Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не зглазь раді бога🤦♀️Де ви бабцю діли?
Мама давно просит меня зарегать ее в социальной сети. Для общения. Так вот, если я пойду у нее на поводу и внедрю на ХФ, вам "бабця" покажется "Янголом 001".Не зглазь раді бога🤦♀️
...це,як фрау і фройляйн-дискримінація по віковій ознаці🤣Мама давно просит меня зарегать ее в социальной сети. Для общения. Так вот, если я пойду у нее на поводу и внедрю на ХФ, вам "бабця" покажется "Янголом 001".
Най будеМама давно просит меня зарегать ее в социальной сети. Для общения. Так вот, если я пойду у нее на поводу и внедрю на ХФ, вам "бабця" покажется "Янголом 001".
Та тут і так вже майже ХарПенсФорум, де відсоток громадян віком 50+ , а то і 55+ значно перевищує всі інші, то на 1 пенса більше, чи менше - немає різниці 🤷♀️Мама давно просит меня зарегать ее в социальной сети. Для общения. Так вот, если я пойду у нее на поводу и внедрю на ХФ, вам "бабця" покажется "Янголом 001".
...а ти просто вспомни,скільки років ХФ?так скільки років повинно бути найстаршим юзерам?ці люди у своїй більшості звикли до спілкування тут,вони і продовжують це робити,незважаючи на свій біологічний вікТа тут і так вже майже ХарПенсФорум, де відсоток громадян віком 50+ , а то і 55+ значно перевищує всі інші, то на 1 пенса більше, чи менше - немає різниці 🤷♀️
Думаю, даже в этой теме мало кому 35....а ти просто вспомни,скільки років ХФ?так скільки років повинно бути найстаршим юзерам?ці люди у своїй більшості звикли до спілкування тут,вони і продовжують це робити,незважаючи на свій біологічний вік
Та мені якось пофіг, молоді це нецікаво, за 20 років соц ресурсів вже більше, ніж треба....а ти просто вспомни,скільки років ХФ?так скільки років повинно бути найстаршим юзерам?
Ну, значит, молодым тут неинтересно. Они в инстаграммах, телеграммах и прочих граммах.Та тут і так вже майже ХарПенсФорум, де відсоток громадян віком 50+ , а то і 55+ значно перевищує всі інші, то на 1 пенса більше, чи менше - немає різниці 🤷♀️
Я бачу, скільком це перестало бути цікаво, а з вожжами консерв порозбігаються ще більше🤷♀️ці люди у своїй більшості звикли до спілкування тут,вони і продовжують це робити,незважаючи на свій біологічний вік
...що тобі пофіг?не зовсім зрозуміло,нехай люди пишуть,якщо хтось не подобається,є функція ігноруТа мені якось пофіг, молоді це нецікаво, за 20 років соц ресурсів вже більше, ніж треба.
...люди,кому цікаво ,повернуться,просто всі ми більше року жили у стані абсолютного стресу і було не до флуду і писаниниЯ бачу, скільком це перестало бути цікаво, а з вожжами консерв порозбігаються ще більше🤷♀️
Саме так, спілкування з можливістю фото, аудіо, відео, стріма цікавіше, ніж з невідомими буквами, які насправді можуть бути не тим, за кого себе тут видають🤷♀️Ну, значит, молодым тут неинтересно. Они в инстаграммах, телеграммах и прочих граммах.
...більшість,хто тут пише ,знає один одного давно,якщо не прямо,то опосередкованоСаме так, спілкування з можливістю іото, аудіо, відео, стріма цікавіше, ніж з невідомими буквами, які насправді можуть бути не тим, за кого себе тут видають🤷♀️
Я не знаю, на щастя, і не маю таких намірів на майбутнє. Пиши за себе....більшість,хто тут пише ,знає один одного давно,якщо не прямо,то опосередковано
Моей дочке на днях было 35.Саме так, спілкування з можливістю іото, аудіо, відео, стріма цікавіше, ніж з невідомими буквами, які насправді можуть бути не тим, за кого себе тут видають🤷♀️
Ватцап, інста, тєлєга, рідше ФБ - цього з головою хватає для особистого/ тематичного спілкування.Моей дочке на днях было 35.
У неё и на все это, что вы перечислили, времени не хватает.
А я случайно оказалась соседкой одной из модераторов. Она меня звала к ней в гости, у неё с форума девочки были, я постеснялась , говорю, вы молодые.Я не знаю, на щастя
...хоч сто разів скажи ХАЛВА,солодше у роті не стане.Ніхто не може викинути частину свого життяЯ не знаю, на щастя, і не маю таких намірів на майбутнє. Пиши за себе.