аудіо, відео, стріма цікавіше, ніж з невідомими буквами, які насправді можуть бути не тим, за кого себе тут видають🤷‍♀️

Саме так, спілкування з можливістю іото, аудіо, відео, стріма цікавіше, ніж з невідомими буквами, які насправді можуть бути не тим, за кого себе тут видають🤷‍♀️
...більшість,хто тут пише ,знає один одного давно,якщо не прямо,то опосередковано

Саме так, спілкування з можливістю іото, аудіо, відео, стріма цікавіше, ніж з невідомими буквами, які насправді можуть бути не тим, за кого себе тут видають🤷‍♀️
Моей дочке на днях было 35.
У неё и на все это, что вы перечислили, времени не хватает.

Я не знаю, на щастя
А я случайно оказалась соседкой одной из модераторов. Она меня звала к ней в гости, у неё с форума девочки были, я постеснялась , говорю, вы молодые.
А она мне ржёт в телефон - та у меня сыну 20, выше меня ростом, приходи, не ***...

Назад
Зверху Знизу