Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
...хоча ірландія,не зовсім шотландія,але вспомнив
Роберт Бернс? В переводе Маршака?
Вспомнил чуток тоже:
Ты не там спала, девчонка, ты спала не там,
Ты постель свою делила с кем-то пополам!
А дальше забыл, хоть убей.....

Вот так напишешь на форуме, что под окном происходит, а тебе модератор - привет, походу наши окна рядом ку ку.

Чому вони припинили тут писати, якшо частина життя і проче ?
Про часть жизни вам написала не я.
Но вы первая, кто через пять страниц ,,*****, *****,,. , я написала, что некоторые не боялись . Это не заразно.

ЛаДива дает консультации на форуме, в своей теме. В этом году я задавала вопрос, мне пришел ответ

не думал, что тут одни ***** собрались...а выходит нужно подумать еще и самой молодой окажется:D
Когда Димокс введет возрастное ограничение ( ржу) тогда все станет прозрачно.
Ладно, пошла я, бабуся, не пришлась ко двору....

Про часть жизни вам написала не я.
Но вы первая, кто через пять страниц ,,*****, *****,,. , я написала, что некоторые не боялись . Это не заразно.
Звичайно. Тут немає реальних фото і майже немає дати народження і якшо юзер сам не починає тему свого віку, статусу і прочих даних, які нафіг потрібні широкому загалу, то ніхто і знати це не буде. А вже коли аблакати підключаються з нотаціями " как ви разгаваріваєтє з пажилим чілавєком!/ в 2 раза старше!" і т. п., то як ще можна називати осіб пенсійного віку, які це підкреслюють і намагаються маніпулювати? Дівчинками/хлопчиками? Я хз.🤷‍♀️

забыли спросить Федю
Да они его разрабатывали ещё до полномасштабного вторжения в Украину *****ов! А возможно и до Крыма в 2014 году! Щас я разработчикам всё бы объяснил на пальцах!
Почему никто не пишет популярные приложения и не называет их "****ing black monkey - F'BLM"?

у Валках про такий месенжер досі не чули?
Чув давно, може й ранiше вiд Вас, але не користуюся ним, телегою, iнстою, пейсбуком, та багатьма iншими! Менi ХФ за очi достатньо!:клас: :пиво: Тута усi ж рiднi!:стерво:

Назад
Зверху Знизу