Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
А еще тебя через год или два вызовут и начнут под запись спрашивать об источниках и размерах доходов, куда ты их тратишь, зачем ты перевел деньги в другую страну, на счет Васе в этой стране и т.д. :D
Так у него белая зарплата. Им все видно должно быть.

Я як українець, для наших не atrakcyjnyj. Немає профітів з минулих поколінь.
Было бы из-за чего переживать. Кобылы ломовые эти польки. Кривые на ****о.
У нас в Испании такой ***ни нет. На прошлой неделе меня жена в парке на лавочке оставила, с сумкой продуктов на 10 минут.
Ко мне тут же подваливают девочки, лет по 20 от силы и начинают меня замораживать. Я ей кажу: «Боже, доню, тебе хочь 18 е»?

Байстрюки(виблядки) не шанувалися в жодному суспiльствi, мабуть окрем кам'яноi доби, коли усi жiнки були суспiльними в межах племенi, там iх виховували усi гуртом, бо нiхто не знав батька реального, та вiн там й ***** не потрiбен був!

У нас в Испании такой ***ни нет. На прошлой неделе меня жена в парке на лавочке оставила, с сумкой продуктов на 10 минут.
Ко мне тут же подваливают девочки, лет по 20 от силы и начинают меня замораживать. Я ей кажу: «Боже, доню, тебе хочь 18 е»?
Я для наших, українок не цікавий. Більшість, на відміну від мене планує залишатися.

жена в парке на лавочке оставила, с сумкой продуктов на 10 минут.
Ну Вы прям Ален Делон, по видимому.

Не всем же так везёт с неотразимой внешностью и непревзойдённым шармом!

Байстрюки(виблядки) не шанувалися в жодному суспiльствi, мабуть окрем кам'яноi доби, коли усi жiнки були суспiльними в межах племенi, там iх виховували усi гуртом, бо нiхто не знав батька реального, та вiн там й ***** не потрiбен був!
Федя, я бы вас сковородкой причесала.

У нас в Испании такой ***ни нет.
Протєстую вашество! Багато там норм дєвах, але вони дуже емансіпе. Ну шо їм з тим лиганом зінгою робити??? Навіть без хвоток видно шо товар нєліквід🤷‍♀️

Молоді польки бояться, що українки вкрадуть у них чоловіків ...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Та зрозуміло все з тобою... чогось така історія згадалась...

Якось одна українська дівчинка зайшла до іноземного БОМСа з думками про рідну хату і т д. Заходить...і раптом чує ревище на весь БОМС : " ГАЛЯ ЙОПТВОЮ**@#[! ТА ТИ ВЖЕ ЗАЇБ#% ТУТ ЛАЗИТИ! ТА ***@# ВОНО ТОБІ ЗДАЛОСЯ! ПІШЛИ ЗВІДСИ НА%^%%, ПОКИ Я ***%% ТОБІ НЕ ВВАЛИВ СУ%%!" Послухала оце все дівчинка і якось ностальжі зразу отпустила...чого це, да?😁

Молоді польки бояться, що українки вкрадуть у них чоловіків ...
Ну, не повезло молодым полькам.
Наверно, им с себя начинать надо, что то менять, а не обвинять других женщин.

Федя, берите пример с евреев.
Я не еврей, тому чужi дiти для мене - це реальний вiдголосок минулого ****уального життя жiнки, яку ****и, та ще й яуiсно, раз народила.
Менi бiльш до вподоби мусульманська точка зору на це - наречена:клас: не целка - закидають камiнням й ii, й ii батькiв, раз виховали ***дину, а не цнотливу наречену!
Кобылы ломовые эти польки. Кривые на ****о.
Та *** там, на "Панянка-селянка" такi дiви приiжджають, мама не горюй!:банан:

Федя, берите пример с евреев.
У них женщина с ребёнком - это прекрасно, смогла родить этому, родит и другому. Дети - это не выблядки.
Это то, ради чего созданы мужчина и женщина.
А ещё я слышала, как один мужик другому сказал (по поводу малого, который рядом ошивался) : "Чужих детей не бывает". Аж расчувствовалась.

Я не еврей, тому чужi дiти для мене - це реальний вiдголосок минулого ****уального життя жiнки, яку ****и, та ще й яуiсно, раз народила.
Менi бiльш до вподоби мусульманська точка зору на це - наречена:клас: не целка - закидають камiнням й ii, й ii батькiв, раз виховали ***дину, а не цнотливу наречену!
Ну, не от святого духа зачатие происходит, я в эту сказку не верю, а от тех, кто присунул пестик в тычинку, а камнями надо женщину забивать...
А может писюн на бантик кое кому завязать?

Ну, не повезло молодым полькам.
Наверно, им с себя начинать надо, что то менять, а не обвинять других женщин.
Та все там нормально з молодими польками...просто їм за хати платити не треба, а якшо треба, то це не драма...ну і польський паспорт вже є😁

Федя, я бы вас сковородкой причесала.
А я б вам, дiвчатам, пезди позашивав би примусово, окрiм того що природою передбачене, й тiльки на свадьбi перед першою шлюбною ноччю розрiшав би зняти цi шви!:клас: :D

Назад
Зверху Знизу